Mene isto pitaju jel blizu porod,ja samo kazem da. A jbt treci put sam trudna,naravno da je velik trbuh mora beba negdje stati. I jos kad pitaju koliko si se udebljala bas te ima,stvarno ima me Bogu hvala.

A da to sam zaboravila reci da su svi njegovi naravno sve samo ne atletske građe, zapravo jaaako mi idu na živce ti muški, njima je sve dozvoljeno i "žmigavci" na struku, i cice veće od mojih, a žena kad rodi nedaj boze da ne skine odmah kile odmah se ne pazi i prežderava. Prije su žene ženama bile najgori komentatori ali sada se to promijenilo, mi sve trebamo biti mirišljave, uređene i stesane a oni ne 😡

Kad mi netko kaze debela. E pa nabila bi ga nogom. Ja ne znam sta ljudi stvarno misle da je to kao smijesno i simpaticno??? A ginicka kaze : kaje okrugla. Pa ako te okruglim😨😨😨 ljudi fakat nisu normalni
Valjda tako lijece svoje komplekse
Kad mi netko kaze debela. E pa nabila bi ga nogom. Ja ne znam sta ljudi stvarno misle da je to kao smijesno i simpaticno??? A ginicka kaze : kaje okrugla. Pa ako te okruglim😨😨😨 ljudi fakat nisu normalni
Valjda tako lijece svoje komplekse
Kugla je savrseno (geom) tijelo. Ja tezim savrsenstvu! Citat moja sestricna

I evo sad jos šećer na kraju javili mi da nisam osvojila onu nagradicu na fejsu već je druga žena sa istim imenom i prezimenom, ono da li je to moguće pa ja sam stvarno baksuz 😂😂😂
I evo sad jos šećer na kraju javili mi da nisam osvojila onu nagradicu na fejsu već je druga žena sa istim imenom i prezimenom, ono da li je to moguće pa ja sam stvarno baksuz 😂😂😂
ma daaaaaj..,no.way...😬
..a kad smo već kod.istog imena i.prezimena...kod naše pedijatrice ima još.jedno dijete koje se zove i preziva identično kao i naša mala...

'

E cure, evo mene na kaucu natecenih stopala. Cili dan u pogonu, a sutra jos gore. Pripremanje torte i tako toga za rodendan, uff!
Vidim da pisete o epiduralnoj, ja osobno nemam nista protiv i planiram je uzrt najvise uz razloga sta je neka od vas spomenila, da mi porod ne bude trauma i da me koci za sljedece poride. Ali vidit cemo sta ce bit, sve u Bozje ruke.
Marigmar a joooj...bas stvarno peh!!

Babycoming nam upravo rada javila se iz bolnice
drz'mo fige da Kristian još danas stigne
ako ne, bar prije jutra
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji