Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    05. Srpanj 2016. 13:40

Bellaru kaj taj tvoj ginekolog stvarno zna uputiti prave rijeci, da si tražiš vezu, vezu za šta? Zato kaj beba sad ima 2400? Ma joj, te njihove procjene su tak i tak često krive a kaj je njegova preporuka zato sto imaš veliku bebu, carski?Indukcija u 37 tt? Ne kužim kao da nas i ovak nije strah jos paniku siju 😡

bellaru
    05. Srpanj 2016. 13:53

Marigmar ma neee nego ako vec imam vezu da zovem  da je taj doktor jako strucan i radi to 100 godina i nije ga lose imat na brzom biranjum tipa mojoj sestricni je on bio veza i nisu joj htjeli dat epi i ona njega nazvala i dali joj odma. Ma doduse tko zna oce lik negdje na moru ladit jaja dok ja radjam. 
    A ona mi rekla da je beba buhtlica i da ce imat valjda 3800 do poroda a valjda ona vidi kakva mi mindja pa kaze bolje prije😁 nije ona rekla u ni jednom trenu ni carski ji indukcija nego da cu sigurno ranije rodit a ona misli izmedju 37 i 38 tjedna. A kako ona to vidi sta ja znam tim se bavi cijeli zivot pa valjda  zna nesto😕

TPol
    05. Srpanj 2016. 13:59

Pa neznam kakva panika bellaru , moja ima sad 2200g, tj prosli tjedan je imala kad sam bila 32plus 4 , nije sad to neka razlika? Svejedno fulaju te grame
    Samo se ti opusti narast ce kolko joj treba ❤️👍🏻 doktori bas panicare 😡😡😡

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 13:59

Aha, ma zvučalo mi kao da je frka neka 😂 Meni samo ako krenu nešto pričati da ne može epi onda cu ja njima da ne može drip pa da vidimo tko je rogatiji 😂😂😂

Elle827
    05. Srpanj 2016. 14:02

bok cure..raspisale se opet..5 str.me dočekalo ...

Bruna,žao mi je da nisi uspjela epi.. i da si dolje tako popucala...suosjećam,jer su i mene dosta izrezali...a muž je rekao da je išao to gledat ..kad su reznuli...kaže da nije za one slabog želuca....ja govorim..ok...ne pričaj ništa dalje...
    ..danas mi je malo bolje s tim rezom..pa sam već pol kuće sredila što sam prije samo gledala kako bi.al nisam smjela.. malo sam hiper jer je beba vani, a terapiju za euthyrox mi smanjuju za neka 3-4tj..mislim da je tako pisalo na zadnjem nalazu .. al to mi je super, jer nemam loših nuspojava poput lupanja srca il tako nešto,nego onako imam dosta energije.. al me još uvijek sve boli dolje kad se dižem,hodam,idem na wc pa ne mogu još sve što bi htjela..

žabice,haljina je prekrasna i super ti stoji☺👍

kleopatra,,sretno☺

ne znam više tko je imao probavne smetnje...al držim fige da brzo prođe..😌

Bellaru, tako je i meni bilo cijelo vrijeme,,dr.kaže ,kao ajde barem da dođemo do 37tj.pa smo na miru..a evo na,kraju ja do 39+1,na 8cm i nije samo krenulo,nego su isto rekli da sad samo može bit još veća beba ako čekamo..pa ajmo mi to obaviti.. u mom slučaju ispalo hB sve super..

'

bellaru
    05. Srpanj 2016. 14:08

Marigmar sve ok ti ces im rec neces drip al sta ako se samo jos vise namucis u svemu tome? 😕 sta ako si samo jos gore napravis😕

bellaru
    05. Srpanj 2016. 14:14

Elle joj eto malo me frka tog sivanja al sam svjesna da ce me to zadesit 90% il cu imat srece il cu na carski a ako cu imat srece da me ne rezu  i ne sivaju izlazim isti dan iz bolnice na kisok uplatit loto. Eto ti cijelo vrijeme skroz otvorena pa dogurala do 39😨 a ne znam. Zato cu i zvat tog doktora da vidim sta ce mi rec na prvom pregledu.

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 14:14

Nisam rekla neću drip nego neću drip bez epi 😜

deeka
    05. Srpanj 2016. 14:24

Bok cure, nema me par dana, a vi se raspisale, ni ne mogu popratit ko je sta reka/pita (trudnički mozak)
    Ja jošijem ove antibiotike,zadnji u petak pa cemo ic onda u ponediljak provejrit mokraću. Čini mi ko vječnost. Nadam se da ce proc ta upala mjehura i da ce mi dozvolit bar da se jednom okupam, jer cu krepat po vrucini....znojim se cim klima ne radi (mozda je to i stvar psihe), ali nepodnosljivo mi, pogotovo po noci.
    Ja sam jucer naperavila inventuru robice i shvatila da mi skoro nista i ne triba, imam dosta body benkica 56 veličine, 62 ima još više, onih gega i hlačica s zatvorenim stopalima isto dosta, eventu alno si mislim uzet mozda koju 56 kratkih rukava, sta vi mislite?
    Kupila sam si jučer ogradicu za kinderbet, jastuk za dojenje, paketinu(jastuk za iznit malu iz rodilista i neki kompletic u kojem će se iznit...i u mullera sam uzela set tommie tippee (bočica, duda, onaj produžetak za dudu i babarin):
    Mislim da ću nakraj uzet sestrina kolica, a komodu neznam bi li uzela s kadicom ili ne? Sta vi preporučate?

Elle827
    05. Srpanj 2016. 14:24

slažem se,.marigmar...ja se isto ukenjala tog dripa...a znala sam da niš od epi jer sam već bila na 8cm... na kraju je ispalo da nije trebao...drip mislim...pa ga nisu ipak stavili.. ja sam pitala nakon što,su puknuli vodenjak kao,pa šta će svejedno trebat drip. jer su mi već bili ultra trudovi...a babica je onako malo zastala pa kaže ..da,hm...vidjet ćemo s dr....a on je,na kraju rekao neka stave fiziološku..e sad...jel,to bila neka njihova spika da se ja ne uplašim..hehe... al cimerica kaže da su,njoj sve govorili što će napraviti...a i,meni isto....tako da mislim da bi mi ipak spomenuli...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.