Babycoming cestitam!!! Nadam se da se nisi previse mucila. Uzivaj sa svojim malim zlatom ♡♡♡
Dorich ma sto si sve ljudi dopustaju komentirat... ignorirat ili uzvratit istom mjerom...
Mare čestitke muzu i kceri, sve najbolje im zelim! Nemoj se previse izmucit s poslovima danas.
Ja sam jucer nesto malo radila (vozila auto i skoknula do ducana, malo po stubama gore dolje) i sve me boljelo i grcilo cijelu noć i sva sam se isprepadala. Iako imamo jos samo par dana do dolaska gostiju, danas ne radim apsolutno nista! Organizirala sam pomoc i ne namjeravam se vise angazirat oko nicega... izgleda da je to dolje previse osjetljivo...
Mare danas vam je skroz veselo jelda? Čestitke mužu i kćerkici, eto ona se baš odlučila rodit kad i tata. Pitam se tko dobije više poklona? Ovo što si napisala za spol se potpuno slažem, glavno da je beba živa i zdrava.
Al ništa, možda najbolje da kažem giniću da mu je pokvaren ultrazvučni aparat jer mi je 7 baba prognoziralo da je muško...
Bellaru vidim da i ti dobivaš super komentare za spol, ovaj je stvarno biser.
Ugolina ja samo čekam te "jesi još u komadu" komentare. Al ovo debela joooooooj..kad se tog sjetim...već sam se vidjela da vadim pištolje ko yosemite sam...
Crazy nemoj onda ništa radit, očito ti je jako osjetljivo sve i reagira i na najmanje...koliko vidim ne bi trebala puno još mirovati. Kad ti je pregled?
Dorich mm je rekao sto sam slavio sam slavio,
nece danas bit guzve jer cemo samo biti mm,ja,kcer i sin.Posto nemam snage nista puno raditi,imam te vrazije kontrakcije stalno,mm je rekao nista necemo pravit dan ce biti samo za nas.Moji ce doci sutra na kavu i dosta.Da nisam trudna bila bi festa
Dorich da da, definiticno je UZV u kvaru, svakako napomeni giniću hehehe
Babe su najjače ;-)
Meni pregled tek u ponedjeljak, moram mi i bris na streptokok napravit... sva sreca da je bebo jos dosta visoko, da se bas spustio bila bih u bolnici...
Sanjarka moji planovi su uvijek super i skoro uvijek neizvedivi 😂😂😂, a ti si biser s tom epi, fulat je dva puta 😂😂😂 mozda treca sreca upali ako se dogodi!? Hahah 💚
Marigmar bas si me nasmijala s tom nagradom, al totalno vidim sebe, peh na peh! 😂😂😂
Cestitke Baby, uzivaj s malcem 😍
Ja bas nisam imala tih komentara da sam debela jer sam stvarno dobila samo trbuh, i 4 kg na svoju tezinu od prije trudnoce. Al da ima glupih ljudi i zabadala ima. Posaljite ih sve u tri krasne 😆
A ti i ja Crazy imamo dogovor o odmaranju ako se ne varam? 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji