Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    23. Lipanj 2016. 14:39

Jao! Ne stignem ni napisat cijeli esej i jos mi 3 put posalje!

Babycoming, bračna noć za pamćenje!! Jesi bila trudna tad ili je samo hrana bila u pitanju? Ti si znači u onih 52% hrvata koji se ne seksaju prvu bracnu noć!  Tako kaže statistika hehe
    Sandrich, super izgledas i zbilja sve u busi! Ima je, nije ni cudno da su strije!

Ja bila danas prvi put u ta i opet šlampav posao- i dalje ne znam kolko je beba velika ni nis, bas sam ljuta! Jos su me skoro doma poslali jel kao utorkom rade?! Samo mi je natuknula da ima malo plodne vode i tesko da ce se okrenut. Ne znam ni afi, pa se opet sad brinem sta znači malo i kolko je to malo i koji je uzrok/posljedica, bilo sto... 

Elle827
    23. Lipanj 2016. 14:43

ja stalno gledam di bi bila ta slika od sandrich, pa nigdje ne vidim😯

T pol, a da..s macama je malo drukčija priča..njihova dlaka može biti čak i opasna za bebu.. ono koliko sam informirana...al nemam ih osobno pa ne znam zapravo  kako ljudi to odrade s bebama i macama...

'

Littleladybug
    23. Lipanj 2016. 14:48

Sandrich cila si u stomaku, bas ti je lipo..ja imam pojas za spasavanje+ stomak..da me nije strah kupanja i otvorenog cerviksa vjerovatno bi negdi plutala ko bova 😂
    Aurelija ma bila sam trudna koja 3-4mj. zato mi i je bila reakcija organizma takva jer nisam jela nista sto inace ne bih.. daaa divno je biti dio te statistike, rekli smo oboje da smo uvijek bili unikatni pa tako i tu vecer..
    uuuh sto mrzim te traljave i polovicne preglede, daj reci i pogledaj sto imas i bok..a ne ovako sto pitanja visi u zraku

Elle827
    23. Lipanj 2016. 14:48

Aurelija, a baš mi je žao što si dobila tako polovične informacije...a nisi ih pitala za to što.te zanima? ili se nisi sjetila u tom trenutku? 
    ..šta su ti rekli za dalje?

'

Aurelija
    23. Lipanj 2016. 14:59

Pa naravno da mi je doma tek proradio mozak!  nadam se samo da je dr dost iskusna da bi na osnovu ctg-a i 30 sek uzv-a skuzila da je sad nesto jako problematicno i da me ne bi poslala doma! Pregled za 12 dana, skoro 38tt

Elle827
    23. Lipanj 2016. 15:13

ma sigurno je sve ok ☺

'

• crnatockica
    23. Lipanj 2016. 15:41

Aurelija..skroz te kuzim..ne ocekujes nis posebno...samo neku konkretnu informaciju...da te se informira sto ce biti ako se ne okrene...sto i kako i to...a oni se drze ko kuhane noge!!
    Ja sam uskoro na prvom pregledu u TA u vinogradskoj.poslala sam mail da me naruce..cekam datum.a onda kad dodjem..necu se ustrucavat nis pitat ako ce trebat....nemam toleranciju na nikog kad sam ja u pitanju...tj trudnoca..samo nek mi proba biti netko bzvz....
    Kad budes na kontroli ponovo....raspali sa pitanjima i bok!!

S

Sanjarka88
    23. Lipanj 2016. 16:02

Uf koja vrucina uzas! A strah me klimu upalit radi malca 😰
    I on je danas posebno nervozan valjda i na njega utječe
    Mene neka mucnina spicila, sve u svemu ajme dan!

Zabice ti se na veliko spremas za dan D 😘

Babycoming dizs stvarno noc za pamćenje 😯

Sandrich predivna si mi kompletno ❤ kg svi u trbuhu 😉

Sretno svima na pregledima! 

Sto se tice laznjaka i pravih meni su bili identicni, bol u donjem dijelu leđa samo sto laznjaci nisu bili bas pravilni i naravno prestali bi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Lipanj 2016. 16:04

Aurelija ma idioti 😠 ti kao i ja sjetis se doma sto si trebala sve reć i pitat....

Ja sam krot svojih 12 dana boravka u bolnici skuzila da iz njih i inace moras izvlacit rijeci, totalno su nezainteresirani da pacijentima objasne sto trebaju bar osnovno, cast iznimkama!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    23. Lipanj 2016. 16:40

Pozdrav.
    Ni ne pamtim ko sta pise jer sam zaboravna i pospana od 0 do 24.
    Vani je grozno, ja jutros bila u gradu i dosla kuci mokra od glave do pete...bacila se pod hladan tus i evo cili dan pod klimom :)
    Mislim da cu krepat do 8.miseca od vrucine. A na kupanje cu sljedeci tjedan!! 

Vi sta imate termine u kolovozu, jeste pokupovale sve sta trebate za rodikiste i bebu ili jos odugovlacite ko i ja jer mi se jos cini dalekoooo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.