Mene isto pitaju jel blizu porod,ja samo kazem da. A jbt treci put sam trudna,naravno da je velik trbuh mora beba negdje stati. I jos kad pitaju koliko si se udebljala bas te ima,stvarno ima me Bogu hvala.
A da to sam zaboravila reci da su svi njegovi naravno sve samo ne atletske građe, zapravo jaaako mi idu na živce ti muški, njima je sve dozvoljeno i "žmigavci" na struku, i cice veće od mojih, a žena kad rodi nedaj boze da ne skine odmah kile odmah se ne pazi i prežderava. Prije su žene ženama bile najgori komentatori ali sada se to promijenilo, mi sve trebamo biti mirišljave, uređene i stesane a oni ne 😡
Kad mi netko kaze debela. E pa nabila bi ga nogom. Ja ne znam sta ljudi stvarno misle da je to kao smijesno i simpaticno??? A ginicka kaze : kaje okrugla. Pa ako te okruglim😨😨😨 ljudi fakat nisu normalni
Valjda tako lijece svoje komplekse
I evo sad jos šećer na kraju javili mi da nisam osvojila onu nagradicu na fejsu već je druga žena sa istim imenom i prezimenom, ono da li je to moguće pa ja sam stvarno baksuz 😂😂😂
E cure, evo mene na kaucu natecenih stopala. Cili dan u pogonu, a sutra jos gore. Pripremanje torte i tako toga za rodendan, uff!
Vidim da pisete o epiduralnoj, ja osobno nemam nista protiv i planiram je uzrt najvise uz razloga sta je neka od vas spomenila, da mi porod ne bude trauma i da me koci za sljedece poride. Ali vidit cemo sta ce bit, sve u Bozje ruke.
Marigmar a joooj...bas stvarno peh!!
Babycoming nam upravo rada javila se iz bolnice
drz'mo fige da Kristian još danas stigne
ako ne, bar prije jutra
Sortiraj odgovore
Najstariji