Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    23. Lipanj 2016. 22:53

Da ja neznam kako cemo do kolovoza izdrzat ako se tako nastavi hihihi 

Ja sam kupila samo nesto robice i sad drugi tjedan idemo u nabavku kreveta komode, i sve cu to pocet sredivat jer ne vjerujem da ce mi se po vrucini dat ista 😐😐
    Elle za macke da svasta pricaju ali u principu to za dlake nije istina al opet mene smeta kod nas sto je mal stan pa jedva da cu i za bebu nac mjesta 
    Bellaru da komarci su me bas izjeli uzas . 

Laku noc svima, Bruna nadam se dw ces se naspavat bas ti je tesko

Marigmar
    24. Lipanj 2016. 02:10

Ova vrućina me ubija, ne znam vise šta da radim, sad sam sladoled jela 😱 i sad jos mali štuca Ko lud od tolikog slatkog 😁 Nadam se da bi spavate bez problema

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 02:21

Marigmar dobrodosla u klub... Gotovo spavanje za mene, pa zaspala sam oko 12, ko je vidio spavat cijele noci... Aaaaa vrucina i sparina da to nije normalno!! Klimu kratko ukljucili da se rashladi da bar da zaspimo, sad je to katastrofa...

Mene tolko pub kost boli da placem! 😥😓😥😓

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Marigmar
    24. Lipanj 2016. 02:31

Au, ta pubične je meni dosta rano krenula probleme raditi i mogu ti reci tek sad nakon 10 dana plivanja ju ne osjetim, makar za vikend se vraćam u ZG pa će se vratiti i stare boljke 😔 
    I kaj radiš do jutra 😀

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 04:35

Kako koju noc... Sada pisem samo na wc pauzama jer mm smeta svjetlo moba....obicno samo lezim u krevetu i mantram a dok sam bila pokretljivija, ves rjesavala i peglala...

mare1989
    24. Lipanj 2016. 05:31

Jutro

Tko je vidio spavat u 5h😭
    Komarci su me izgrizli di god su stigli😠 plus bilo mi je vruce za popizdit😓. Na kraju sam uspjela zaspat pa je dama pocela da plese iznutra i udara di stigne,tako da na kraju sam se probudila i ustala i evo zujim po kuci,uspjela sam pod obrisat i prasinu.

Bruna kakvo je stanje kod tebe?jesil uspjela zaspat bar malo?

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 05:49

Mare stanje nepromijenjeno... 😝😝😝😝 sad sam sve pootvarala da se lufta, muza digla za posao... Pa mozda sada malo zaspim... Ja imam za komarce mrezicu na prozorima i jos aparat ukljucen jer od jednog ugriza dobijem plikove...😕 tako da ih u spavacoj nema al zato kupaonica-rojevi!!

TPol
    24. Lipanj 2016. 05:59

Kod mene isto nista od spavanja, noge su mi tolko vruce pa sam ih zamotavala imam neku krpu sta hladi, dobra je ipak je malo pomogla 😀 Plus ja sam kod mojih malo al oni valjda uopce ne spavaju samo rade buku 😆
    Nista cure valjda cemo sad jos malo dremnut?

Bruna257
    24. Lipanj 2016. 06:15

Pa mogle bi malo ubit oko 😝😂 ja lezim u krevetu i cekam, mozda bude srece pa zaspim... Vruce i dalje,samo me oblijeva znoj 😝😓😳

mare1989
    24. Lipanj 2016. 06:29

Bruna inace upalim aparatic ali sam jucer zaboravila kupit tablete😣 pa su mene i vidim i djecu izgrizli a mm mirno spava😊 I ja sam sve otvorila da ude zraka dok nisu krenule vrucine😌

Tpol takvi su roditelji ranom zorom u akciju dok nije ugrijalo.Da li pomaze ta krpa?

Ja sam nocas sebi htjela led u krevet stavit koliko mi je bilo vruce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.