Haha led u krevet 😂😂 ja sam se umivala hladnom vodom.... A to sta kazes za komarce- mm ako i ugrize koji, on to i ne osjeti, a na mene se cijeli rojevi sjate, neznam zasto me tolko vole 😳😳
Nadam se kad dode Sofia da cemo nas 2 skupa spavat, iako primjecujem da ta mala ni u trbuhu ne spava... Vec od pola 5 mi svira po rebrima...😳😁😂😆
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna moja je jucer bila pomalo aktivna ali je zato nocas unutra izvodila svemogucu gimnastiku,nikako se nisam mogla nastimati.😖 Sreca pa su klinci spavali u svojim krevetima😊 bar su oni bili dobri.
Jutrooo..ovo je za nevirovat..znaci cilu noc nisan spavala..pa malo sidila na kaucu, malo na krevetu, malo lezala, malo se tusirala..sve samo ne spavalaa..uzasno je vrucee a jos mi oni kreteni iz klimatizacije nisu dosli ocistit klimu tako da me strah iti upalit je jer je takooo prljava od proslih stanara da mislin da je naprosto zarazna..bebo partija skupa samnom cilu noc, a vidim jos se nije umorio..mamin partijaner 😍
vidim ima jos budnih i pregrijanih..
led u krevet hah dobra zamisao..neznam sta cu sa sobom, kavu sam popila a toliko mi je vruce da mi se neda maknit..iden pokusat zacorit bar malo
Jutro, vidim bila zanimljiva noć. Ja jedino nisam dugo mogla zaspat jer lezim cijeli dan... nisu me gnjavili ni komarci ni vrucina...
Bole me leđa, sva se ukocila od tog ležanja.
Sad me to brine, obzirom da sam otvorena do plodovih ovoja... nije li beba u opasnosti od neke infekcije? Znam da je bilo prica da dr zna na porodu komentirat mami kao imate sreće što je cura, decki su puno osjetljiviji... a kod mene dečko... zna li koja nesto o tome, google mi nije ispao bas koristan...
Ima li koja na toboganu jutros? :-)
Noc prezivjela! Sad ni sama ne znam dal radje zamracit i pozatvarat stranu gdje mi je sunce il ostavit jos otvoreno.. htjela bi i sredit malo kucu al ako ce bit ko jucer i danas mogu samo otic u kupaonu i lec na plocice.
Nece ni jedna na tobogan po ovoj vrucini. Niste ni blesave😁
Jutro cure! Ne mogu rec "dobro jutro" kad očito da vam i nije bas nakon neprospavane noći! Nakon par noci zujanja i spavanja na rate, ja mogu rec da sam danas odradila 8 h bez buđenja i pišanja, aaa koje olakšanje!! Jučer navečer smo dobro ohladili sobu i mislim da je to zato, tak da sve koje imate klimu- raspalite!!!
Crazy, ne znam nis o tome, al nekako mi zvuci logicno da si podložnija infekciji. Za tebe onda nema bućkanja u moru
Ajmo lipanjske djevojčice, riješite to! A čekaj sto nam je s Pupano,termin pred 10 dana?? Jesam ja propustila nesto?
A kod mene osim ne spavanja zbog vrućine, komaraca i muhe jos imamo tu na moru najezdu mrava pa padaju sa stropa po svuda, užas 😱
Koliko god mi je super šta se mogu rashladiti u moru toliko jedva čekam da se vratim na Trešnjevku zbog tih životinja, da ne pričam da sam skorpiju našla odmah prvi dan. Ne mogu ja to, mislim odrasla sam u kući i od uvijek se susretala sa svime ali GADE MI SE, hoću svoju betonjari i klimu 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji