Ugolina, nemaš beda...
... meni sve ,nažalost, poznato jer ,ko.što.rekoh,.sestra mi isto.odgojiteljica u vrtiću...tako da nije da prvi put čujem za takve o kojima si pisala...
'
Crazy 👍👍 super za pregled
Ja cure vec sat vremena rigam sve sto pojedem😢😭 vec me zeludac boli. A mm radi mora nesto zavrsit nema ga jos sat vremena
Mare? Viroza ili? 😯 nadam se da ces uskoro bit bolje!
Crazy juhu! Bravo sad skok u more malo 😉.
Aurelija nadam se da ces napokon dobit neki konkretni info! Stvarno nisu normalni 😠
Bellaru hahaha! Nasmija me s carskim kao ishodom 😂😂
Bruna??? Nadam se da se ti i Sofia vec mazite 😍
Mi bili na pregledu dobili 640g od porodajne i 4cm 👍👍 dr. zadovoljna 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar i Bellaru nisam nista pojela pokvareno,frisko sam sve skuhala.😩
Cijeli dan me neka mucnina i onda odjedanput povracanje.
Sreca mm stigao sad mogu popiti caj od kamilice da se malo smiri,a on ce oko djece
Joj nadam se da će proći brzo, i da te ne bude previše iscrpilo držim fige.
Crazy, pa to je odlična vijest, pravac more sad!
Sanjarka, super za malog velikog Petra, samo tako!!
Mare, di sad povraćanje ajoj?!
Ja pak danas vec 4 puta na wc isla, valjda nije kakav prirodni klistir prije trudova, dajte mi jos barem 10 dana!!!
Bruna nam je rodila!! Detalje ne znam, čekamo da se javi!!
Crazy super za pregled sad na plivanje 👍🏻👍🏻👍🏻
Mare drzi se!!
Eto ja bila na predavanju u bolnici o prvih 6tjedana bebe, kako kupat presvlacit i generalno ponasanje bebe. Bas korisno bilo, i zanimkjivo je to da ne kupaju bebu kad se rodi nego je ostave tako, kao to je kod nje jos zastitni sloj i nebi trebalo prat ( to nisam znala ) i druga stvar je pupak kao isto nista ne stavljat na njega samo ga ne pokrivat pelenom, i slobodno kupat bebu dok ne otpadne pupak, al vazno da se dobro osusi drugo nista. Eto to su mi bile neke zanimljivosti. U petak i subotu imamo jos tečaj pa me zanima bas sta ce tu biti 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji