Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    29. Lipanj 2016. 08:57

Babycoming cestitam!!! Nadam se da se nisi previse mucila. Uzivaj sa svojim malim zlatom ♡♡♡
    Dorich ma sto si sve ljudi dopustaju komentirat... ignorirat ili uzvratit istom mjerom...
    Mare čestitke muzu i kceri, sve najbolje im zelim! Nemoj se previse izmucit s poslovima danas.
    Ja sam jucer nesto malo radila (vozila auto i skoknula do ducana, malo po stubama gore dolje) i sve me boljelo i grcilo cijelu noć i sva sam se isprepadala. Iako imamo jos samo par dana do dolaska gostiju, danas ne radim apsolutno nista! Organizirala sam pomoc i ne namjeravam se vise angazirat oko nicega... izgleda da je to dolje previse osjetljivo...

Ugolina
    29. Lipanj 2016. 09:00

Cestitam baby

Ugolina
    29. Lipanj 2016. 09:00

Cestitam baby

bellaru
    29. Lipanj 2016. 09:06

Baby cestitkeeeee❤😚

Dorich
    29. Lipanj 2016. 09:21

Mare danas vam je skroz veselo jelda? Čestitke mužu i kćerkici, eto ona se baš odlučila rodit kad i tata. Pitam se tko dobije više poklona? Ovo što si napisala za spol se potpuno slažem, glavno da je beba živa i zdrava.
    Al ništa, možda najbolje da kažem giniću da mu je pokvaren ultrazvučni aparat jer mi je 7 baba prognoziralo da je muško...

Bellaru vidim da i ti dobivaš super komentare za spol, ovaj je stvarno biser.
    Ugolina ja samo čekam te "jesi još u komadu" komentare. Al ovo debela joooooooj..kad se tog sjetim...već sam se vidjela da vadim pištolje ko yosemite sam...
    Crazy nemoj onda ništa radit, očito ti je jako osjetljivo sve i reagira i na najmanje...koliko vidim ne bi trebala puno još mirovati. Kad ti je pregled?

Sunshine1
    29. Lipanj 2016. 09:31

Baby cestitke!

url=https://lilypie.com]

Aurelija
    29. Lipanj 2016. 09:40

Baby, čestitam!  Javi nam se!

mare1989
    29. Lipanj 2016. 09:46

Dorich mm je rekao sto sam slavio sam slavio,

nece danas bit guzve jer cemo samo biti mm,ja,kcer i sin.Posto nemam snage nista puno raditi,imam te vrazije kontrakcije stalno,mm je rekao nista necemo pravit dan ce biti samo za nas.Moji ce doci sutra na kavu i dosta.Da nisam trudna bila bi festa

CrazyPuppet
    29. Lipanj 2016. 09:54

Dorich da da, definiticno je UZV u kvaru, svakako napomeni giniću hehehe 
    Babe su najjače ;-)
    Meni pregled tek u ponedjeljak, moram mi i bris na streptokok napravit... sva sreca da je bebo jos dosta visoko, da se bas spustio bila bih u bolnici...

miska
    29. Lipanj 2016. 10:07

Sanjarka moji planovi su uvijek super i skoro uvijek neizvedivi 😂😂😂, a ti si biser s tom epi, fulat je dva puta 😂😂😂 mozda treca sreca upali ako se dogodi!? Hahah 💚

Marigmar bas si me nasmijala s tom nagradom, al totalno vidim sebe, peh na peh! 😂😂😂

Cestitke Baby, uzivaj s malcem 😍

Ja bas nisam imala tih komentara da sam debela jer sam stvarno dobila samo trbuh, i 4 kg na svoju tezinu od prije trudnoce. Al da ima glupih ljudi i zabadala ima. Posaljite ih sve u tri krasne 😆

A ti i ja Crazy imamo dogovor o odmaranju ako se ne varam? 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.