Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    21. Lipanj 2016. 21:42

Mishka krasno si ovo sašila, jel primas narudzbe? ;-) mogla bi si danas-sutra otvorit neku stranicu online i fino u biznis :-)
    Elle ja mislila da ti vec na toboganu. Ja isto imam tu neku oteklinu, ali ne smeta i ne boli, pitala i ja dr dal je to ta barrolinijeva pa kaze da sumnja, jer nije pravilna oteklina nego grudičasta... pa sad nemam pojma... a dosta je to veliko :-/
    Kika, kad krene znat ćeš ;-) mozda te samo laznjaci malo drmaju. Nema žurbe ;-) 
    Kod mene eto ništa, dosada hehe ležim i to je to... nadam se sto duze izdržat i to je to. Sad se bas mislim kako ce bit super sto cemo dobit jos jednog decka, vec ce on bit za igru s bracom tamo kad svlada sjedenje... 
    Sanjarka jel malome zarasla kljucna kost? Kako ste se s time snasli?

Elle827
    21. Lipanj 2016. 22:13

Kika, ko što kaže Crazy, znat ćeš kad dođu pravi, ne moš to fulat 😉 kao prvo, počnu sve jače boljeti i javljati se u određenim razmacima...
    Crazy, hehe, ipak smo još u paketu 😀
    ..a ti ajde još malo stisni  isto...
    Miska, slažem se s curama...slobodno otvoriš neki dućančić...jako su lijepe te stvarčice koje si napravila za Milu..i meni se također sviđa kombinacija boja...i ja volim tu mentu s rozom skupa..

..a što je bilo s ključnom kosti kod bebača, Sanjarka? taj dio sam izgleda profulala...

'

Deedee01
    21. Lipanj 2016. 22:42

Curke koje znate, mene strah da necu moci razlikovat lazne od pravih trudova, i ovi lazni bole, samo je razlika sto se ne javljaju u pravilnom ritmu, jos ja imam visoku toleranciju na bol, zar zbilja oni tako jako bole? 

Cure koje se znojite, ja sam prije imala tih problema, dok nisam stitnjacu izregulirala, poludila sam s vrucinama. Sad kako sam dobila +15 ne mogu izdrzat ni kad mi se noga od nogu onako "trlja"! Tako da vas razumijem totalno..

A voce, ja se pridruzujem "vocarkama". 😄Mogu zivit cijeli dan na vocu, a lubenica? 😍😍😍
    Smijemo dok dojimo papat voce? 

Bellaru idem sutra opet u Petrovu, pa cu tek dozivit sto je tisina!😄
    Sanjarka ja bi sto brze to spustanje,  vrucine su s grda stvar!😂

E da, nocas je u bubamari late night shopping, bespl.dostava + 15% sve, koliko sam shvatila, pa ako nekom nesto treba. I teta u areni mi rekla da krecu kroz 10 dana snizenja, ako ne rodim evo me tamo, makar vrebam snizenja u nextu, ako tko vidi prije mene, slobodno nek javi😄
    Joj da, jos sam vas nesto htijela pitat, postoji hippy baby water koja se ne treba prokuhavat, seka ju davala i malom su se smanjili grcevi, sto vi mislite o tom? 😄

P.s.HRVATSKA!!!!😄😄

Elle827
    21. Lipanj 2016. 23:08

DeeDee, pravi trudovi se pojačavaju, a pauza između njih se sve više smanjuje...i koliku god toleranciju imala, te bolove nećeš profulati...ali vodi računa kolika je pauza između njih kad jednom počnu , tako da kreneš na.vrijeme do bolnice..
    ..a ti bi bome mogla svaki čas...
    ..dobro pitanje za voće.....ja sam ga koliko se sjećam jela bez beda dok sam dojila....ima netko kakve info da se neko voće baš ne bi trebalo jesti?

'

CrazyPuppet
    21. Lipanj 2016. 23:16

Deedee mozes sve papat, naravo s mjerom... izbjegavat klasiku alkohol, pusenjei hranu koja uzrokuje plinove i grceve. 
    Pravi trudovi bole ko da ti se kicma rastvara, htjet ces iskocit iz koze... i ja imam visoki prag boli ;-) nadam se da te nisam sad preplasila... ali samo da znaš da nemoš falit... 
    Voda ne treba dojenim bebama i ne preporuca se prije 6mj dok ne krene dohrana
    HRVATSKAAAAAA!!!!!! ;-)

Elle827
    21. Lipanj 2016. 23:21

...ja mislila da će mi krenut trudovi koliko sam skočila kad smo zabili ovaj drugi gol💗
    BRAVO DEČKI...

'

Aurelija
    21. Lipanj 2016. 23:38

Ja sam si za svaki slučaj skinula neku app na mob s kojom bilježim trudove ak zatreba, da ne moram pamtit, pisat. ako su nepravilni, onda su lažni, tak sam vas skužila?

miska
    21. Lipanj 2016. 23:51

Hahaha, sve poduzetne osim mene. Pa iskreno nije da nisam razmisljala, samo uglavnom poklonim kad nesto napravim pa sam jos u minusu 😜 
    Kad su ti materijali dosta skupi, recimo mene izade oko 40 kn materijala za jastucnicu 40×40, tako da je ne mogu prodat za manje od 60ak jer imam cca 45 min posla s njom. Plahtice se definitivno ne isplate ni te vece stvari. Ali imam nesto u planu probat pa cemo vidjet kako ce proc 😜 obavijestit cu vas haha! 

Ovo sam jos radila i sve je proslo za poklone. Plavo je dekica i da svaki kvadrat je rucno rezan i sivan jedan za drugog, minnie je isto dekica isti sistem po narudzbi, ovo rozo je rucnik a ovo sam sebi sivala ukrase za bor, jedno 30ak tih zvijezdica. Imam jos stvari sto sam sebi radila ali nisu poslikane 😝 nadam se da ce ucitat sliku

miska
    21. Lipanj 2016. 23:56

E jbg ne zeli mi nikad onaj kolaz ucitat a nemam volje sve posebno 😛

Vidim opet problemi s trudovima, mene nije strah da necu trudove prepoznat, vise me brine to curenje pl vode, ja vec zadnja dva mjeseca imam bas jaki iscjedak i non stop sam ko popisana, e sad ako to bude pljusnulo cu skuzit ali ako pukne negdje iznad pa curi polako strah me da ne zamjenim to s ovim standardnim svakodnevnim problemom! 

Deedee01
    22. Lipanj 2016. 00:18

Cure hvala vam! Sada ste me umirile, znaci to je jako jaka bol😂😂 
    Aurelija koja je to aplikacija? 

P.s. Ne mogu vjerovat da smo pobijedili!!!!😄😄😄

Miska daj da vidimo jos, zbilja je super!!😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.