Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    04. Srpanj 2016. 12:10

Abies i zabica  je ok sigurno se to prije nije prepoznavalo te dijagnoze i ljudi mozda nisu obracali paznju al djeca danas i djeca nekad to se ne moze ni mjerit. Ovo sta kaze zabica, djeca ne znaju vijacu preskakat a da ne pricam o ovim drugim igrama sta se igraju vani. Na zalost tehnologija je dosla do toga i sve nas uzela do te mjere da klincu tutnemo tablet il mob pred nos samo da je mirno😕 i ja to napravim sa necakom nekad kad hocu odmorit😕 meni zalosno kad vidim da djecu ne mozes istjerat vam iz kuce od plejke, kompa, tva, tableta a nas nisi mogao stjerat u kucu. Al to ugl je kriv napredak tehnologije. Ne mozes ti svom djetetu rec nema tv nema tablet nema mob a sva djeca to imaju onda se tvom djetetu cijeli razred ruga. Ma sve otislo u kvragu😕
    Kad vidim curice od 13-16g kako se naslikavaju za fejs, instagram u gacama, grudnjacima, minicama stiklama, nasminkane boze mi oprosti ko prostitutke muka mi😦 malo sam otisla na tinejdjere al dobro😀 
    Aurelija ma ne mislim se kupat osim tusirat u kadi tak da....vise se ne usudim na more a bazen...sta ja znam..ni to se ne usudim. 
    Dorich jedna moja kolegica rodila prije mj dana u 32 tj bebicu od 2250 g pa imala dva sava. Fakat nema pravila.
    Sanjarka  i moja seks jako hvali lidlove bodice i kaze cak su joj najbolji. Kupila u babycentru  dva pa se odmah raspali. A mi tu u imamo neki mali ducancic i imaju hrv bodice i mogu rec da su odlicni!

A ja cu morat sutra sama na pregled jer muz radi a to mi tako bezveze odmah sam tuzna i depresivna😢

Abies
    04. Srpanj 2016. 12:15

Bellaru mislis na ontario ili bimbo trgovinu?

bellaru
    04. Srpanj 2016. 12:17

Bimbo! Nisam bila iskreno u ovoj drugoj. U bimbi sam ja necaku kupovala hrpe bodica pa kad bi prerastao iste isla kupit al broj vece😀

mare1989
    04. Srpanj 2016. 12:22

Bellaru ja cijelo vrijeme sama idem na preglede 😩 jer mm mora cuvati djecu,dok ja idem. Samo kad radim uzv vodim kcer sa sobom da vidi bebu.

Meni su takoder Lidlovi super bodiji,sva njihova roba mi je super.

Bellaru sto ti kazes za te curice kako se slikaju i oblace,ja se mislim ili sam ja stara ili se one puno skidaju.

bellaru
    04. Srpanj 2016. 12:33

Mare ma i ja par puta isla sama al nekako vise volim sa njim otic. Onda odemo na dolac prosetat, nesto pojest, to mi bude lijepo a i volim kad on vidi bebu. Kad to podjelim sa nekim😐 al dobro. Onda cu slj pregled vec ic u bolnicu pa ni nece moc samnom .
    joooj a te curicee mislim bilo je i prije i minica i stikli i sminke i fufa al ne sa 13 g😲 nikad se nisam tako oblacila nit sam ikad pomislila da bi ako obucem minicu izbacim sise da cu tako privuc ne znam kakvog frajera. One tako frajere love. A ne znam sta misli da ce nekog dobrog, postenog i bogatog naci tako? Normalan frajer sa takvom zenskom ne zeli imat posla😨 
    Nisi stara nit sam ja stara nego te cure pretjeruju a da ne pricam ona naslikavanja u ogledalo u klubu,liftu, birtiji. Il doma u sobi a iza vidis nered. Nije ni sobu pospremila a slika se u grudnjaku i tangama😨😨😨😨 
    Al iskreno to sve dolazi od kuce. Moje misljenje bez uvrede ikom😕

Sanjarka88
    04. Srpanj 2016. 12:35

One se puno skidaju 😕 a nije ni cudo otvori novine, portale, televiziju.. Pa sve se gole prosetavaju 😕 svako drugi clanak na netu je o nečijim cicama ili guzama nista meni to vise nije jasno. 
    Tako da krasni su nam uzori djeci.
    Stjerat ih sve u pm!

Aurelija dobro ulogu ima sta je junior iako rodjen sa 3310g svejedno strkljav nekako. Mjere su mu uvik bile manje zato ih i je sve zavarao... Kolika je procjena za tvoju curku?

Bris na streptokok ja radila tek sa 37tj dosta kasno.

Sta se tice vrtica slazem se s Aurelijom. Mudrica je nazalost morala u jaslice i junior ce isto. Al da sam kuci poslala bi ga sa 3 svakako. Vrtic je zakon za klince! Djeca, igranje, rad,ucenje.... 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    04. Srpanj 2016. 12:40

Sanjarka istina!! Jebote kad vidim onu usranu avu karabatic il nives celzijus!! Ajd kim kardashian zaradjuje milijine a ove dvije klosarice...😲😲😲😲😲 ono clanci nives celzijus usisava i ono slika nje kako jase fucking usisavac!!!😲😲😲😲 👩🔫 
    I sad klinka to vidi ova u novinama i sad ce ona tak . Pa da se upucas na licu mjesta. Kazem mediji i tehnologija. Curama pase kad stavi sliku sebe u donjem vesu a krelci komentiraju mala do jaja si i to.

Marigmar
    04. Srpanj 2016. 12:47

Cure kupila sam čaj od lista maline kak smo rekli od kojeg tjedna da počnem piti i koliko dnevno, gledam na Googlu piše svašta različito znam da ne može štetiti ali opet bi htjela od vas čuti mišljenje koje ste ga pile ili ga pijete?

mare1989
    04. Srpanj 2016. 12:50

Bellaru istina i slazem se Sanjarkom,danas ne mozes ni pjesmu pogledat sve golo,nije pjesma ako ne pokaze pola tijela.

Ja sam svoju malu bila upisala u sportsku skolu,vec 2god zaredom je isla sad ima pauzu preko ljeta. Druzi se s djecom,trenira,uce engleski. Ja nemam pojma kolika je sad moja beba mozda ce u cetvrtak reci.
    Kolika god da je ima da je katapultiram iz ......😂😂😂😂 ipak je treci porod.

Sanjarka88
    04. Srpanj 2016. 12:51

Marigmar od 35tj se pije koliko ja znam. Ja ga nisam pila doduse. 

Bellaru a bas tako. Pa gle Suputicu, Rozgicu, a Bacicka tek... Ma come on jadne su do bola. 
    I onda moja mala od 9godina misli da to tako treba bit i da ako ne pokazes tijelo nemozes nista postic....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.