LeLo, a šta si ti iz vk? meni familija tatina tamo..
mare, hvala, i ja se nadam da će to brzo vratiti..
bruna, eto i tebe svaki čas, a?
ne znam.šta bi ti.rekla za uljeze...hB, nisam imala posla s takvima...nadam se da ćeš smislit nešto.kako da ih se na fin način riješiš...
'
Jutrooo!
Konacno kod nas popustila vrucina i pada kisa 👏😁👏 ja sretna ko malo dijete, tako i spavam od pola 5, kada je pocelo padati 😊😊
Elle ,draga, za takve bas i nema finog nacina... Ja da bilo sta njima kazem, niisam u pravu, neznam, bolje da sutim i budem na ignore.... Zato i nisam bas u odnosima nekim s njima.... A receno ima je svima da prvih mj dana ne zelim goste....i koji odg dobijem-BRIGA ME JA CU TI DOC MAKAR ME ISTJERALA,A TO CE TEBI ONDA BIT SRAMOTA... Iii jbg....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ugolina ja dobila svu tu robu, zato i je pripremljena...😁 inace bi mooozda pola od svega toga imala.... Ne opterecujem se,kolko bude nosila,bude, samo cu spremat robu kad preraste.... Ovako sam sigurnija kad da cu sigurno imat dosta 😁😂
Jutro cure
Bruna svaka cast na takvom strpljenju🙌
Ja svu robicu sto moja bude nosila ili ne nosila prosljedujemo bebici od mog brata koja ce se roditi krajem 10mj
Bruna ti si luda majkemi pogotovo ako te te kokoske ne vole. Posaljes poruku taj dan rano uj nije ti dobro nemojte dolazit. I ne otvaraj vrata i tocka. Jel bar dobar poklon donesu???jel donesu nesto skuhano?
Mare znam kako je to. Ja kad odem u hercegovinu kod rodjaka svi dokaze me gledat ko da sam tegla sa rijetkim cvijecem😬
Elle vi sad uzivate i bas vam je lijepo😍 doktorica u bolnici rekla da das adaptirano?😲
Evo i kod nas kiseeee aaa pase svjezi zrak! Milina! Noge splasnule. 💪
Mare za takve imem konstantni propuh u glavi.... A neki puta presutim, zbog mame, dosta joj pomognu sa mehanizacijom na poljoprivredi, posebno od kad nema tate....
Bellaru nisu bas neke kuharice, ipak ja na mamu i muza racunam za kuhanje 😁 a sto se poklona tice, to cemo vidjet kaj ce donjet, ja sam svaki puta u babinje(4-5tj nakon poroda) teglila vrecice i obavezno barem jedan suhi kolac pripremila... Al sad ne ocekujem isti tretman 😜 ipak oni mene ne vole, mm i ja smo za njih niskoristi... 😂😁😝
Bruna svaka ti cast kad tako nesto pustis u kucu. Al da ako pomazu mami i to onda kuzim. Imam i ja tako nesto na dvoristu😕 al taj meni sigurno nece uci u kucu jer ni on mene ne voli pa se ozbjegavamo😀 a za mamu sve! I govna trpit. Ah te nase mamice😍
Sortiraj odgovore
Najstariji