Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    28. Lipanj 2016. 21:11

Mene isto pitaju jel blizu porod,ja samo kazem da. A jbt treci put sam trudna,naravno da je velik trbuh mora beba negdje stati. I jos kad pitaju koliko si se udebljala bas te ima,stvarno ima me Bogu hvala.

Marigmar
    28. Lipanj 2016. 21:13

A da to sam zaboravila reci da su svi njegovi naravno sve samo ne atletske građe, zapravo jaaako mi idu na živce ti muški, njima je sve dozvoljeno i "žmigavci" na struku, i cice veće od mojih, a žena kad rodi nedaj boze da ne skine odmah kile odmah se ne pazi i prežderava. Prije su žene ženama bile najgori komentatori ali sada se to promijenilo, mi sve trebamo biti mirišljave, uređene i stesane a oni ne 😡

bellaru
    28. Lipanj 2016. 21:35

Kad mi netko kaze debela. E pa nabila bi ga nogom.  Ja ne znam sta ljudi stvarno misle da je to kao smijesno i simpaticno???  A ginicka kaze : kaje okrugla. Pa ako te okruglim😨😨😨 ljudi fakat nisu normalni 
    Valjda tako lijece svoje komplekse

bellaru
    28. Lipanj 2016. 21:48

Abies bome cu to pocet govorit debilima

Marigmar
    28. Lipanj 2016. 22:20

I evo sad jos šećer na kraju javili mi da nisam osvojila onu nagradicu na fejsu već je druga žena sa istim imenom i prezimenom, ono da li je to moguće pa ja sam stvarno baksuz 😂😂😂

deeka
    28. Lipanj 2016. 22:28

E cure, evo mene na kaucu natecenih stopala. Cili dan u pogonu, a sutra jos gore. Pripremanje torte i tako toga za rodendan, uff!

Vidim da pisete o epiduralnoj, ja osobno nemam nista protiv i planiram je uzrt najvise uz razloga sta je neka od vas spomenila, da mi porod ne bude trauma i da me koci za sljedece poride. Ali vidit cemo sta ce bit, sve u Bozje ruke.

Marigmar a joooj...bas stvarno peh!!

vjeverica8
    28. Lipanj 2016. 22:28

Babycoming nam upravo rada  javila se iz bolnice  drz'mo fige da Kristian još danas stigne  ako ne, bar prije jutra 

deeka
    28. Lipanj 2016. 22:35

Baby sretnooooooo!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.