Prestigla me Sanjarka s listom
Ja sam napokon došla doma. Moram priznati da je svuda lijepo otići ali najljepše mi je vratiti se doma (barem u trudnoći, hehehe) Fino sam se iskupala dva dana na moru i izgorila ko rak po ramenima. Inače nisam sklona crvenilu jer sam dovoljno tamnoputa, ali valjda sam se prenaglo izložila suncu.. Sad me ramena peku i teško mi je spavati s time... Čekam da se krenem ljuštiti
Moj malac je ojačao, sad već osjetim kako mu je skučeno u bazenu
Danas prvi pregled u bolnici, baš me zanima kako će to proći i što će mi sve raditi..
Elle da, na Krku mi žive roditelji i dio braće/sestara
Ugolina tvoji opisi su zakon, baš onako iskreni i bez kamuflaže
Sanjarka drago mi je za feštu da je prošla super
Vrijeme je da očistimo ovaj lipanj i pređemo na srpanjske bebe, se slažete? Tobogan je slobodan i čeka vas!!!
E što se tiče pomoći, ja računam na kuhanje svekrve, mislim da će mi to i više nego značiti. Moja mama će biti zauzeta iznajmljivanjem apartmana pa ne znam koliko će mi moći uskakati jer je 200 km udaljena od mene... Za muža se trenutno iskreno nadam da će uopće biti u RH kad budem rodila jer će možda morati na jedan službeni put. No ne želim se još brinuti o tome, i ako dođe do toga ne mogu tu ništa poduzeti
Namjeravam nabaviti onaj caboo pa ću malog nosati na sebi dok obavljam određene kućanske poslove koliko ću moći i koliko će mi se dati... Ma bit će kako bude, makar mi kuća izgledala kao da je bomba pala u njoj
Bellaru kod p... sam se tetovirala,prosle godine za mm rodendan njegovo prvo slovo imena
A kazu da vani po europi i dalje klistir uopce ne rade navodno. Da je to sve prirodno. A ja si neki dan razmisljam sta ako dobijem proljev dok cu radjat??😨 taj klistir mi fuj al kuzim zasto. Al navodno ti ni ne skuzis da se pokakas kad radjas ili???
Da vrijeme da se predje na srpanj da i mi kolovozuše vise dodjemo na red
Vjeverica samo polako,to sto ces imati da ti netko kuha je pola posla.A sta cete ti i mm isprljati po stanu je nista.Bitno da bebac dobro a nered samo nogama u jedan kut di nitko ne vidi
Ajme meni vec ce srpanj,vec me panika lovi.Moj mm i mala u srijedu imaju rodendan,majko mila moja beba ce imat 5god,kao da je jucer bilo kad sam je rodila.
PS meni prohujao ovaj lipanj... ne mogu vjerovat da nam u petak već prvi gosti stižu. Ja nemam pojma tko će i kako će s tim apartmanima...
a i bebo će uskoro wooohooo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji