Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deedee01
    29. Lipanj 2016. 07:10

Joj skoro sam zaboravila!! Hvala na cestitkama i zeljama svima!!!!

Abies
    29. Lipanj 2016. 07:27

Baby cestitam ti i tu! 😘

Dorich
    29. Lipanj 2016. 08:20

Jutro!
    Baby rodila? Ako sam dobro shvatila, čestitam od srca!!! Nadam se da je sve dobro prošlo i već se oporavljaš

Što se tiče epi, ono što mi je bilo zanimljivo je da kad sam spomenula da bi ju možda uzela, mame iz moje okoline bi šiznule. Mislim si ja šta me briga pričajte šta hoćete, ali me živciraju te "horor" priče koje su se eto baš dogodile prijateljici prijateljičine prijateljice i onda me još onako značajno gledaju tipa "pa nećeš si valjda to napravit". Mah, ne znam zašto uopće komentiram svoj planove s nekim ljudima..
    A komentari na moju trudnoću, ajme meni! Debela, ogromna si, nosiš blizance...a sve kao šala. Kad sam čula ovo debela, zamračilo mi se, da mogu dići nogu pao bi jedan high kick. A trenutno svaki put kad izađem moram odgovarati na pitanja: "Sad će?", "Kad će?", "Nosite sineka?" Ja kažem ne.... "Gospođo, vi nosite sina, ja vam znam. To vam je greška i još ćete se iznenaditi"...aaaaaa

mare1989
    29. Lipanj 2016. 08:25

Jutro cure

Kako ste danas?

Ja sam danas u pogonu  mm i kcer imaju rodendan ,bas na isti dan kad mm ima rodendan ja sam kcer rodila (bila sam 41+5 trudna,ona je bas cekala kad ce se roditi)
    saljem vam makar virtualnu tortu
    Napokon sam se nocas naspavala,jer su i djeca mirno spavala pa odma i ja,iako sam legla u 12h.

mare1989
    29. Lipanj 2016. 08:35

Dorich te bakice sto proricu kad vide stomak me bas zivciralo,kao sto kazes ja kazem kcer ma to je po izgledu trbuha sin,ili dok sam sina nosila ma to je sto posto kcer.
    Ili ono jel nosis dijete ili sincinu? Ja i mm smo uvijek s ponosom govorili kcer,nek nam je zivo i zdravo dijete, spol manje bitan.

bellaru
    29. Lipanj 2016. 08:38

Joj a mene jedan hercegovac pita sta nosim ja kazem decka kaze on odlicno vise onda ne moras ni radjat! WTF?????😨😨😨😨😨

Maree pa odlicno odradis dva rockasa u jednom👍👍👍👍 sretan rockas curici i muzu.  I daj te torte ako je cokoladna!

Moj necak slavi prvi rockas u subotu i mi smo u takvim pripremama😁😁😁 to nam je prvi djeciji rodjendan u obitelji mislim od nas tri seke pa je to sad veliki dogadjaj😊

Ugolina
    29. Lipanj 2016. 08:46

Mene na kraju najvise,al naaajviiiseee zivciralo ono vrlo originalno pitanje koje apsolutno svi pitaju-jesi jos u komadu? A brate mili,pa culo bi se da sam rodila.. A pogotovo sam sizila kad su me to ispitivali ljudi koji uopce nisu niti bili ukljuceni u moju trudnocu i uvijek sam se pitala da zar bas nikog od njih nije bilo briga kad sam umirala od riganja i mucnina takvih da sam morala na infuzije da prezivim,da su me tad pitali kak sam il nes, a ne vrlo vazno dal sam u komadu..koje glupo pitanje,jebote,ko ga je prvi izmislio da mi je znat.. A s druge strane,prenijela sam,bilo mi pun k same sebe i trbuha i nestrpljenja i svakodnevnih odlazaka u trudnicku i svega i onda ta pametna pitanja sa svih strana..

Ugolina
    29. Lipanj 2016. 08:49

A daaaa,a to tek debela!!!! A kakva bi bila brate,bila sam debela i prije trudnoce haha.. Jos sam tak lijepo u trudnoci prvo smrsavila da na kraju sam bila pet kg u plusu, znaci, nikakva drasticna promjena..i sad sam odjednom debela.. Daj reci to ovim mrsavima kojima se to vidi,hahaha

bellaru
    29. Lipanj 2016. 08:55

A zamisli da ti dodjes toj debeloj babi  i kazes di si debela? 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.