Bruna mozes i meni u babinje ako hoces i prije tih 4-5 tj ako ces kolace donjet😂
Bellaru mama inace imala tezak zivot i napatila se(sa 16,5 ostala bez mame,sa 3muska doma), svekrva(druga baka) ju isto maltretirala i lose se odnosila prema njoj, cijeli zivot tesko radi sto na poslu,sto doma, sestrina bolest, tatina bolest i smrt.... Mogu onda ja pretrpit zbog nje i progutat govna... Al da se neko prema njoj lose odnosi, u stanju sam zubima pregrist vrat nekome... Ima ona svojih minuta, i posvadamo se,normalno... Al tu je uvijek kad je trebam tako da... Za mm,nju i sada Sofiu cu pretrpit svasta... I bit ko medvjedica... 😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bellaru haha, ma moooze 😉 to mi ionako gust raditi, kad me ulove zivci, onda kolace pecem da se opustim 😝 kod mene kad dodes i nades par vrsta kolaa, znas da bilo zestoko i da sam bila na rubu zivaca hahahaha 😂😂😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna tako i moja za nas sestre pretrpila svega i zivotu i za svoju mamu ubijem. I jos je tako dobra da kad pocnem razmisljat da je sve starija i starija sve me strah. Samo hocu da dozivi sve unuke. Rekla sam da zelim svojoj djeci biti bar upola mama kako je ona nama bila.
Znaci moram te raspizdit pa doc slj dan na kolace?!😂
Jutro cure!
Bome ste vrijedne jutros :)
Bruna znam kako ti je, ja sam isto sa sela, al mi nismo nikad imali neki pretjeran odnos sa susjedima ni s nikim, pa ne gnjave previše. Čak ni na vjenčanje nisam nikog zvala iako je to običaj, jer mi ti ljudi niš ne znače... To je ispao manji skandal u selu, i pričalo se na veliko (iako je mama drugi dan sve pozvala na zakusku) Da bi na kraju ispalo da muška ekipa iz sela hvali mog tatu, da kako to te babe pretjeruju s tim vjenčanjima i da to previše košta, da svaka mu čast što je on svoje babe uspio zauzdat ahahahahaha!!! A muž i ja uglavnom sami platili vjenčanje, i htjeli smo samo da nam bitni ljudi budu, a ne cijelo selo. Sad sam miljama daleko od sve te ekipe pa neće biti gnjavaže, samo najbliži će doći i neka tako.
A da mi bilo tko u tip prvih mjesec dana poljubi bebu, dobio bi instant nogom u guzicu i vrata u nos! To nemojte nikome dozvolit, da ne dobije beba kakvu infekciju...
Ja isto sve radim po kući, ali sveeee... od klasike - kuhanja, čišćenja do popravljanja, sklapanja namještaja i svašta nešto... evo muž spava a ja peri suđe, daj malom jest, pospremi suhi veš, razvuci mokri, pospremi igračke... tolko o mom mirovanju...
Elle da iz Vk sam koje je kiša obišla, malo grmilo oko 4h i to je to..nadam se da će pasti malo osvježiti.
Crazy a sta ces kad dodje neka tamo xy baba i krene poljubit bebu sta cu se bacit na nju?😥 ti imas crve u guzici pa nemas mira...
Ajd jos nekak poljubac u glavu negdje,ali kad pocnu svi dirat i ljubit joj ruke postanem azdaja, onak kak ne kuzite da beba stavlja ruke u usta???!!!???!!! Kao nece ju ljubit u lice,ono kao paze na bebu,a onda navale tam di mogu jos gore sranje joj napravit!!! Daj ljubite joj noge ili guzicu,kvragu,kad vec morate
Sortiraj odgovore
Najstariji