Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Srpanj 2016. 19:08

Bruna čestitam!!!nadam se da je sve proslo dobro!!! Mazi malu Sofiju ♡♡♡
    Sanjarka super za prirast ♡
    Abies hehe ribanje tepiha... taman posla, jesam rekla da ne volim kućanske poslove :-)
    Mare odmaraj i puno pij... 
    Evo mi s mora, bas je godilo ;-)

miska
    04. Srpanj 2016. 19:24

E nema sanse da vas pohvatam sad koliko ste toga ispisale. Vidim samo da se vodi diskusija o odgoju. Vjerujem da sve ovdje prisutne zelimo odgojit zdravu i stabilnu djecu/ljude, samo nazalost sad toliko toga iz vana utjece na njih da mi se koji put to cini jako jako teska zadaca. Samo mislim da koliko god mozemo, trebamo se djecom bavit, sto vise ih odmicat od tih tv-a, neta, i razno raznih gluposti, ukljucit ih u sport da trose energiju pa nece imat potrebe ni snage za pizdarije. 
    Vezano za tu temu, jucer smo bili u obilasku naseg zemljista, to je mala ulica s obiteljskim kucama i 90% mladim obiteljima. Prvi susjedi imaju 4 djece, najstarije je negdje 12 god cini mi se! U kuci nemaju tv-a, ni u jednoj prostoriji, djeca nemaju mob ni tablete ni laptope. Jedno dijete svira violinu, jedno trenira hokej, ostala dva su premala jos. Mama ne radi ali je stvarno cijeli dan posvecena njima, oko 30ak djece je u ulici i djeca se stalno igraju vani, jedu jedni kod drugih, uglavnom svi imaju pse koji se isto igraju s njima, i tako je svaki put kad dodemo, bilo zima, vruce, snijeg, oblacno oni su svi vani jedni kod drugih. Vec dugo nisam vidjela tako "zdravu" sredinu i bas sam bila jucer zadovoljna sto ce Mila imat priliku rast u takvom okruzenju. 
    Vrtic mi nece ni trebat, preselit cu je tih par sati preko zivice, sto im je jos jedno dijete na njihovih cetvero 😂😂😂😂

Dalje, bocice staklene i plasticne i izdajalica i duda prokuhani  u vodi, nista im se nije desilo, to je napravljeno tako da podnosi visoke temp.

Nas dragi tata jutros otputovao na dva tjedna, naredio je bebi da ga ceka na istom mjestu pa cemo vidjet koliki autoritet ima, nadamo se veliki 😜 
    Za par dana mi stize sestricna da bas nisam sama, iako mi je odmah rekla da necu imat nikakve pomoci od nje jer ako sto krene da cu ja njoj trebat zvat hitnu, bas me utjesila 😂😂😂

Nastavljam s restauracijom stolice, sutra bi mogla bit gotova, toliko o mirovanju!! 

Eto udavila vas ispisanom biblijom, sorite 😛😜😂

Marigmar
    04. Srpanj 2016. 19:59

Evo jedne zanimljive stvari, mm mi digao tlak pa sam otišla u Maksimir prošetati, napravim krug vidim neku klupicu zabačenu jedva dođem do nje od silnih govanca od peseka a kad na klupici 20 kn 😂 Eto meni sreće a nekome tuge 😬

mare1989
    04. Srpanj 2016. 20:34

Bruna cestitam od srca na rodenju princeze!😍 Brz oporavak ti zelim

Marigmar sad po sladoled😊

Moj mm mi je otisao kupiti lubenicu i baklavu.😍😍 zna on kako me raspoloziti

Elle827
    04. Srpanj 2016. 20:36

Bruna, čestitke...nadam se da je sve super prošlo.😊💐

Sanjarka i Crazy...super za preglede...
    T-Pol..evo meni baš danas patronažna govori da mogu pokrit pupak s pelenom...a i u bolnici su samo stavili pelenu, nisu niš vezano uz to napomenuli, samo da poprskam s octeniseptom i dobro.posušim...a pelena je ionako labavo zalijepljena pa sama ode ispod pupka..

'

bellaru
    04. Srpanj 2016. 20:54

Bruna cestitkeee❤🎉🎊
    Marigmar gas u loto uplatit eurojackpot!!

Abies
    04. Srpanj 2016. 21:20

Bruna cestitam!!!
    Crazy mrzim i ja te poslove i prije bolnice se ubila cisteci iiii damo su me ledja bolila pred carski 😁
    Marigmar il na sladoled il po jackpot!

zabica25
    04. Srpanj 2016. 21:32

Marigmar, juhuuuu...20 kn...govanca donose sreću :)
    Bruna, čestitam i ovdje, mazi svoju ljubimicu 
    mare, jel ti se smirilo?
    Aurelija, i ja zadnjih dana samo visim na školjki, nije kod mene valjda uzbuna...ima da pričeka 8. mj.

Ja konačno danas kupila haljinu od jedne cure, koja je bila trudna i šivana po mjeri. Danas sam s 
    njom otišla do švelje i rekla je da mi složi kak hoću. Jeee...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Marigmar
    04. Srpanj 2016. 21:38

Žabica jeeeej jedna stavka manje, kad završi haljinu stavi nam slikicu 😊
    Za sada nisam uložila ni u sladoled ni u eurojackpot sutra cu, lijepi san ih spremila 🙈

bellaru
    04. Srpanj 2016. 21:44

Cure kad kazete  visite na skoljci i kao necete valjda jos pod tim mislite da imate sracku i da sento desava pred porod???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.