Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    04. Srpanj 2016. 14:39

Dorich znaci ti si 37tt sad, ma tu smo mi negdje, vjerojatno se budemo i družile gore 😜 A donje točno ginekologija, ona zgrada nakon kioska gore sa lijeve strane ili? Mislim pitati cu tamo već nekoga al da bas ne lutam previše.

Abies
    04. Srpanj 2016. 14:48

Sunshine jos ne spava...sad ce za pol sata jer tata dolazi pol4-4. A nije gladna jer objema mlijeko curi. I duda i ostavim ju samu nista... i kavu smo skupa pile.  Ludnica juuuipi!
    Bellaru velis imas vezu za moj godisnji 

Marigmar ak je vinog ulaz je lijevo u ta gdje je kosina.

Dorich
    04. Srpanj 2016. 15:21

Marigmar sve je moguće, napisat ću ti tu kako mi izgleda spavaćica pa se nađemo gore ako i ti završiš u isto vrijeme hehe. Vidim da je Abies već odgovorila, je to je gore lijevo, mislim kod kioska ili malo iznad.

Pitam se šta nam sada radi Bruna, jel gotovo ili...?

Ugolina
    04. Srpanj 2016. 15:32

Netko je pitao za narudzbe u ta petrova.. Ja se nisam tamo narucila nis kad nije trebalo,samo dosla s uputnicom prvi put.. A nisam tako davno isla,u svibnju..Da nisu kaj promijenili zbog godisnjih?

Aurelija
    04. Srpanj 2016. 15:49

Sunshine, kod kojeg pedijatra idete? Curka ti ima vec skoro 4 tj!! 

bellaru
    04. Srpanj 2016. 16:39

Bila u ducanu sa mamom i zlo mi bilo. Mislila da cu se srusit. Popila litru vode u 60 sec😩😩😩
    Na Hbo-u film sa dwayne johnson😍😍 mama like👍👍😂😂
     Ma ugolina svi te kuzimo na sta mislis. Najvise ispastaju jadna djecica😕 ja znam reci sta radjas ako ti se neda brinut za djete.
    I ja sam pitala za narudzbu za petrovu. Majketi kako se onda ova narucivala?? A tko zna za sta se ona narucila😈 
    Abies godisnji rijesen😜

A vinigradska nakon hitne kirurgije je zgrada sa desne strane a dal je prvi ulaz za trudnicku gdje je otorina il je dolje onaj nize ulaz gdje je urologija to nisam sigurna😐 al je ta zgrada jer je gore i radjaona.

Znaci i caj od lista maline. Ja imam i ulje za masiranje medjice i gel za porod i sad si kupim taj caj za laksi porod i onda cu na kraju zavrsit na carskom😁😁

CrazyPuppet
    04. Srpanj 2016. 17:16

Abies hvala na paketiću, šaljem i ja tebi jedan. :-)
    Elle super za prirast :-) 
    Ugolina kod nas je to malo drukcije organizirano, ima dvije skupine jaslica, 1-2g i 2-3g... tete im pricaju price, pa plešu., vjezbaju, puno crtaju, pa voze one autiće, a onog klasicnog igranja ima malo manje, jer ko sto kazes oni se jos ne igraju bas međusobno. Kad smo doma posvećujemo mu se jako puno, ali treba postavljat i granice, uvest reda, davat mu nove izazove i zadatke koje moze napraviti. Naravno ima dana kad smo iscrpljeni i ovakvi i onakvi i nismo bas svaki put na nivou zadatka, al uglavnom nam ide. Osobno kolko mogu prakticiram povezujuće roditeljstvo, unatoć svakakvim komentarima da ću ga razmazit, ali na djetetu se vidi koliko se s njim kvalitetno radi, i lagano su svi ušutili. 
    Ja bila na pregledu, nisam se dalje otvorila, kaze dr sve je to super i da mogu i malo buć u more :-) čim me vidjela kaze oooo bit će to velika beba... i stvarno na uzv pokazalo da ima oko 3kg... kaze em si sklona velikim bebama em da ih preneseš... dakle rađat ću i ja malog diva...
    straha od preranog poroda vise nema, sad laganini do kraja pa kad krene krene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.