Hellou žene!
Zabice predivna haljina!
Ja sam skoro pa 100% spremna, imam još samo ubaciti koju sitnicu u torbu za rodilište i onda samo čekat Bila seka u posjeti i opremila me, od krevetića, posteljine, tetri, robice, toplomjera do igračaka. Nisam tribala ništa ni kupovati.. A još prije mi je donila jednu turu robice i kolica... Najbolja je
Jučer sam napokon našla grudnjak za dojenje, tražila ga danima. I uđem u h&m-a bezveze i oduševin se.. Odlični su mi
Zadnju mašinu baby robice i posteljine sam oprala i sad noge u zrak! Odmor! (do sutra, onda hospitalizacija 1 dan radi šećera kojeg nemam ) Al bar me veseli što ću opet na uzv pa mogu pratit bebijevu kilažu
a vag pregled namjeravam odbit pa nek govore šta oće, dosta mi je krvarenja, moja gin to sve normalno obavi... I kad san već dole, svratit na trudnički tečaj ako me puste, da ga nisan bezveze uplatila
Cure ako imate kog nazovite. Nema te bas nista za izgubit. Ako pomogne muz kupi nesto kao zahvalu i to je to. Ako ne pomognu ko ih sljivi!
Evo ja dosla napokon doma😨😨😨 kaze ima mali 2400 i trbuh mi je bas velik al je to zato jer sam mala. Da cu sigurno ranije rodit. Predvidja sa 37na 38 tjedan i da je bolje za mene da ne dodjem do 39 tj jer je velik😨😨 da si obavezno zovem vezu za bolnicu ako imam. Cerviks 29 mm. Rekla da me uzaaassnooo prepone bile i rekla da je to uzasno boli jer se beba spusta i zdjelica siri i da skacem po pilates lopti.
Ugl sad sam se zasrala jer 37 tj za 4 tj😨😨😨😨😨 i dobili smo takvu sliku jajca da cu je probat stavit tu da vidite😂 i otisla vadit odma krv u breyer i sad jos urin i bris i ja spremna!!😨😨😱😱😱😱😱
Ma na onaj tinypic pa upload pa kopiram ono img za forume i tu stavim al nece. Da preko moba
Budem kupila novi mob pa cu probat ponovo😂 moguce da je do moba al ne kuzim sta. Nije da je neka prastara kanata.
kleopatra sretno!
Žabice super haljina!
bellaru neće preko moba, moraš preko kompa. Super za pregled. Ovdje sve samo neke velike bebe :D
TPol ti spremna. Drži se sutra, a jesu glupi s tim šećerom... grrrrr
ja mislila danas se zaletit na tečaj, kad ono, otkazan jer nema interesa, a prošli mjesec nikako stić. Dobro ajd bila sam već, pa niš strašno. al svaki četvrtak imaju obilazak rodilišta pa ću se zaletit. Definitivno sam upela na taj porod na stolčiću, bit će belaj ako mi ga nedaju, ako uopće stignemo do bolnice, hehe...
Crazy pa ja kad sam bila bile nas dvije trudnice😕 i nisu me nista prosvjetlili. Bolje da sam.si u petrovoj platila.
Samdrich u koji bolnicu ides? Ma to sa secerom pretjeruju😕
Sortiraj odgovore
Najstariji