Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupoljak
    24. Lipanj 2016. 10:23

Pozdrav
    nisam se dugo javila pa evo ipak sam odlucila napisati koje slovo...nekako sam osjecala da ne pripadam tu ipak sam iz Bosne(u Njemackoj  zivim) pa sam vas samo citala ali redovno,pa opet kontam pa stvarno grijesim kakve veze to ima...ah lude li trudnice
    Cestitke svim mamicama,bebama dug i fin zivot zelim a mama sto brzi oporavak i sto manje neprospavanih noci..
    Vidim vrucina vam je uzasna moram reci da je i ovdje vec nekih par dana bas pakleno,zavidim vam na moru (na kojem nikad nisam bila,a ogromna mi je zelja )
    Bruna jedino sam zapamtila da si ti poz na streptokok i ja sam al meni je javljeno preko tel i receno da je moguce carski da ce biti planiran zbog toga??? a u cetvrtak je pregeld pa cu detaljno znat...ne moram ni reci kako sam zabrinuta i tuzna i ljuta sto tooo.(ne biii ako bas ne moraa bez strije sam jos uvijek,ne bi rez preko stomaka bas me strah )Jel tebi receno samo tokom poroda antibiotik il sta vec?
    Ja nemam vecih tegoba osim natecenih nogu,spavam ko beba i sve .Vidim jos sam na listi i hvala na tome...trebala bi curku dobit iako ni jednom nije mi sa sigurnoscu receno sve je ostalo na MISLIM 
    Ugodan dan svima 

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 10:36

Pupoljak samo se ti nama javljaj, pa razumijemo se, nije bitno odakle si....😊 da, pozitivna na streptokok, aali sam popila turu antibiotika, 7 dana, 2x1g klavocina dnevno(14tableta).... Ali sam ja imala malu kolicinu(kao oni to ne smatraju alarmantno aali preventive radi popit atb), ali je bila i u urinu i u brisu... Pa mi gin rekao da nema razloga za brigu,profilaksa na porodu.. Jos cu to sve detaljno ispitat u ponedjeljak na pregledu... Bumo vidjeli kaj ce bit i kaj ce rec...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    24. Lipanj 2016. 10:43

Pupoljak, pa ima nas od svagdje! Hoćeš reć da u životu nisi bila na moru? 

Imam jedno pitanjce- da li koja od vas planira ic u ikeu u sljedecih mjesec dana? Trebala bih jednu sitnicu za 50 kn, placam unaprijed! 

pupoljak
    24. Lipanj 2016. 10:43

hvala Bruna na brzom odgovoru...hmm sad znaci ima i to veze koja je kolicina..bas sam neupucena u to iako sam iscitala sve po netu nje mi bas bilo jasno sto cr..najgore sto je samo tako povrsno rekla,detaljno nista ,samo muz otisao po papir da imam za bolnice pokazat u slucaju da krene porod prije al na njemu nista ne pise osim da sam pozitivna...ah ko ce sad docekat taj cetvrtak..a laznjaci me peru ima mozda i desetak dana

Aurelija
    24. Lipanj 2016. 10:44

* Njihova postarina je ipak preskupa!!

pupoljak
    24. Lipanj 2016. 10:49

da Aurelija kao da u nekom drugom stoljecu zivim...nije mozda sad tema za ovdje da pisem sto...uglavnom prosle godine bas kad smo htjeli dok smo za bosnu isli da svratimo  u Hr bar koji dan vrijeme je bilo kisovito i pohladno ...jedva cekam sljedecu godinu jer ni od ove nema nista za more zobg bebice

Dorich
    24. Lipanj 2016. 10:54

Mare i Žabica, hvala vam na dobrodošlici!

Cure baš mi je žao pročitati za bolove koje imate i nesanice i mirovanja... Još malo i to je to, budemo nekako izdržale!
    Što se tiče nesanice, čini mi se da se dobro s time nosite i svaka čast na tome. Meni je najgora nesanica bila u drugom tromjesečju, jedva 3-4 sata sna a ujutro na posao...nekako se poboljšalo od kad sam doma, sad samo idem sto puta na wc tijekom noći al barem mogu zaspati...baš sam bila loše u tom periodu

Bruna i pupoljak, u kojem ste tjednu trudnoće radile bris na streptokok? Vjerujem da vas to brine, nemam puno znanja o tome ali sam čula da nije toliki problem i da je samo bitno da dr znaju za to na porodu...

Elle827
    24. Lipanj 2016. 11:03

Jutro cure!

Dorich, dobrodošla ☺
    Pupoljak, ma kakve veze ima odakle si... gluposti..☺
    ..a što se carskog tiče, nemoj se brinuti...ja sam isto imala...evo i Abies isto i to već dva...nijedna ženskica koju ja poznam osobno nije imala problema..a sve te tri koje.znam.su čak.uspjele drugi put prirodno...jedna od.njih je bratićeva žena i oni sad imaju četvero djece...samo prvi sin rođen na carski...
    ..što se streptokoka tiče, ja sam svog ginića pitala da mi.napravi bris zadnji put kad sam bila kod.njega,  u 37.tj., jučer zvala za rezultate..kaže sestra da je uredan nalaz..👍
    ..inače meni je moj ginić isto dobar..sve što ga pitam mi objasni..jedino je bed to čekanje na.red uvijek..

...vidim, bilo je neprospavane noći od vrućine....a ja za divno čudo uspjela čak i relativno dobro odspavati s obzirom na stalna okretanja s boka na bok...
    ..a i počelo me malo jače drmat s onim lažnim pa sam već gledala dal će se pojačavati,ali su ipak prestali..

..i...sad sam zaboravila što sam sve još procitala..nakupile mi se čak 4 stranice..

Bruna, nadam se da ćeš uspjet nadoknaditi spavanac... i druge koje nisu uspjele odmoriti noćas..😴

'

pupoljak
    24. Lipanj 2016. 11:06

Dorich ja sam radila sa 36+1 a koliko znam radi se od 35-37t (ako grijesim ispravite me)... i ja sam cula da nije toliki problem al cim bi bio zbog tog cr onda fakat nije ni bezazleno 

Abies
    24. Lipanj 2016. 11:11

Crazy samo citirala listu. I da hocu vise ne mogu polovit promjene. 
    Dorich dobrodosla i puno tipkala tu i na forumu ljetnih beba/mama.
    Vinogradska ne kasnis. Oko 36/37tt kreces u ta. Jedino ako si otvorena ranije ili sl. Ne znam rade li u ta, meni je fora bio dr butorac, vukovic i radovic radovcic (tak nesto). Na odjelu babinjaca je ok ekipa (radjaonu ti ne znam)
    Pupoljak pisi ti nama. Mislim da ima jos cura iz bosne. A more, ako mozes zasto ne. Pa ima hitna ako trebas. 
    I cure koje se sad bojite kupati, more nije bazen. Sol i dr minerali nece ingektivno djelovat. Jedino presvuci kostim. Bazen je opasan!
    Lijepo postoji izreka : More lijeci sve!
    Cure s nesanicom uzivajte, kad dodje beba spavat cete ko sasave. Skoro i dubit na glavi i spavat.
    Rano za pohvalit no imamo neki ritam spavanja 23-4-7! I nemamo par dana sucmuc mlijeko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.