Lucy sad su i te vrucine pocele, drzi se laganije hrane i bit ce sve ok...
Babycoming ajme koja prva bracna noc... stvarno za pamcenje...
Sandrich wow koja buša! Super je! Neka si ti poletna, ja ne znam di je tih 19kila, valjda sve u trbuhu...
Ja se preznojavam ležeći, uf bljak!
Otišlo sve u guzice u trbuh hahah. ja se preznojavam, tuširam se svako malo da dođem sebi, zalipin se za klimu ili idem na more, nema druge
Sandrich tebi su kile sve otisle u trbuh,super izgledas
Cure imam osjecaj da mi se trbuh jako spustio,kao da je tezak 100kg. Stvarno je vrijeme uzasno,ja sam jucer i danas samo na vocu i povrcu,drugo mi je sve fuj
Vidim vecina vas u bolovima. Finale! Jos malo izdrzite.
Sandich bas si lijepa. Tako ni meni nije bilo jasno +22 a trcala bih. Sad kontra, jadva se kretala.
Malo od mene, tek da vas pozdravim
Uh da ovo vrijeme je bas strasno vidim svima smeta, mi smo se vracali iz novog za ogulin , tolko mi je slabo bilo uzas, plus beba se skroz uzvrpoljila i s nogama po zeludcu 😬😬
Sandrich super trbuh sve kilice su trbuhu
Crazy i bruna super da imate pomoc, meni se svekrva nudi stalno al neznam nekako najbolje sama, a ako bude trebalo muza cu prisilit ima da sve radi 😬😬
Ja imam macku i mislila sam ga dat na dva mjeseca baki jer nam je stan mal, a on je po svuda i totalno tvrdoglav , tako da mislim da je to dobro rjesenje za nas za prve mjesec a onda cemo valjda i u veci stan
Joj jedva disem sparina 😧😧
Znaci probala malo odspavat- nula bodova, teze zaspat nego dizertaciju napisat! 😓😳 strgana sam... I gusim se kolko je sparno i vruce...
Drugo-peseki... Mi imamo dvoristara 7god starog... Mali je i umiljat,voli djecu tako da s njim nece biti problem, al upoznat cemo ga sa curkom kad iz bolnice dodemo...
Danas me po malo drze oni menstrualni bolovi i tvrdi trbuh,al nit je nekog jakog intenziteta niti traje dugo... Kriza ne bole... Mozda od umora... A cura lupa li lupa... Nisko,bas nisko...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, sviđa mi se tvoja metoda uspavljivanja hehe, i super da pali!
Lucy, jao teška noć, imam i ja nekad takvih epizoda, nažalost nisam još otkrila nista sto bi pomoglo
Lucy, jao teška noć, imam i ja nekad takvih epizoda, nažalost nisam još otkrila nista sto bi pomoglo
Sortiraj odgovore
Najstariji