Hvala vam cure, nije to nista tako komplicirano ali zna se dogodit da zapnem pa ne znam kako bih nesto izvela pa mi prode cijeli dan na jednu stvar + masina koja je stara preko 30 god pa steka svako malo 😜
Boju za zid smo morali neku neutralnu izabrat, tako da je odluka odmah pala na mint jer se dobro slaze i s rozom i plavom.
Aurelija u biti bas ne skrivam, sve stoji u ormaru ali mm ne kopa jer zna di ne smije ako zeli da mu ostane iznenadenje, a ja iskoristim priliku kad ga nema doma pa onda u akciju, doduse dva puta je morao cekat ispred stana dok ja "pocistim mjesto zlocina" al jbg sam si je kriv 😂😂😂
Miska...supsi si to napravila...predivno..boje i po mom ukusu..krasno...👍😉prava majstorica...
Sanjarko…tvoj malisan je preeeslatki...ima kosicu i medeni je..sav je za stisnuti i maziti...uzivaj u njemu...💙
Miska predivno
Nadam se da ces stici jos sivati kad bude bebica. Racunaj na mene kao musteriju!
Ad mlijeko. Eto u rodilistu sin dobio nan i ostala mu vjerna. Navodno je i najslicniji majcinom mlijeku. Nisam drugo ni probala osim hipp2 no to nije nikako proslo.
Sv duh sad koristi hipp
Vidim par cura se lagano priprema. Sretno vam, bezbolno i da sto prije prođe!!!!
Mi smo narucili sa one stranice Djecjakolica.eu bebetto vulcano 3u1. Trebala su vec stici, ali danas su mi odgovorili da tvornica ima toliku navalu da se ceka i po 8 tjedana!! Pricekat cemo jos tri tj., imamo jos toliko vremena.
Svaki dan sam sve veca i trbuh mi je sve vise na putu. Sad bas osjetim da ne mogu neke stvari kao prije. Cak mi je problem i sjest u auto i voziti. Trbuh padne na bedra.
Vidjela na tvu kako se ljudi kupaju na moru i pozeljela otici. Bas mi se kupa sada. Ne znam hocemo ikako uspjeti otici. Ja sam sve veca sada a duga voznja do mora nije bas laka za izdrzati.
Te bolnice valjda koriste AD ovisno tko im da donaciju...tako da je razlicito.Ja mislim da cu obican hipp pre...bez onih novotarija probiotika i sl...samo 1 kutiju za slucaj gladi ako ne uspijemo cicati...a poslje cu vidjeti kako reagira.moji oboje klinaca su to pili..nismo imali grceve ni nista....sad sa trecim cemo vidjeti....
Lucy mi smo uzeli bebetto murano, cekali smo ih 6tj.... Znali smo da se cekaju dosta dugo pa smo ih narucili jos 15.4. Prezadovoljni smo, lagana za upravljanje, periva, i puno smo dobili za tu cijenu(na sajmu bilo 1500kn popusta i suncobran gratis)...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Oj curke, svako malo se prištekam da vidim kaj novoga ima, malo da naučim nešto i vidim koje probleme dijelimo. Od danas je bome krenula prava vrućina i tu na moru, inače navečer je bilo ugodno ali sada je vruće samo mi je to jos trebalo 🙄
Sto se tiče kolica ja sam naručila isto bebeto murano ali iz Slovenije za 2000kn jeftinije nego preko dječja kolica EU. Nisam mogla vjerovati da je takva razlika u cijeni ali šta se čudim ipak naši deru di stignu, pazi ta 2000kn jeftinije i jos mi dostave doma 😂 Stranica je provjerena jer je Sestricna naručivala autosjedalicu, imaju svašta pa ako koga zanima zove se Mali vragci.
Eto toliko od mene, umorna sam danas se isplivala i napapala sada treba odmoriti, pusa svima.
Vecer trudnice 😊
Ja imam kolica od male pa sam tu ustedila 😁
Najela sam se lubenice pola sam je sama pojela🍉😋 ima da nocas dezuram u wc-u😂
Jos se ne usudim otici na more se kupat jer moram cekat sta ce doktor reci iduci tjedan,a volila bi makar malo da se bucnem🌊🐳
hej cure,
nabrzinu čitam pa nisam baš sve pohvatala...vidim da se uglavnom priča o kolicima i ad mlijeku...nadam se da ćete svi biti zadovoljni s naručenim bolidima ☺
..a mi smo s curkom imali Aptamil pa smo i sad uzeli jednu kutiju za svaki slučaj...u ri bolnici mislim da su koristili Nan kad smo mi bili pred 2 god.
uglavnom, mi nismo još za tobogan... reko dr. da bi me inače poslao danas u rađaonu,ali s obzirom na carski da misli je bolje ne sad inducirati jer ima još vremena da krene sve prirodno, pa ćemo poslije vidjeti dal će moći vaginalno ovisno o.tome koliki bude klinjo..
..što se tiče onog natečenog, to je stvarno na kraju ona Bartholinijeva žlijezda, i stvarno se upalila kako sam i mislila, ali kaže dr.da nije veliki problem, neka pratim da ne bude jače i da ima šanse da se povuče...👍
'
Miska- svasta si ti ljepog napravila i sve mi se svida a pogotovo kombinacija boja
Elle- bit ce to sve dobro samo prati da se ne pogorsa i super bebi se jos ne zuri vani, svida se njemu u bazencicu svome
mene leda bole ko pred mengu pa sad vise ne znam jel bi moglo biti nesto od toga ili je samo od lezanja
Ja sam na poklon dobila Maxi cosi mura3 na poklon od muzevih rodaka pa nam je to jedan trosak manje pogotovo jer smo mladi i jos potkrovlje sredujemo
Sortiraj odgovore
Najstariji