Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    02. Srpanj 2016. 23:10

Abies ti imas festu sutra? A isla vidjet oce mu drugu sliku izokrenut i ovu nije pa mi nije jasno zasto onu ozokrene. Bas sam na sto muka 😂
    Mare bas imas srece da si u puli😨😨 pa dole bi te ubili da ih h kucu ne pustis😁

Ma zato meni tlaka sve to. Pa posluzuj sve pa cisti kasnije. Moram bas jos sa muzem vidjet kakav je njegov stav o tom da nas selo obilazi😣 doduse odem ja kao hranit bebu u sobu i te fore pa nas nema a onda on mora zabavljat goste😀

bellaru
    02. Srpanj 2016. 23:13

Bruna doci ce dan nakon sta dodjes iz bolnice??

Bruna257
    02. Srpanj 2016. 23:20

Da da, vec su rekle da ce doc drugi dan po dolasku...😡😡

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    02. Srpanj 2016. 23:28

Bellaru imam srece bas,dole kad odemo na godisnji meni muka dode,pa stalno se kava pije,te stalno dolaze i zovu. A tek kad rodis kako je svi dodu najedu se i napiju i kuci,a ti ostanes cistit,prat sude i plus beba mala

Bruna to stvarno nema smisla cim rodis da odma dodu,ti probaj makar par dana da ne reknes da si rodila😁

Elle827
    02. Srpanj 2016. 23:37

bok cure..

..evo malac ćori pored mene na krevetu, stigli kući danas.. 
    ..malo je žut pa mi je pospan,ali je počeo sve bolje vući cicu.. pao je za 7 posto težine pa je rekla pedijatrica u bolnici nek dodamo jednom il dva put dnevno ad..
    ,,mlijeko mi dobro krenulo tako da vjerujem da ćemo biti ok..sad mi se čini da mali nekako jače vuče nego je seka to radila..

..robica 50 naravno skoro na knap kako sam se i bojala...al iskoristit će se za prve dane..vidjet ću šta će. patronažna reći za duge rukave,koliko dugo...pa ću ovisno o tome onda kupit 56..
    ...ja prala sve s persilom sensitive, bez omekšivača..

Maya, dobrodošla nazad, koliko sam shvatila...

Sanjarka, 😄😄😄 baš si me nasmijala s onom pokidanom pič.... baš tako sad imam osjećaj dolje...a da vidiš kako izgledam dok.hodam...

gosti za rođenje...nije moja briga...ja u bolnici,a oni.doma festali, koliko sam informirana 😀

gosti za vidjet bebu...upućeni da dođu nakon mjesec dana...i nisam imala nekih napadnih s curkom,valjda neće ni sad...maloga vidjeli samo ovi naši iz kuće..najbliži..
    ...seka.odusevljena...stalno govori kako je lijepi i draga ga po kosici..😊.

odoh....zove me...

'

Bruna257
    02. Srpanj 2016. 23:40

Ma ku**a, to nis ne razumije da idem bilo sta objasnjavat... A sakrit isto ne mozes... Ko oko sokolovo su, stalno netko u nadzoru... A i zive 150m od mene... Mos ga je***....

mare1989
    02. Srpanj 2016. 23:42

Elle drago mi je da si se javila. Samo neka imas mlijeka i nek mali cica😊,nadoknadit ce on brzo izgubljene grame,cim ste doma odma ce ici sve lakse.😊 Super da seka uziva u svom braci 😍

mare1989
    02. Srpanj 2016. 23:45

Bruna 😂😂 oko sokolovo. Ne znam sta bi ti rekla, ili kad dodu u sobu se pravi da spavas pa ko ih j....

Bruna257
    02. Srpanj 2016. 23:49

Ma mos mislit, nista tu ne igra... Pa nece doc mene vidit, beba ce ih zanimat... Da vide kaj smo mm i ja napravili, s obzirom da njega isto bas ne vole ko ni mene...

Le-Lo
    03. Srpanj 2016. 00:49

Ala ste se raspisale! 

Sto se tiče peglanja nekako mi to nije problem, volim to, smiruje me, stavim ventilator kraj sebe i udri. Danas sam popeglala drugu turu. 

Koliko vi robe imate  moja će jadna biti ko siromah, al donositi će svi tako da vjerojatno će biti svega dosta, lako dokupim šta treba, samo se iskreno nadam da će imati malo pameti i pustiti nas jedno vrijeme,  a ne banuti na vrata čim dođem iz bolnice, to mi je nenormalno! 
    Feštu muž pravi dok sam ja u bolnici, takav običaj kod nas, a mislim i bolje, mislim da nebi uživala da mi hrpa ljudi luduje oko kuće i po kući,  a ja tek iz bolnice došla. 
    Danas sam odlučila roditi u Vu. Nisam čula ni jedno negativno iskustvo, za razliku od Vk, a da nam nedaj Bože se nešto bude u Vk bolnici mislim da si nebi oprostila što nisam otišla u Vu, a znala sam da je tamo bolje... Zvala sam ih danas i rekli su da nema problema, idem u ponedjeljak tamo pa cu vidjeti šta i kako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.