Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Lipanj 2016. 08:37

marigmar ajme mravi sa stropa to kao u horor filmu.

Ja sam sad upalila klimu ne mogu vise izdrzat,oj ovo ce biti pakleno ljeto za sve nas koje smo u srpnju i kolovozu

CrazyPuppet
    24. Lipanj 2016. 08:44

Aurelija znam da nema bućkanja hehe. Briseve će mi radit za 10dana pa se nadam da ce bit ok. Nema meni niceg sad osim ležanja. 
    Leptirica sretno! Beba je wow! Kaze mama da njena kolegica s posla nosila blizance, jedan rođen s 5kg, drugi sa 4,5kg... zamislite to nosit...
    Abies hvala za listu. Ja vec mislila stavit ali kako sam.non stop preko mobitela ne znam kako. 
    Pupano nam se ne javlja vec sigurno 2mj... a valjda je rodila i valjda je sve ok

Marigmar
    24. Lipanj 2016. 08:46

Ma odvratno, nakotili se iznad tih ukrasnih daščica, fuj. Isto mi je super cijelu trudnoću pazim da ne stavljam na sebe tko zna kakve kemikalije od kozmetike, i onda sad pred kraj se kupam u zaštitnim sprejevima za komarce  i špricom kuću sa sprejevima za mrave, bas sam pametna.

Dorich
    24. Lipanj 2016. 08:49

Dobro jutro svima,
    evo napokon da vam se i ja pridružim, nisam navikla pisati po forumima ali vas već dugo pratim i mogu reći da sam svašta tu naučila (hvala!).
    Uglavnom, i ja čekam ljetnu bebu Doru koja bi trebala doći 26.7. Sad se već osjećam ko lubenica, samo nisam tako hladna
    Pa kad se već javljam pliz pomoć od mamica koje su rodile ili planiraju roditi u Vinogradskoj...od kojeg tjedna ste krenule u TA? Trudnoću inače vodim kod privatnika koji mi ništa nije spomenuo da trebam tamo ići (a ruku na srce nisam ga ni pitala), a uskoro ću napuniti 36 tjedana. Soc ginekologa mi nema do ponedjeljka da uzmem uputnicu pa me sad sve strah jesam li zakasnila i hoće li me primiti u Vinogradskoj?
    Hvala vam i sorry ako je već bilo govora o ovome!

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 08:59

Spavala do nekih 8:15..... Bar nesto... Doruckovala, sad lezanija, uz mene zdjelica hlaaaaadnih malina i boca vode, idem si potrazim neku knjigu i odmor...(iako odmaram cijele dane al ok 😜😁😝)

Crazy samo ti lijepo lezi i iskoristi kolko mozes... Znam da ti nije lako, i sama sam tako kroz vecinu t... A po pitanju infekcija, neznam sto da ti kazem, i sama se bojim zbog streptokoka kolko vremenski imam da dodem u bolnicu ako pukne vodenjak,kakav je rizik za bebu...

Marigmar uff jezim se od same pomisli na bilo kakve kukce... Tolko su mi odvrati i mrzim ih...nekako lakse podnosim zmije od kukaca i ovih letecih zujavaca...

Aurelija 👏👏👏👏 za prospavanu noc.... Da se bar netko na ovom forumu naspava ko covjek 😁😂

Mare bravo za djecicu, neka su dobri 😍👏😘 pali klimu i odmaraj... Meni za sada izdrzivo, tamo oko rucka ce pocet kuhat..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    24. Lipanj 2016. 09:17

Crazy, isusebože, to je skoro 10 kg samo beba, kolki trbuh je to????   
    A onda cemo maknut Pupano s liste, ispast ce da je zauvijek trudna!! 

Marigmar, bas zvuci strava! Ja bih radije vani spavala, pod drvom hehe! 

Dorich, dobrodosla!

mare1989
    24. Lipanj 2016. 09:27

Dorich dobro dosla!

Bruna super da si bar malo odspavala

Crazy izdrzi,nije lako samo lezat,al bar znas da imas pomoc oko malog i oko kuce

Dorich
    24. Lipanj 2016. 09:29

Aurelija, puno hvala!

Crazy, više se neću ništa žalit -10 kg?!?!?! Ja sam se paranoizirala kad mi je ginić rekao da će beba imati blizu 4 kile al sad ću bit kuš! Jadna žena!

zabica25
    24. Lipanj 2016. 09:33

sandrich, veliš 19 kg? Pa gdje? Nema šanse...sve u trbuhu i vraćaš se na staro kad rodiš

Sanjarka, rođena spremna 

deeka, i mene stalno hvata umor, nikako ga se riješiti. Sve sam kupila, barem mislim. 

Deedee- ti si već trebala roditi...dakle, ponedjeljak :)

kika, ne brini za otkucaje...oni rastu pa padaju..meni je prošli put s baby watcherom rekla da se penju 140-150..tako da je to individualno.

Kako sve imate neke velike bebe...sad će meni reći 5kg  Bože, samo se zezam... babycoming, ja sam se naježila kad sam čitala tvoj post.  

iva je u rađaoni. David nam stiže!

Marigmar, i moja štuca svako malo...paše joj lubenica pa sad mama to jede..nisu još jako slatke, ali pašu. Ti si sve spremila za bolnicu? Sladoleda bih i ja na tone pojela.

Bruna, ta pubična kost boli kaj sam vrag. MM mi se zna smijati kad se ko bakica ustajem iz kreveta..reko, bih ja vidla tebe. Ma ti stavi mužu onaj povez na oči i tipkaj nam u krevetu 

dorich- dobro došla

Ja svoju ginek pitam sve kaj me zanima. Uvijek mi na sve odgovori. Aurelija, pitaj! Inzistiraj na tome da znaš sve kaj te zanima, ipak je o tvojem bebiju riječ. 

Grčevi i dalje prisutni. Neka vrtoglavica se javlja. Sparina ubija, još smo na tavanskome, ali HB imamo klimu pa se malo osvježi. 

Kako stuširati vani peseka koji se plaši vode? ne mogu ga više gledati kako se muči s tom debelom dlakom. Htjela sam ga otpelati u salon, ali je sve popunjeno u naredna 2 mjeseca.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 09:46

Kika mojoj na ctg otkucaji budu oko 140 i to je najnormalnije... A kad mi se uzvrpolji skakali su i na 160... Al sve je to ok, dok su u granicama normalnog, neki prosjek se gleda...

Zabice, jel da da koma kad ta kost pocne bolit... Meni se ta bol zadnjih dana siri u preponu i lijevi kuk... Neka tupa blesava bol... Sinoc me mm tusirao i pomagao jer ne mogu sama u kadu uc, a nikako da nam dodu papiri za uporabnu dozvolu (zbog legalizacije) pa da krenemo tu kupaonicu napravit( selimo je iz manje prostorije u drugu 3.5x4.5m velicine), pa da walk in napravimo i da bude komotnija cijela kupaonica... 😊😊😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.