Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    28. Lipanj 2016. 22:37

sretno baby!!😀

'

mare1989
    28. Lipanj 2016. 22:38

Baby sretno😍😚

Ugolina
    28. Lipanj 2016. 22:47

Babycoming baby coming!!!! Juuuhuuu,sretnoooo

Abies
    28. Lipanj 2016. 22:48

Sretno baby

CrazyPuppet
    28. Lipanj 2016. 23:22

Babycoming sretnooo! Neka je sto lakse i brze! 
    Epiduralna mi na prvom porodu uopce nije trebala. Imala sam svoje trudove i bolilo je sve u 16, al opet podnosljivo. Indukcija je cini mi se puno gora, pa bi se tu dalo razmislit. Nisam protiv...
    Abies sestricna ti je zakon. Ja sam isto svakakve komentare dobila, al me boli briga, meni je moj trbuh bas taman. Meni moja gin par puta rekla da sjajim, a ono ja taman umorna, neispavana anemicna... samo joj kazem da sminka čuda čini hehe. 
    Ja danas malo.manje mirovala i odmah osjecam posljedice, imam osjecaj ko da mi je sve dole naoteceno... e a oticat jos nisam pocela... 
    Kako mi je sad bila mama pa sad i seka manje sam angazirana oko prvorođenog i to mi bas fali... sad kad ide spavat zove tetu iako je mama pored :-(

Deedee01
    29. Lipanj 2016. 07:08

Babycoming sretno!!!

Hvala na dojavi za snizenja u nextu!! Steta sto ne mogu sad nikam ali cekat cu na netu!😄

Ja cekam da mi malog donesu pa da vam se javim. Mali cica ko lud, i jednu i drugu cicu, ali poceo tek poslijrpodne, kazu da se naguto malo plodne vode pa nije bio gladan.😄

Sto se tice epuduralne.. Ja sam dobila jednu koja je djelovala i drugu koja nije jer sam bila preotvorena a da to nismo ni skuzili. Znaci usporedba prvog i drugog dijela...
    Pod epiduralnom nista ali nista ne osijecate, ja sam zaspala, bila sam toliko mirna, dragi za to vrijeme otiso jest. Ne uzitak, nego savrsenstvo. Uboda sam sr bojala, ali zbilja je ko komarac, ali taj ubod nije dugotrajan, samo vas pikne i nista vise ne osijetite od tog.s druge strane vi ste u polozaju nakostrijesene macke onak sklupcane, pa ni ne vidite sto vam radi. A ni ne osijetite, nakom 10 min epid pocne djelovat. A bez epid....ajme majko!!!!
    Znaci, ja mogu trpit bol, kad su me prali trudovi u pocetkz, mislila sam da su laznjaci a bila otvorena 3-4cm, znaci mogu trpit.
    Ali kad su krenuli ti trudovi bez epid, to su zbilja tako jaki "grcevi" da poludite. Meni bili  3-4min, ali meni se cinili ko da su minut dvi, jer taman prode trud vi udahnete i evo drugog. Mislila sam da cu polomit onu ogradicu od kreveta. Definitivno preporuam epiduralnu. To je cudo nasuprot pravih trudova. Samo pomaze disanje da to izdrzite. Ali to je onako utjesna nagrada. Udshnete sto sporije kroz nos i izdahnete kroz usta. Jedino sto mi je olaksalo, ali s obzirom na period s epid...neusporedivo. Da radam slj.put odmah bi uzela epid jednu za drugom, jer koliko god osjetle taj ubod, to je trenutno, sekundu, a bol od truda, e to je..ko cijela vjecnost. Pitala sam jedino kako osjetite da je  porod poceo pod epiduralnom, rekla mi je sestra da imate dojam kao da cete kakat. Makar sam ga i ovak imala samo sto sam uz to imala i trudove.
    Evo mog iskustva, javim vam se cim stignem.. ❤️ Puse svima!!😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.