Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    03. Srpanj 2016. 01:02

LeLo, a šta si ti iz vk? meni familija tatina tamo..

mare, hvala, i ja se nadam da će to brzo vratiti..

bruna, eto i tebe svaki čas, a? 
    ne znam.šta bi ti.rekla za uljeze...hB, nisam imala posla s takvima...nadam se da ćeš smislit nešto.kako da ih se na fin način riješiš...

'

Bruna257
    03. Srpanj 2016. 07:16

Jutrooo!

Konacno kod nas popustila vrucina i pada kisa 👏😁👏 ja sretna ko malo dijete, tako i spavam od pola 5, kada je pocelo padati 😊😊

Elle ,draga, za takve bas i nema finog nacina... Ja da bilo sta njima kazem, niisam u pravu, neznam, bolje da sutim i budem na ignore.... Zato i nisam bas u odnosima nekim s njima.... A receno ima je svima da prvih mj dana ne zelim goste....i koji odg dobijem-BRIGA ME JA CU TI DOC MAKAR ME ISTJERALA,A TO CE TEBI ONDA BIT SRAMOTA... Iii jbg....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    03. Srpanj 2016. 07:18

Ugolina ja dobila svu tu robu, zato i je pripremljena...😁 inace bi mooozda pola od svega toga imala.... Ne opterecujem se,kolko bude nosila,bude, samo cu spremat robu kad preraste.... Ovako sam sigurnija kad da cu sigurno imat dosta 😁😂

mare1989
    03. Srpanj 2016. 07:54

Jutro cure

Bruna svaka cast na takvom strpljenju🙌

Ja svu robicu sto moja bude nosila ili ne nosila prosljedujemo bebici od mog brata koja ce se roditi krajem 10mj

bellaru
    03. Srpanj 2016. 07:55

Bruna ti si luda majkemi pogotovo ako te te kokoske ne vole. Posaljes poruku taj dan rano uj nije ti dobro nemojte dolazit. I ne otvaraj vrata i tocka. Jel bar dobar poklon donesu???jel donesu nesto skuhano? 
    Mare znam kako je to. Ja kad odem u hercegovinu kod rodjaka svi dokaze me gledat ko da sam tegla sa rijetkim cvijecem😬 
    Elle vi sad uzivate i bas vam je lijepo😍 doktorica u bolnici rekla da das adaptirano?😲

Evo i kod nas kiseeee aaa pase svjezi zrak! Milina! Noge splasnule. 💪

Bruna257
    03. Srpanj 2016. 08:05

Mare za takve imem konstantni propuh u glavi.... A neki puta presutim, zbog mame, dosta joj pomognu sa mehanizacijom na poljoprivredi, posebno od kad nema tate.... 

Bellaru nisu bas neke kuharice, ipak ja na mamu i muza racunam za kuhanje 😁 a sto se poklona tice, to cemo vidjet kaj ce donjet, ja sam svaki puta u babinje(4-5tj nakon poroda) teglila vrecice i obavezno barem jedan suhi kolac pripremila... Al sad ne ocekujem isti tretman 😜 ipak oni mene ne vole, mm i ja smo za njih niskoristi... 😂😁😝

bellaru
    03. Srpanj 2016. 08:17

Bruna svaka ti cast kad tako nesto pustis u kucu. Al da ako pomazu mami i to onda kuzim. Imam i ja tako nesto na dvoristu😕 al taj meni sigurno nece uci u kucu jer ni on mene ne voli pa se ozbjegavamo😀 a za mamu sve! I govna trpit. Ah te nase mamice😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.