Miska leti vrijeme,dok se okrenes doci ce ti dani iscekivanja bebice
Dorich napadanje muža iz prikrajka bas me nasmija. Nadi neku osobu koja ti digne zivac,mozda i to pomogne
Ja jucer gledam u bolnici u Puli napravili parking 1km udaljen od porodilista,pa ja dok dodem do radaone usput cu roditi
Peppe ima li drugaciji nacin za doci blizu porodilista?
Pa kazem, s 38 tj taman. Ne prije.
A jucer i danas mi trbuh strasno tvrd. Bas kao kamen. Jucer imala manjih probavnih smetnji, nista strasno. Danas je to ok, ali trbuh i dalje tvrd. Visoko mi je gore pa ne mogu skoro ni sjediti normalno, pogotovo u autu. Nikako sjedalo namjestiti da je udobno.
hahaaha cure, nema vam to s ničim veze, kad beba odluči krenut, krenut će... Ja sam prenila 10 dana i bilo mi je više svega pun kufer, a isto ljeto i vrućineee... ja sam sveee živo radila po kući, hodala po 5-6km dnevno, bio čak i pun mjesec... NIŠTA!!! Imala sam lažnjake 5noći za redom, hopsala na onoj pilates lopti, dođem u TA - zacementirana!!! Nemojte uopće previše o tome razmišljat kad će, samo sebi stvarate nervozu. Lucy tek 38 tjedan je beba u terminu...
Crazy ja sam kcer rodila u 41+5, i to vec doktor rekao jos dva dana i onda cemo inducirati porod.A bila otvorena 3prsta. Sina sam rodila u 39+5,tako da kao sto kazes nema veze sta god da radis nece pomoci,kad baby bude spremna ona ce krenuti.
Haljina mi je doma pa vam slikicu šaljem :) Dogovorile smo se da tjedan dana prije svadbe ako budem 2u1 dođem da bude po mjeri :)
hvata me neka vrtoglavica, mučno u trbuhu...
bellaru je pitala kaj mislimo pod grliti školjku, non stopna velika nužda, čišćenje pred porod.
Danas najvjerojatnije dođu iz veterinarske cijepiti mog retrivera.
Nema ništa novog dan vam napišem pa šaljem pozdrav
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica prekrasna je haljina, i super je sto nema uzoraka jer vjeruj mi ja se vjenčala u cvjetnoj haljini OGROMNO sam izgledala 😂😂😂
Malo sam se smirila od Brunine price tj. Tih doktorskih fora, bas me bilo uzrujalo otišla sam kavu popiti pa sam došla k sebi sad dalje čistiti i peglati jer popodne nakon kuhanja vise nisam za ništa, čekamo novosti 😊
Pozdrav cure!
Bas me plasite s tim porodajima, svi nesto uranili, ja se jos nisam spremila, a ko zna mozda beba odluci doc ranije 😀 Idem danas prat robicu bolje neg stoji
Mare ozdravi brzo vjerojatno neka viroza 😬
Zabica super ce bit haljina, odlicno da si se odlucila za snajdericu inace po trgovinama samo gubljenje vremena
Mene stalno boli doljnji dio trbuha al valjda je to normalno , da me ne boli bas bi bila jos puno vise na nogama, a ovako isto geldam da ostanem aktivna.
I poceo me svrbit trbuh , valjda nece strije??? A mazem ga stalno 😧😧
Brunw,cestitam od srca a s pricom s poroda suosjecam,nazalost,znam sto znaci indukcija.. Ljubi bebolinu!
Kleopatra,sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji