Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    24. Lipanj 2016. 12:30

Žabica nisam jos spremila stvari za bolnicu, ne znam ni sama htjela sam  ranije a na kraju nikako, za vikend se vraćam u ZG pa cu slijedeći tjedan do svoje Dr. Na bris za streptokok i zamoliti ju da me malo pregleda da se ne bi počela otvarati od plivanja i tolikog hodanja po stepenicama, pa cu onda složiti i torbe za rodilište da ne dočekam stvarno zadnji cas. Moram kod mame pregledati ormar da vidim njene spavaćice s obzirom da ih inače ne nosim glupo mi davati i 50 kn za jednu a kamoli da ih 3 kupujem 😜 Jednu sam kupila u c&a sa gumbićima i bome 70 kn. 

Pupoljak samo se ti javljaj uostalom fora je kada razmijenjujemo iskustva i po drugim državama evo meni bas prijateljica odselila u Njemačku i zatrudnila, skroz sam se šokirala na neke stvari, tipa nude joj rani kombinirani probit da napravi ali mira platiti skoro 200€ 😱 Tak da dobro je da malo međusobno komentiramo. Isto tako me stvarno pogodilo to sto nisi nikada na moru bila, svi imamo svakakve životne price i stvarno ti želim da Slijedeće godine doputujete sa bebicom, taman će imati oko godine dana da uživa 😊

Evo cure ja se iskupala za svaku od vas 🏊🏻

Abies
    24. Lipanj 2016. 12:31

Ma doma je ad. Ipak ako pozelim odmor...macehinski 😁
    Prvi cr zbog nepostojeceg gestacijskog dijabetesa. Prvi secer 5.2 ostali bili dobri. Dva pokusaja induciranja, otvorila se 1cm ili prst. Tek da se vidi pl voda

kika832013
    24. Lipanj 2016. 12:32

Ja bi isla makar i lazna uzbuna bila i da me vrate kuci ali bar cu biti mirna. Doktorica je rekla nakon jela pola sata leci na lijevi bok i brojiti, sve sto je iznad 5 pokreta da je u redu. 
    Javim se ako sto bude 

Abies
    24. Lipanj 2016. 13:40

Ne zelim se ni sjecati a ne mogu pobjec ha ha
    Hospitalizirali jer gd mora do termina van. Meni bio 29.2. termin.  Dr napravio pregled sve ok hodaj cucnjevi... je u bolnici ti je to dostupno. Pa koncilij. druga dr odlucila carski. Onda me isprepadali da secerasi radjaju mrtvorodjene..... naravno potpises pristanak. 
    Kriva bolnica u krivo vrijeme

Littleladybug
    24. Lipanj 2016. 14:12

di ste cure? evo ja pokusavam doc sebi ali nikako..ko mokri nasukani kit na kaucu 
    nove cure, dobrodosle..
    kika rucaj i legni na bok, ako se ne popravi situacija otidi da budes mirna..kod mene se cak prije javi ako legnem na leda, valjda mu taj polozaj ne odg pa protestira..i moj je danas nesto mirniji nego inace, tu i tamo se malko rastegne..al vjerovatno mu je vruce ko i meni a i nismo spavali sinoc..ili mozda kuje plan kako najbezbolnije vani..

Dorich
    24. Lipanj 2016. 14:35

Abies baš si me utješila ovo za Vinogradsku, hvala ti:-* Super je čuti za ove neke ok doktore, nadam se da ću naletit na koga od njih, bila sam na tečaju al sam ih sve zaboravila:/
    Žao mi je zbog tvog iskustva sa carskim rezom, a to da si potpisala pristanak nakon šta su ti tako nešto rekli uopće ne sumnjam, mrak ti padne na oči kad tako nešto kažu...Moj ginić je mislio da i ja imam gd jer je beba veća pa je ispalo da nije.

Pupoljak od srca ti želim da što prije odeš na more, čim ti se pruži prilika i iskupaš se I javiš nam dojmove! Dobro, ja sam totalni psiho što se tiče mora pa možda nisam mjerodavna al to malo godišnjeg što se odem okupat sam ko vodenkonj, samo mi oči vire iz vode. I svaki put suze u očima na povratku na kopno...a mm šizi:D

Aurelija, baš sam bila neki dan, sad sumnjam da ću opet ići al ako me ipak put nanese u ikeu javim

Kika držim fige da sve bude ok, stvarno je najbolje pitati /otići pa si mirna al vjerujem da će se bebica javiti kad se najedeš.

Hvala svima na dobrodošlici:-*

• crnatockica
    24. Lipanj 2016. 14:41

Nove curke welcome!!....
    Ja dobila termin za prvi pregled u TA .(vinogradska)...mslm nisu normalni...dali mi 14.7...tada sam u 38 tj.trudnoce...kaj nije malo kasno za pregled visokorizicne trudnoce ko sto mi pise na uputnici koju sam im poslala mailom??

curicax3
    24. Lipanj 2016. 14:52

cure,ja idem u TA u Vinogradsku i krenula sam u 38.tt.Doduse,to je bilo na moje inzistiranje,oni me htjeli vec u 36.Al sad mi je drago,jer mi je iskreno muka kad dode cetvrtak i moram tamo 4 sata provest u cekanju.bila sam vec tri puta,jer sutra mi termin

curicax3
    24. Lipanj 2016. 14:53

ivalea sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.