Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    04. Srpanj 2016. 21:50

Zabice malo je se smirilo,sad me glava od svega pocela boliti. Imam osjecaj da cu se razboliti😢
    super za haljinu,obavezno sliku stavi kad ti bude gotova.
    Moja nije svecana jer ce se moj brat vjencavat samo kod maticara,a iduce godine ce praviti veliku svadbu u Bosni.

Aurelija
    04. Srpanj 2016. 22:34

Žabice, super si se snasla! I vjerojatno će te jeftinije doć. Stavi nam sliku kad bude gotova!
    Bellaru, ne znam, ja se zezam, al cure su pisale da pred porod zna doc do spontanog praznjenja crijeva. Možda je to samo hrana s kojom sam se prežderavala prosli tj na moru! 
    Mare, nadam se da ce do jutra bit bolje!

Bruna257
    04. Srpanj 2016. 23:59

Pozdrav cure jos jednom....

Evo konacno zaspali, nosic n nisu prije dobro ocistilipa smo se borili i sa cicom(nije mogla vuc kad joj bio zastopan).. Uglavnom cicu smo odmah prihvatili, vec smo papali 5 putai svaki puta nakon toga zaspali... Sad spavam s mamom u krevetu a ne u kreveticu, mirnija je....

Inace, sa dripom i atb smo krenuli 9:44... Prokidanje vodenjaka...Za 5min prvi trudovi... Svaki sljedeci jaci i duzi.... Oko pola 2 me pocelo parati, molila sam da mi pomognu jer tolko sto nisam kosu cupala( dosla 4prsta otvorena i nisu htjeli epiduralnu radit jer sam se jako brzo otvarala)...bolovi su bilo neizdrzivi, ona se nikak nije htjela spustit... I kad je krenulo u zadnjih 5 trudova na izgonu, pukla iznutra, izvana i jos me rezali... Strasno nesto... Boli za poludit.... Sivanje trajalo i trajalo.... Neznam dal je vise ona plakala ili ja... Uglavnom, zelim sto prije zaboraviti... I da, Sofia nam ipak manja od procjene-3600g i 49cm.... 😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

TPol
    05. Srpanj 2016. 02:38

Čestitam Bruna uzivaj sa svojom Sofijom! 💕💕💕💕 i bas mi je zao da je porod tako prosao 😞😞 brzo se oporavi!

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 07:28

Ma mislim stvarno šta izvode sa tom epiduralnom??? Gdje si rodila Bruna u kojoj bolnici bas me zanima? Dal netko zna?

Abies
    05. Srpanj 2016. 07:50

Marigmar ok je ekipa u vinogradskoj. Ja sam posebna prica pa sam drugo na sv duh.
    Vinog zamjerila mi se dr kosec. No ne i da nije strucna. Neki su mi ostali u lijepom sjecanju. 
    A osobno, sv duh lijepse iskustvo.

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 07:53

Bas sam jucer pričala sa svojom frendicom, radi Ko anesteziolog i kaže da u 90% slučajeva se može dati epi, samo i dalje se Dr. I babice prave pametni 😔

mare1989
    05. Srpanj 2016. 08:07

Jutro cure

Bruna zao mi je sto su te namucili,i sto ti nisu dali epi ako ste se dogovorili.Ali najbitnije da si sad sa svojom princezom😍😍

Ja sam cijelu noc se mucila,izlazilo mi je i na usta i dupe(da izvinite)😩 bas me napatilo. Jutros mi je malo bolje,sad ispijam caj od kamilice🍵

Marigmar
    05. Srpanj 2016. 08:12

Ma najbolje mu je to sto imam poznanstva u Petrovoj i na Sv.duhu ali sam odlučila Vinogradsku jer mi je bliže i mislim si da mi je već pun k. Da za bilo šta treba poznanstvo, pa šta vise nitko nije normalan i ljubazan ako mu se ne kaže, ili jos gore plati a pogotovo u ovakvim osjetljivim stvarima kao sto je zdravstvo. Kako ja svoj posao a radim sa ljudima, odradim svaki dan profesionalno i sa osmjehom jer znam da je ljudima ugodnije tako. Svi mi kažu da sam glupa kaj se inatim i kaj nisam otišla u jednu od gore spomenutih bolnica ali stvarno želim da svoja prava koja imam ispoštuju neovisno o tome da li sam djevojka sa sela ili precjednik države 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.