Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    05. Srpanj 2016. 08:44

Bruna bas mi je zao da je proslo tako i nadam se da ces to sto prije zaboraviti.❤😙
    Marigmar ja sam se jako dugo.razmisljala u koju cu od te tri bolnice i imam "vezu" u sve tri i mislim si ko vas j*** sve idem bez ikakve veze u petrovu al ipak cu zvat vezu jer ne zelim da se desi da se mucim i da mi nedaju epi itd zato jer se ja inatim i moram imata sva prava sa vezom il bez nje😕 
    A mozda bi i bez veze super prosla a mozda bi sa vezom prosla uzas. Nikad ne znas al necu si mislit kasnije. Idem si olaksat kako god mogu.

Aaaaaaa dodjem u pol 8 uj u zagreb i shvatim zasto mi zagreb ne fali!!! Bole me kukovi i zglobovi od kuplung-gas-kocnica😱😱😱😱😱

CrazyPuppet
    05. Srpanj 2016. 08:49

Bruna čestitam ti jos jednom! Bas mi je zao sto si se ovako napatila, mislim da su trebali ipak malo pricekat da što vise toga odradis sama, a ne odmah indukciju radit. To je sve na silu i zato se beba ne spušta. Ne kuzim kak je ovo rutinski postupak. Ja bih plakala jos tri dana da sam to doživila. Držim fige da se sto prije oporaviš, a maloj Sofiji sve najbolje ♡♡♡
    Ja ne znam sto cu s malim, jucer dosla nova teta jer njegova ide na godisnji, i sav mi je cendrav dosao doma. Sad je ta ljetna shema i dosta klinaca nema, i bas mi ga nekako milo. A ja doma... mislim ga mozda iduci tjedan ostavit doma da se malo izgustamo, prije nego stigne beba, ako cu se dobro osjećat. Sad vec nema opasnosti od prijevremenog porođaja pa bih mozda i mogla. 
    Marigmar slazem se s tobom, gotovo mi pada na pamet pokrenut neku akciju da se promijeni taj pristup u rodilištima. Njima je samo bitno da je sto prije gotovo i da su i mama i beba žive. 
    Mare danas caj, tost, banana, jabuka... vjerojatno si neku crijevnu virozu pokupila... brzo ozdravi ;-)

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 08:50

Abies ma znam da mi veza ne garantira ništa upravo zato sam i odlučila ovako, ali bojim se da kako bellaru kaže ne požalim poslije jer će mi se netko glupirati sa epi ili tko zna čime, a stvarno sad ja jedna jedina se borim sa vjetrenjačama 😔Voljela bi samo da su normalni, ne tražim da neko titra oko mene, da me gladi i kaj ti ja znam, samo normalan pristup, realan bez nekih nepotrebnih stvari i to je to, kaj stvarno puno tražimo 🤔

Lucy16
    05. Srpanj 2016. 08:50

Bruna, zao mi je sto je bilo tako traumaticno.  Moja sestra je drugo rodila u Karlovcu jer su ju s prvim jako namucili u Sisku i kaze da joj je bilo puno bolje, ali to sve ovisi od zene do zene i bio joj je drugi porod.

I ja sam razmisljala o Karlovcu i Vinogradskoj, ali zbog daljine sam odustala. Nadam se da ce ibu Sisku sve biti dobro.

I ja mrzim potezanje veza, pogotovo za nesto na sto imas pravo. Ajde da mi netko ucini nesto na sto nemam pravo, ali na zdravstvenu skrb i sto bezbolniji porod u 21. St.valjda ima pravo svaka zena??!!!! A tim anesteziolozima sto se "ne da" dati epi, neka ih snade ista bol koju prozivljavaju i rodilje!! 

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 08:51

Bellaru o da, pogotovo sad sa ovim bolnim zglobovima raj kuplung u gradu me ubije 😂😂😂

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 08:55

Lucy nije do anesteziologa to, nego do doktora i babice, jer niti ne pozovu anesteziologa već sami ti kažu ili si previše kao otvorena, ili imaš jake trudove pa to će kao brzo ici, ili ti spice drip prije Itd. Znaci niti ne zovu anesteziologa.

Abies
    05. Srpanj 2016. 08:59

Ps valjda ne grijesim ime... za cure koje nisu na fejsu, Kleopatra je krenula na tobogan! 
    Sretno draga!

mare1989
    05. Srpanj 2016. 09:28

Abies i ja mislim da je Kleopatra na toboganu😍
    Srpanjske bebe bas pozurile😁
    Polako curice i decki,ima jos do kolovoza😊😊
    Ja mislim da ce moja beba u 9mj stici nece ona htjet u kolovozu😁

Dorich
    05. Srpanj 2016. 09:47

Jutro cure,

Bruna čestitam ti na tvojoj bebici!!! Žao mi je što je tako bilo, iskreno bilo mi je grozno samo to čitat, želim ti da se što prije oporaviš! I neka sve te tegobe trudnoće i poroda ostanu iza tebe!
    Sanjarka baš lijepo tvoj junior napreduje
    Crazy super za pregled, kupanje jeeeee! Daj se iskupaj i za nas koji more gledamo samo na slici! I tvoj bebonja veliki vidim, moja sad ima čak pol kile više od njega a samo malo sam više trudna od tebe hehe
    Marigmar slažem se za veze, ja isto idem rodit bez da ikoga znam i jedino što očekujem je stručnost i korektan odnos. Nitko me ne mora mazit i pazit, samo tražim pristojnost i uvažavanje. Nadam se da će tako i biti.
    Mare, danas neka laganija hrana? Ovo zvuči kao viroza, nadam se da će danas nestati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.