Maya dobro dosla!😊
Bellaru ja sam rekla prvih 40dana nitko,osim mojih i njegovih roditelja i brace. Tako sam i sa prvih dvoje,nek se nitko ne uvrijedi ali tko god dode te ljubi bebu,bez obzira sto ti kazes spava beba oni nju probude.
Ja sam skupila hrpicu robe,u pocetku sam kukala jer sam svu robicu od svoje djece podijelila,na kraju sam dosta toga nakupovala.
Tpol ja se evo vec 2-3 dana mucim sa natecenim nogama,navecer ih u ledenu vodu stavim ali nema pomoci😡,nije mi bilo u prijasnjim trudnocama tako.Sad ova trudnoca sve sto nisam imala u prve dvije u ovoj se desava.
Da, zaboravih,imam jos 10kapica na vezanje, stramplice itd... 😁 malo toga kupila,mozda sve skupa nekih 8stvarcica, drugo nasljedila od sestricnine male, manje vise nova roba,neka i nenosena, a njoj vise nece trebat jer joj to 3. i odlucila zatvorit radnju 😂
I meni danas noge otekle,od ove sparine,teske su mi ko balvani...😳😥
Sto se ciscenja tice, prije t sam radila bas sve.... I kuhala i prala i peglala, i muske poslove po vani obavljala... Kolaci torte... Nikad mi nista nije bilo tesko😊 i bas s gustom sam radila...
Al sad u t ne radim skoro pa nista, stalno neke komplikacije i mirovanhe... Al ne zamaram se, mama razumije pa pomaze, a i muz sve radi, usisava,kuha, poljoprivreda...sve.. Decko s asfalta dosao na selo 😂 jedino sto kolace ne radi, vrhunac su palacinke sa nekim slatkim umakom 😄😁😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mare ma ja mislila na festu kad rodim u jos sam u bolnici. A ovo uopce necu komentirat. Iskreno isto nebi htjela nikoga vidjet prvih ne znam koliko dana osim kako si rekla roditelja i sestara jer niti ja ne idem nikome dok me taj ne pozove. Uvijek kazem kad cete bit spremni zovite. Al posto zivim na jebenom selu a ljudi su retardirani sve me strah sta ce biti. Pogotovo ljudi koji se prave da su si dobri sa tobom a ustvari samo dodju izvidit situaciju😠 zivcana sam na samu pomisao na to.
A da ja decka pa nisam pretjerala sa kupovinom al da je curica😨😨😨😨😨😨 gdje bi mi bio kraj😂
Bruna ja sam prije trudnoce sve sama radila po kuci,muz on radi od jutra do mraka jedino bas ako me nesto boli uvijek ce pomoci. Sad u trudnoci smo se preseljavali u veci stan,sve je on sam stvari spakovao,prevukao i raspremio, i posto mi stalno neki majmun dole on kuha,a ja sto mogu pospremim sto ne nek stoji. Jedino svake druge subote sve dignem sve i ocistim,al sad vec sto sam blize porodu sve mi je teze,a sebi to ne mogu dokazat.
Bellaru moj mm je kad sam prvi put rodila pravio festu jer sam rodila na njegov rodendan😁 drugi put je zvao samo svog brata i njih dvojica su doma cuvali malu i rostiljali sami. Sad je rekao da ce opet samo on i njegov brat cuvat djecu i pizzu narucit😁
A nas spasava sto nam je vecina familije u Bosni a mi zivimo u Puli,da zivimo dole ne znam kako bi to sve izdrzala,ja mislim da bi popizdila
Ma imam ja jos tih hlacica, bodica kaj idu prek glave, kapica i tutica, nije samo ovo kaj sam nabrojala 😂 Al bome nemam po 30 kom bodića,sad sam se malo uspaničarila 😱Ne znam imam jako puno ovo od 62 nadalje, Morat cu malo jos ovih kupiti bar po 3 u svakoj veličini nisam pametna, kažem imam jako puno ovih bas benkica na vezanje kaj se koristilo prije 15 god 😂 Imate pravo sad su i sniženja budem otišla jos dok mogu, al opet ne bi htjela pretjerati.
A koristile ste i ove bodiće klasične kaj se ne kopcaju sa strane bez problema, ili ste ipak vise bodi benkice koristile?
Maya dobrodosla!
Bellaru i ova mi je profilna lijepa slika.
Festa...meni muka za sutra. Nije puno pozvanih al bilo tko osim roditelja mi djeluje sad kao teror.
Ne stignem ni pisat na wc (srat jos manje) a kud poslije svih spremat. Joj joj.
Za sina je u birtiji bio, sad nije stigao.
Bravo za vase dobre muzeve bas su super kad tako pomazu, i moj hoce pomoc al treba mu rec nije bas da sam primjeti ili se uhvati posla, dok njegov brat totalno druga prica, covijek se sam hvata posla opere ves slozi bez problema, a kod mene u stanu moze ves stajat mejsec dana nece ga slozit dok ja ne kazem hahhah
Mare da ni meni hladna voda ne pomaze, ok malo umiri noge al svejedno drugi dan bole i nateknu
Mislim da mi necemo radit nikakvu festu al prijateljice hoce doc vidjet bebu cim se rodi a drugi nadam se da ce nazvat hehe a ne sami doc 😧
Bellaru haha nisam ga istrenirala... Al i prije braka kad god sam radila nesto uvijek ga interesiralo sve... I glupo se osjecao kad bi ja nesto radila a on se telio na kaucu pa je uvijek uskakao.... A sad pogotovo... A kuhanje-to mu je strast , obozava kuhat.... Samo neka,meni pak fino sta god skuha 😂😁
A ovo sto se posjeta tice, strina i njezina snaha i kcer su mi vec nagovjestile da ce sljedeci dan kako doma dodemo doc u babinje... Jbg, dezurni dusebriznici, oduvjek su mene smatrale nesposobnom pa misle da se sada necu znat snac sa djetetom i morat ce doc odmah u izvidnicu...malo mi sje rodbina s tatine strane po tom pitanju, nema bas neke pretjerane ljubavi medu nama 😁 zato ova sa mamine je med i mlijeko, doci ce kad ih pozovem, min 4tj nakon poroda....👏😊
Mm festu radi kad dodemo doma, al ce u selu u vatrogasnom domu, svoju ekipicu i par decki iz sela+braticu moji/njegovi... Ne pada mi na pamet doma nekog zvati....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji