Cure jooj popiz*** bi da mi tako bude na pregledu bez objasnjena i icek. Al isto u tom trenu bi sutila i tek kad bi izasla bi se sjetila da im je**** sve po spisku . Al to vam je od covjeka do covjeka. Nekima jednostavno nije stalo do posla dok se jako malo njih stvarno potrude. Meni jasno da smo mi njima samo broj al ipak je trudnoca nesto posebno. Nije pregled ociju i operacija mrene😕 zalosno.
Meni termin 22.8 i imam sve spremno! I torbu i robica u komodi sve oprano, speglano. Navlake od kolica i njihaljke oprano i sve u najlonu. Jedino jos hocu malo nesto stavit iznad kindaca ko sta si je miksa napravila.
Jedino me frka da ce me primit a meni ce bit mobitel prazan😂
Ugl spremna sam tako rano jer cura jedna je rodila prije mj dana u 32 tj i usrala sam se. I onda sam isla sve to sredit i dok jos mogu jer sad iz dana u dan sve teze i teze i sad jos ove sparine. I sad sam mirna! Osim ako nisam nesto zaboravila😨
Ola cure, tesko nam svima na ovoj sparini. HB na klimi :-)
Ja idem kod privatnice na preglede, tako da nema cekanja. Nemam ja vremena cekat, jos kad sam radila, pa moras pokupit dijete iz vrtica... jos da tamo cekam po 3-4h, ubi me i ovo za uputnice. Placam croatia dodatno zdrastveno 200kn/mj i za to imam pokrivenu cijelu trudnoću. Čak i krvne pretrage mogu privatno.
Iako sama dr. isto nije neka od prevelike priče, ne drami oko nicega, pa dosta toga moram sama pitat...
Abies ja bih muza malo jace stisla... moj isto nije od neke akcije ako ga se ne stisne... vjecita borba. Vjerujem da ti nije lako... ja se bojim uopce i razmisljat kako cu s dvoje... jos poričem to hahaha
Kika nista ne brini, ja sam svaki put ujutro na ctgu i od sat vremena, samo zadnjih 20 min mali bude aktivan i ctg ok, u pocetku slabo sve, valjda su uspavani.😄
Babycoming i ti ces rodit malog zmaja, bas mi je drago, moj je isto u 38-om tjednu bio 3600, tako nesto😄
Abies ali ako ti mjere trudove ne bi li trebali stavit dvije one "sonde" a ne samo jednu? Jer meni samo jednu stave.🤔
Elle pojma nemam. Ovo mi je prva trudnoca i ginek.me narucila kod sebe 27-og kad se ona vraca i ako ne rodim. A jedino sto znam je da sam u 38-om tjednu bila prst ovorena i da je mali imo 3600.🤔🤔🤔
Cure s malcima + ova sparina= naklon do poda😄😄😄
Bok cure,
samo da vas malo pozdravim, nemam se čime pretjerano pohvalit! dosta mi već svega, termin mi za dva dana, a ne dešava se ništadanas bila u TA i sad sam otvorena prst, nije članak prsta kao zadnji put
pa su mi čak uspjeli pogledati plodnu vodu! pregled ponovno idući četvrtak, ali iskreno se nadam da mi je ovaj bio zadnji, jer ću poludit!!!
jel ima novosti s Nessah?
Jedna za bebu druga sonda trudove i moze tvoj puls pa su 3 linije na ctg.
A bebu prate otkucaje pomake i nesto vide u onoj visini lambde i sirini... no nemam pojma sto
I u 10 min mora se vidjet aktivnost bebe. A 20min mjere prosjecno
Uff meni se bas cini daleko aldoc ce to ta cas...Ja sam dosta robice spremila iako moram jos toga uzet, a sljedeci tjedan planiramo ic po kolica i kinderbet....i ja u chicca po uloske i jos nac grudnjake za ove velikeeee
Meni je ginekologija odlicna, nisam privatno nego preko zdravstvenog ali sve mi lipo objasni i naruci me ko kad sam isla u privatnika...nema uopce cekanja kad dodem na dogovoreni pregled.
Sta se tice muzeva, moj je dobar, sve ce pomoc, samo mu tribam davat upute sta i kako mi triba...nekad je onda bolje sama nego objasnjavat.
Znaci ovo nije humano!!!!
28 stupnjeva!!!! 28!!!!
Nema zraka, zagusljivo, ona me lupa tako brutalno jako da to nisu istine... Pa poludit cu !!!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna razumijem te,ja evo kukam mm da cu umrijeti stalno se preznojavam. Plus mi nestalo tableta za komarce a oni letaju ko blesavi 😠. Klimu nemogu upaliti jer djeca spavaju.
Tko ce izgurat do 8mj 😓😌
Cure a ljeto ustvari nije ni pocelo!!😨😨 meni je po noci jos ok al evo moj muz vec ventilator nafljio na najjace. A sta ce tek bit sad 7 i 8 mj😧 tko prezivi pricat ce!
Mislim da nebi bilo ovako gadno da nije sparina😕 jos uz to komarci.eto htjele smo ljeto i toplo i bilo nam dosta kise😁
U mene klima pici cili dan al se zato sparina uvukla u sobu.
Ovo nije normalno za 6.misec!!!
Ja dozivam kisu jos otkad sam vidila + na testu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji