Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorich
    04. Srpanj 2016. 12:53

Crazy memorirala sam si tekst, samo da ga se sjetim kad bude trebalo, što je vjerujem najteže...Trebam se sjetit disanja i vizualizacije!
    Marigmar a da si bar dobila termin kad i ja, mogle smo si pravit društvo...a ništa možda se sretnemo koji put Ili na dan D, samo što si ti malo manje od mene trudna pa ti još pričekaj!
    Sanjarka, Aurelija i bellaru hvala vam na utješnim riječima:-* Aurelija, najviše i razmišljam o toj glavici jer ja sam sada 37 tjedana a veličina glavice je veća za dva tjedna:-( Dr se nije zabrinjavao pa ne bi trebala ni ja, bezveze mi je šta uopće sad s tim razbijam glavu...
    Bellaru slažem se ovo šta pišeš za te curice, nekad me sram zbog njih kad čujem šta pričaju u busu. Komentiraju koliko šta košta i koji tip vozi kakav auto itd... I to glumatanje me izbaci uvijek iz takta "ovo", "ono", "onak"...uz obavezno preokretanje očima i kreštanje.. (baš se sad osjećam ko baba al me stvarno živcira!)
    A za male curke, nisam vidjela da nitko igra gumi-gumi:/ Ništa, morat ću se nać s frendicama da se prisjetimo kako su išle te nove i stare matematike i sl. pa da malu naučim...mislim djetinjstvo bez gumi gumija

bellaru
    04. Srpanj 2016. 12:59

Mare katapultiras ko ping pong lopticu😄😄 i to je danas moderno😂 ako ste cule za to😨
    Pa da treba djecu usmjeravat i motivirat. I biti im uzor izmedju ostalog. Ako se ti ponasas ko fufa kako ce se onda djete ponasat?

Pa moj muz kad vidi klinke idu u skolu u suknjicama, mrezastim carapama fraze dobije. Muka mu odma.

Al suputica bar mlati lovu za ove druge sumnjam😕 najbolje kad takva neka kao knjigu napise. 👩🔫

Za sta se pije taj caj??

Lucy16
    04. Srpanj 2016. 13:06

Zabica, imam aventovu izdajalicu i uz nju jednu flasicu i to je sve. Ok za iskuhati flasicu, mogu li iskuhati cijelu izdajalicu?? Hoce li se izbrisati one mjere??

CrazyPuppet
    04. Srpanj 2016. 13:08

ola cure, evo ja završila "Elementarne čestice" od M. Huellbecqa (2. put) i zaključila sam da sam definitivno 5x gluplja nego na faxu ahahaha pripisat ću to trudnoći, da sama sebe utješim 
    što se ove naše "nove generacije" tiče stvarno svega ima, i istina je da sve to dolazi od doma... Ali to nije nikakva novost, sve se to konstantno zbiva već skoro 60-70god, i uvijek se svi nađu šokirani... Pubertet je jedna zajebana narcisoidna pojava, koja se razmahala čim je nestalo stroge katoličke i obiteljske kontrole... A bit problema je malo dalje - danas više nema velikih obitelji gdje uvijek bilo nekoliko žena u kući, gdje je jedna uvijek kuhala, druga čistila, treća pazila klince, a bome nema ni šibe... Danas je u kući jedna žena, koja 8h radi na poslu, pa dođe doma di mora obavit i kuhanje i čišćenje i bavit se djecom, dok muški tu često ostaju na margini. Batine su politički nekorektne, a nedostaje prave volje (nekad i mogućnosti) da se djecu adekvatno usmjeri i postanemo popustljivi. Djeca traže vlastitu zanimaciju, tehnologija je danas neizbježna, a traže i pažnju preko virtualnog jer je u stvarnosti ne mogu dobiti. U svemu tome treba naći mjeru, pa sad kako kome uspije, postavljati granice i nikako ne dopustiti da izgubite autoritet nad klincima.
    jučer sam popi*dila na mm, jer sam ga zamolila da malog stavi u krevet, jer mu dugo treba da zaspi a ja sam već bila preiscrpljena. Njemu se naravno nije pretjerano dalo s malim ležat da zaspe jer je bila utakmica, pa ga uzeo i gledali su skupa utakmicu i igrali se. I onda je bilo skoro već 23:00 i kao ide se on tuširat, nek ja malog stavim u krevet... I ja maloga pospremim, legnem kraj njega a ovaj počne divljat, baca se na mene, udara me i svašta... i nikako ja njega smirit. Izađem iz sobe, zatvorim vrata i ostavim ga da urla koju min, i onda se vratim, legnem na krevet i kažem ajde idemo spavati... naravno još je bilo malo bacanja po podu, dok mladi gospon nije konačno skužio da je izgubio bitku i popeo se sam na krevet i zaspao u roku od 5min. Nije lako biti roditelj, pogotovo danas... Uz svu ovu robicu, trebalo bi u ponudi za kupit biti i dodatni paket živaca hehehe

