Elle kad sam blesava provodim dane u dosadi a mogu bar da pisem tu i djelim misljenje ...hvala na utjehi malo je lakse kad cujem tako iskustva bilo me bas zabrinulo al vec sam se nakako pomirila s tim kako god da bude nek beba je dobro samo
Pupoljak pitaj ih za carski. Meni je zao zbog prvog reza. Mislim da je tu bila pogreska doktora. A fino su me isprepadali da bih pristala. 😭
Drugi cr je bio uvjetovan prvim vecim postotkom. Velika beba. A inace kad je procjena velike bebe salju na cr.
I da i danas sam ljuta i nesretna da je to tako ispalo. HB dobro smo svi. To je najbitnije
ej Abies, jel.to za more znači da bi se čak i ja sa svojih 6cm mogla brćnuti? 😁 ma.šalim se ...trta me previše... a bome nemam ni kupaći..
..👍 super što ste se uspjeli riješiti Ad mlijeka ☺ ako sam dobro razumjela..
'
Abies, a zašto.si ti ono morala carski prvi put? sorry, sigurno si već pisala..
'
Cure moje moram vam se pozaliti jer sam skroz zabrinuta
Jucer sam brojila pokrete popodne oko 6 i bilo je 11 udaraca u pola sata, a jutros nakon marende jedva 3 i sad sam skroz zabrinuta jer je doktorica rekla da ne smije biti manje od 5. Nakon rucka cu opet brojiti i ako bude malo idem direkt za bolnicu
Pupoljak ja sam bris radila u 30 tt.... nakon toga popila atb i više ništa po tom pitanju nisam radila... sad cemo napuniti punih 38 tt, pa ću vidjet u pon u TA dal će mi ponoviti bris ili što... i to moram obavezno ispitati ako pukne vodenjak kolko imam vremena da dođem u bolnicu da mi spiče atb da se beba ne zarazi..... ma idem i na carski ak treba, uopće nevažno, samo da beba bude dobro...
kika, ako mislis da je to alarmantno, samo ti kreni u bolnicu.. neće biti od viška...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja cu iduci tjedan na kontrolu pa cu pitat za taj bris na streptokok.
Kika probaj nazvati bolnicu i pitaj ih,oni ce ti najbolje reci ili ako mozes cak otidi.Meni su rekli kad god nesto sumnjam da nije u redu da nazovem,ako je sta ozbiljno oni ce reci da li da dodem ili sta vec trebam da radim
Kika, ne mora u svakom satu biti 5, možda spava... ali napravi tako kako.si mislila ako ti ni kasnije kad pokušaš ne.bude bar tih 5
..meni je u prvoj trudnoći isto znalo tako pred kraj da je po cijeli dan slabo osjetim a onda me krene lupetat tamo predvečer i po noći..
.. u svakom slučaju odi neka te pogledaju ako se budeš i dalje brinula...
'
Sortiraj odgovore
Najstariji