Danas me bejbi lomi...cvili cijeli dan. Al nece me slomit...
Ma sama sam s klincima pa valjda zato mi jos gore. Muz mi dobar, veli vidim te da si ljuta. Izaberi jedan dan i slobodna si, ja vu bit s malom. Bas, pametnije mi zakljucat se jednu noc u sobu pa nek se snalazi
Elle sin je beba za kojeg nisam ni znala da ga imam. Srce mamino.
I sad je dobrica. Faze ima koje mi idu na zivce. I jedino sto se borimo je hrana...nece jesti nikako.
Ja sam sad uzela peg perego pliko kolica. Cine mi se ok. Samo me pojas u autu zeza, kratak je i ima neki granicnik pa kad ga izvucem do kraja, zupcanik samo uvlaci pojas, ne mogu ga opet povuci. Nego vrati do kraja i ponovo izvlaci. Jedva as povezem
Usput Vjeverice nasla sam bazu. Drugi tjedan bi trebala biti u autu. Ima jos jedna za 600kn u zg. Pa vidi.
Elle nadam se da ce ti laznjaci pomoci i da ces na normalan porod. I iduci dan trckarat po sobi
Samo kratko vas pozdravljam, otišla sam s dragim u inozemstvu na dva dana posto vjerojatno nećemo uspjeti zajedno do mora prije rođenja malenog...
Bellaru ja ću u SD ići roditi
Abies hvala za info za bazu
Pozz s lijepog plavog Dunava
Pozdrav cure
Vjeverica uzivaj malo s dragim
Sanjarka nadam se da je sve ok s nalazima pa da si i ti malo na miru
Nadam se dace moja beba bit dobrica kad se rodi samo jest i spavat 😂😂
Danas neznam sta joj je od sinoc po trbuhu tulum i cijeli dan tako i onda pocne stucati pa se posle toga umiri pa opet tulum 😀😀
Ja se vec pakujem gotovo more, najgore mi to pakovanje i raspakiranje hehe
Naspavajte se 💕💕💕
Elle ja sam naručila kotače. Zvala i poslala mail u magic baby pa sam s njima dogovorila... 360kn sva 4 s novim kočnicama...
Abies,moj je isto bio takav, cijeli dan s njim posla. Konstantno buđenje po noći... Drži se
Jel nam Deedee krenula na tobogan?
Tpol i moj je zadnjih nekoliko dana u pokretu. valjda izvodi akrobatski rocknroll. 😨 imam osjecaj da ce probit nogom van kroz trbuh.
Meni se cini da je deedee na toboganu kad se ne javlja☺
Crazy, hvala na info...mi smo kolica i kupili u magic baby...a vidiš ,nisam se ni sjetila da bi ih mogli zamijeniti... i kažeš onda više ne škripe...a to ste sami onda montirali ili? jel komplicirano?
deedee sigurno išla upoznati svoju rodu...
ej cure, jel vama budu ovi lažni i kad stojite ? jer mene uhvate samo kad ležim,i nisu mi posebno bolni,kao neki menstrualni bolovi...a kad se dignem prestane...
.. kad sam imala prave, onda su isto počeli tako u donjem dijelu. trbuha kao kad imam stvari al su se onda počeli sve više pojačavati i to dok sam stajala...
'
Elle ako ti samo skripe onda ih treba podmazat, mi smo ih istrosili skroz. Lako je to zamijenit, sami smo montirali ofc.
Vjeverice super za odmor, kasnije baš nebu prilike ;-)
Meni dosla mama pa sam sad malo bezbriznija. Cijelo popodne sam se izlezavala na onoj visećoj mreži, težak život hehe...
LN ;-)
Znaci pred gotovo sat vremena ustanem na wc(00:26) i vratim se u krevet, psi u selu cudno pocnu lajati i moja Sofia se sva uzvrpoljila u trbuhu.. Osjetim nesto se zatrese i zatutnji... Muk vani a Sofia i dalje divlja... Da, u 00:33 bio manji potres(1.2 po R) al ja ga osjetila, a izgleda i bebolinka jer od tad vise nemam mira kolko se vrti po trbuhu, da me dolje u gospodicni tolko probada, a i koza na trbuhu pece od njezinih pokreta... Mislim da smo zavrsili sa spavanjem do jutra...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cureee!! Javljam se!! Ali ne iz Petrove nego od doma. 😄
Ctg je dobar, u bolnici je bila jedna sestra na cijeli odjel, ali jako draga. U petak sam opet na ctg-u. Inace, meni su se laznjaci smirili, ne znam zasto,ali nisu tako cesti ko prije i tako bolni, sad kad me odjednom samo sasjeku pravi, bit ce veselo.😄
I da, mene lazni prali i kad stojim a ne samo kad lezim.
Bellaru ja vodimtrudnocu kod mamine prijateljice koja radi u Petrovoj tako da ne znam kako to bas ide, ali mislim da samo dodes i upises se, i nakon toga dolazis na kontrolu kad ti kazu.
Ja sam od vrucine toliko iscrpljena, cijeli dan sam prespavala, tako da sad krecu moje muke sa spavanjem😂
E da, cure koje imate peseke sa vama u stanu/kuci, jel vas brine kako ce reagirat na bebu? Meni su vec svi sad poceli pricat kako ce bit problema, a ja sve negiram i nadam se da nece. Inace imam malog peseka od 3kg kojeg obozavam i koji je s nama u stanu.inace jako pametan i discipliniran pas😄
Sortiraj odgovore
Najstariji