mare1989
    04. Srpanj 2016. 13:26

Crazy nije danas lako biti roditelj
    Moj je sinoc imao tu fazu da me udara i baca se,vristi. Ja sam ga stavila u sobu i otisla,brzo je zaspao nakon toga😊

Aurelija
    04. Srpanj 2016. 13:52

Sanjarka, nemam procjenu!! Valjda jedina ovdje!  Danas pisem salabahter za pregled i sutra ne izlazim dok ne dobijem sve informacije!

Odgoj u današnje vrijeme je zajebana stvar, pogotovo ako starci puno rade pa nemaju vremena bavit se klincima. Nadam se da ću uspjet pronać neku zdravu mjeru i naučit ih prave vrijednosti. 
    Prijatelji imaju klinca 2-3 god, jednom prilikom su izjavili da on uopće ne zna da tv postoji, jel ni oni ne gledaju!  Znači može se!
    Ovo s klinkama i naslikavanjem mi je bože sačuvaj!

Abies
    04. Srpanj 2016. 14:01

Joj Crazy. Evo saljem ti paketic zivaca. Iako i meni trebaju al dijelim bar trun
    Bellaru da Bimbo je ok. Doduse mi smo par sitnica tamo kupili. Ontario ti je s druge strane ceste. Bimbo mi ddrazi. 
    Jb ova jos nije zaspala od 9am. Trebat cu uputnicu za zutu kucu. Il meni il maloj 😵

bellaru
    04. Srpanj 2016. 14:10

Ugl sve se slazemo da je to danasnje vrijeme opcenito ludo! I treba stvarno uspjet u tome da budes dobar roditelj uz posao i sve ostalo😰 Djeca vide nas na kompu i mobu stalno kako nebi i oni htjeli onda to. 
    E a sta je gore od naslikavanja klinki?? Babe koje se tako naslikavaju za fejs! Do jucer nisu znali sta je sms i kako ga poslat!! 

I za sta je caj od lista maline?
    Abies ja ugl sad sve u bimbi kupujem osim ako ne trebam nesto posebno sta znam da tamo nema. A imam ti ja vezu u jankomiru ako trebas odmor na koji dan😂 a ja cu malu cuvat!

Elle827
    04. Srpanj 2016. 14:23

bok cure, evo pročitala vas ja nabrzinu dok maleni spava, ali sam pola toga zaboravila, ne zamjerite...

..nismo pali s kg, dobili smo 100g...😊

.Dorich, je...sve je ok..jedino ti savovi dolje koma...

lidl robica👍

curice i selfiji...koma..nadam se da moja curka.neće imati potrebe za time i da ću joj uspjeti usaditi neke vrijednosti kao što su meni i mom mužu naši roditelji..

ne znam više  tko mi je rekao za hemić, sorry...ali hvala na info i na utjesi..nadam se i ja da će proći brzo...

Bruna...sretno....možda je bebonja već i vani sad..tko zna..čekamo izvješće..

i to bi bilo to.od.mog očito još trudnickog mozga...

'

Marigmar
    04. Srpanj 2016. 14:23

Bellaru to sam tu na forumu od nekoga pročitala navodno olakšava porod u smislu da pomaze kontrakcijama, jača misice maternice i regulira krvarenje zbog velikog broja Vitamina i minerala, s obzirom da volim čajeve rekla sam probati kada dođe vrijeme samo si nigdje nisam spremila uputu koju je netko tu objavio a niti znam tko 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.