Znaci lezim cijeli dan i kuham... Ustanem na wc i vidim morko na gacicama... Mrlja neodredenog oblika.. Imam pojacan iscjedak cijelu trudnocu, danas se posebno jako znojim i sad neznam jel to od znoja( a fakat sam znojna po cijelom tijelu) ili curkanje plodne vode... Ako se nakasljam nije mokro u obliku kapljica, vec se ja dolje aabnormalno znojim.. Ne samo dolje nego opcenito... 😳😥😕
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Prijavljujem u Petrovoj zivcane sestre, jer su sve na godisnjem, one ne i moraju puno radit. Nema klime, pa se trudnice skupile ispred ventilatora jer nema ni prozora otvorenog ni zraka, samo sparina i ustajali zrak. Sestra prolazi hodnikom s nekom zenom na krevetu i govori tim trudnicama: maknite se, ne mogu proci, ne mozete tu bit. Ko da su zene krive sto su velike s trbusima i jedva se suzdrzavaju da ne padnu dok ne dodu na red. Btw.ni ne stoje na sredini hodnika vec sa strane. I vrhunac, dodes na krevet radit ctg, na plahtu zguzvanu, punu mrvica i sestra ti kaze:evo, sad vi pratite ctg. Ja? Moj zbunjeni izraz lica. I dode nakon pola sata, znoj kapa s tebe, kaze da nije dobro, da se okrenes na bok i tak lezis i pokusavas disat jos 45 min na ctg-u kad napokon sestra dolazi i skida te s ctg i kaze da sad cekas da doktor pogleda tvoj ctg, potpise se odes doma. Ovo je samo ctg, bez pregleda.
Divno jutro. Divan dan. Morala sam vam se izjadat.sad vas idem citat.
Samo ne kuzim kaj smo mi sestrama krive kaj smo dosle na pretrage i kaj one moraju vise radit. Nit smo slagale raspored niti dijelile godisnji. Doslo mi da placem kad sam izasla.😟😔😒
Deedee stvarno mi je zao sto si danas se toliko nacekala i napatila😥. Stvarno ima tih sestara da bi covjek zadavio i poslao tamo negdje daleko. Samo nek bebac krene sto prije van ds se vise ne patis s tim pregledima
Deedee zao mi je sto si razocarana, no cesto je to tako kod tih TA, i svih po redu... nazalost su i oni cesto zatrpani poslom, rade i bez pauza nekad, pa im nemoj previse zamjerat. Cijeli sustav tu ne valja, nisu krivi ni oni ni mi. Na kraju, nitko nije bio bezobrazan, samo eto... ne pucaju bas od ljubaznosti i sreće... cudno mi je samo da te nisu pregledali nego samo ctg... ja isto svaki put ludim od tog cekanja, nisam bas strpljiva osoba, zato i sve sto mogu obavim privatno... jer ovo nase zdravstvo cesto nije za ljude, a kamo li nas trudnice koje pucamo od hormona...
Drzim fige da ces brto na tobogan i da se ne patis vise s njima
Evo i nas da se javimo... Bili smo danas na pregledu, David ima 2600 tako da i nije velika beba, ctg uredan, ja zatvorena i uzeo nam je doktor bris za streptokok. Od ovolike vrucine sam skoro poludila pa sam ga pitala dali mogu na bazen, odg je bio potvrdan, znaci smijem se kupati u bazenu ali rijeke i jezera su zabranjeni. Odmah nakon pregleda smo otisli na bazen i uzivali cijeli dan, doduse sad umirem- ovo je bilo prvo izlaganje suncu ove godine i crvena sam kao rak. 😫
Vec vidim kako ce ugodna noc biti! 😢
Nove curke dobrodosle! 😊
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Uh cure bas ste se raspisale, neznam vise sta ko 😬😬😬
Jedino sta mogu rec da je ova krpa sta hladi zakon! Cijelu noc mi je na nogama, evo ima link ovde za narucit al mislim da mora bit i u nekim fitness trgovinama. http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-80-17cm-Fashion-Creative-Cooling-Towel-Sports-Sweat-Summer-Ice-Towel-Ice-Cool-Towel/32593203220.html?ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10038_10017_404_507_10040,searchweb201603_2&btsid=76849f61-dd81-4205-bad2-5bd23e74a4d9
Abies bas glupo za prvi carski i to sto kazes zbog nepostojeceg secera uzas :(
Pupoljak samo ti pisi ima nas odsvuda!
Nadamo se da ce ova noc bit bolja za spavanje iako nema zraka 😐 I pojela sam sladoled pa me sad boli zeludac 😀Super
Laku noc!
Mare i crazy hvala curke!
Ma ne krivim ja njih samo ne volim kad one " krive" nas!😄
Idem inace privatno kod mamine frendice koja radi u petrovoj ali naravno, ona je ovaj tjedan na godisnjem pa sam ovak u Petrovoj. Joj cure hvala na zeljama za tobogan, ali ja bi sebi tobogan slj.tjedan, moze odmah u pon.samo da se svi vrate s godisnjeg.😄
Kleopatra drago mi je zbog dobrog pregleda i blagotebi za kupanac! Drzim fige za dobar bris!😄
Vecer, evo ja banjam svoje noge u soli od lavande, kako sam krenula to ce mi biti jedini dodir s slanom vodom ove godine. Jucer su mi prvi put natekle noge i bas mi je bilo neugodno pa sam probala neku kremu za trudnice s arnikom bas za taj problem. Dobila sam to kad sam se uclanila u topfler i bas mi je pasala, hladila mi noge cijelu noc.
Ja imam pregled u pon i tad ce mi radit bris na streptokok. Dalje uopce ne znam di idem jer mislim da vise necu dolazit u Ri do poroda, tako da cu vjerojatno privatno obavit ta dva tri pregleda jer sam danas zvala dva gin pa ne primaju kartone 😞😞
Ovo sto se tice dojenja i izdajanja, nemam iskustva, ali koliko sam citala bolje je hranit direktno iz cice jer se sastav mlijeka razlikuje ovisno o potrebi djeteta, jer kroz slinu receptori primaju odredene informacije i prema tome se stvara mlijeko. Ako je bas potrebno naravno da nije grijeh i izdojit se koji put ili dat ad. To forsiranje iskljucivo dojenja je pretjerano, svatko ima svoj izbor i nema ga nitko pravo osudivat!
Moja je isto malo mirnija ovih dana, valjda joj vruce i tijesno, iako se evo vec zadnjih pola sata guzi na moju desnu stranu i sva sam izoblicena 😂😂😂
Jos malo pa rijesili lipanjske, ajde ajde pozurite da skratimo ovo kuhanje 2u1 😊
Bruna, ma ja isto stalno provjeravam da mi nije puko vodenjak koliko se znojim...otuširam se i bude mi lakše 5min, a onda opet vrućina 😥
DeeDee, joj,.,mogu mislit...
Kleopatra, super. za pregled i. da si se uspjela okupat..😊
'
Sortiraj odgovore
Najstariji