Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    22. Lipanj 2016. 16:54

Danas me bejbi lomi...cvili cijeli dan. Al nece me slomit... 
    Ma sama sam s klincima pa valjda zato mi jos gore. Muz mi dobar, veli vidim te da si ljuta. Izaberi jedan dan i slobodna si, ja vu bit s malom.   Bas, pametnije mi zakljucat se jednu noc u sobu pa nek se snalazi  
    Elle sin je beba za kojeg nisam ni znala da ga imam. Srce mamino. 
    I sad je dobrica. Faze ima koje mi idu na zivce. I jedino sto se borimo je hrana...nece jesti nikako. 
    Ja sam sad uzela peg perego pliko kolica. Cine mi se ok. Samo me pojas u autu zeza, kratak je i ima neki granicnik pa kad ga izvucem do kraja, zupcanik samo uvlaci pojas, ne mogu ga opet povuci. Nego vrati do kraja i ponovo izvlaci. Jedva as povezem 
    Usput Vjeverice nasla sam bazu. Drugi tjedan bi trebala biti u autu. Ima jos jedna za 600kn u zg. Pa vidi.
    Elle nadam se da ce ti laznjaci pomoci i da ces na normalan porod. I iduci dan trckarat po sobi 

bellaru
    22. Lipanj 2016. 18:44

Deedee?? Da te nisu ostavili tamo

vjeverica8
    22. Lipanj 2016. 20:13

Samo kratko vas pozdravljam, otišla sam s dragim u inozemstvu na dva dana posto vjerojatno nećemo uspjeti zajedno do mora prije rođenja malenog... 
    Bellaru ja ću u SD ići roditi 
    Abies hvala za info za bazu 
    Pozz s lijepog plavog Dunava 

TPol
    22. Lipanj 2016. 21:44

Pozdrav cure
    Vjeverica uzivaj malo s dragim
    Sanjarka nadam se da je sve ok s nalazima pa da si i ti malo na miru
    Nadam se dace moja beba bit dobrica kad se rodi samo jest i spavat 😂😂
    Danas neznam sta joj je od sinoc po trbuhu tulum i cijeli dan tako i onda pocne stucati pa se posle toga umiri pa opet tulum 😀😀
    Ja se vec pakujem gotovo more, najgore mi to pakovanje i raspakiranje hehe

Naspavajte se 💕💕💕

CrazyPuppet
    22. Lipanj 2016. 21:49

Elle ja sam naručila kotače. Zvala i poslala mail u magic baby pa sam s njima dogovorila... 360kn sva 4 s novim kočnicama...
    Abies,moj je isto bio takav, cijeli dan s njim posla. Konstantno buđenje po noći... Drži se
    Jel nam Deedee krenula na tobogan?

bellaru
    22. Lipanj 2016. 22:04

Tpol i moj je zadnjih nekoliko dana u pokretu. valjda izvodi akrobatski rocknroll. 😨 imam osjecaj da ce probit nogom van kroz trbuh. 

Meni se cini da je deedee na toboganu kad se ne javlja☺

Elle827
    22. Lipanj 2016. 22:50

Crazy, hvala na info...mi smo kolica i kupili u magic baby...a vidiš ,nisam se ni sjetila da bi ih mogli zamijeniti... i kažeš onda više ne škripe...a to ste sami onda montirali ili? jel komplicirano?

deedee sigurno išla upoznati svoju rodu...

ej cure, jel vama budu ovi lažni i kad stojite ? jer mene uhvate samo kad ležim,i nisu mi posebno  bolni,kao neki menstrualni bolovi...a kad se dignem prestane... 
    .. kad sam imala prave, onda su isto počeli tako u donjem dijelu. trbuha kao kad imam stvari al su se onda počeli sve više pojačavati i to dok sam stajala...

'

CrazyPuppet
    22. Lipanj 2016. 23:09

Elle ako ti samo skripe onda ih treba podmazat, mi smo ih istrosili skroz. Lako je to zamijenit, sami smo montirali ofc. 
    Vjeverice super za odmor, kasnije baš nebu prilike ;-)
    Meni dosla mama pa sam sad malo bezbriznija. Cijelo popodne sam se izlezavala na onoj visećoj mreži, težak život hehe...
    LN ;-)

Bruna257
    23. Lipanj 2016. 01:18

Znaci pred gotovo sat vremena ustanem na wc(00:26) i vratim se u krevet, psi u selu cudno pocnu lajati i moja Sofia se sva uzvrpoljila u trbuhu.. Osjetim nesto se zatrese i zatutnji... Muk vani a Sofia i dalje divlja... Da, u 00:33 bio manji potres(1.2 po R) al ja ga osjetila, a izgleda i bebolinka jer od tad vise nemam mira kolko se vrti po trbuhu, da me dolje u gospodicni tolko probada, a i koza na trbuhu pece od njezinih pokreta... Mislim da smo zavrsili sa spavanjem do jutra...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Deedee01
    23. Lipanj 2016. 02:59

Cureee!! Javljam se!! Ali ne iz Petrove nego od doma. 😄
    Ctg je dobar, u bolnici je bila jedna sestra na cijeli odjel, ali jako draga. U petak sam opet na ctg-u. Inace, meni su se laznjaci smirili, ne znam zasto,ali nisu tako cesti ko prije i tako bolni, sad kad me odjednom samo sasjeku pravi, bit ce veselo.😄
    I da, mene lazni prali i kad stojim a ne samo kad lezim.
    Bellaru ja vodimtrudnocu kod mamine prijateljice koja radi u Petrovoj tako da ne znam kako to bas ide, ali mislim da samo dodes i upises se, i nakon toga dolazis na kontrolu kad ti kazu.
    Ja sam od vrucine toliko iscrpljena, cijeli dan sam prespavala, tako da sad krecu moje muke sa spavanjem😂
    E da, cure koje imate peseke sa vama u stanu/kuci, jel vas brine kako ce reagirat na bebu? Meni su vec svi sad poceli pricat kako ce bit problema, a ja sve negiram i nadam se da nece. Inace imam malog peseka od 3kg kojeg obozavam i koji je s nama u stanu.inace jako pametan i discipliniran pas😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.