Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Lipanj 2016. 10:27

Sunshine ovako nasa izgledaju samo sivkasta,meni su super,izdrzala su dvoje i jos trece nek izdrzi i super
    http://mondo.hr/baby-oprema/kolica-za-bebe/kolica-graco-mirage-2u1-ts-circus

zabica25
    22. Lipanj 2016. 10:54

Da vam se malo javim..baš me hvata umor ovih dana nenormalno.
    Danas je na redu komoda i peglanje dječje oblekice + pakiranje konačne torbe za rodilište i rađaonu.
    Još uvijek sam u problemima s kožom, mažem i mažem.

HRVATSKA!!! 

Baš sam ponosna na naše…

Jučer navečer opet malo naotekle noge i tako. Razvila sam si neke slikice za album, kupila ga Hani.

miska, ti definitivno razmišljaj o online kupnji. Boje su mi jako zapele za oko, posebno ona lutkica  
    Ništa nema novog, sve po starom. 
    Uživajte u današnjem danu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    22. Lipanj 2016. 11:17

Moze mi netko malo reci pogotovo ako je bio u petrovoj kako to ide kad tamo krenes na kontrole sa 36 tj.? Sta rade sve , kako to izgleda, i to..

Sanjarka88
    22. Lipanj 2016. 11:28

Jutro ljetna ekipo ☀

Vani predivan dan, mm i mala su otisli kod kuma nesto mu pomoc ja i junior soliramo. Evo nas na terasi on u kolicima a ja ih nogom ljuljam 😂 kao pokusavam ga uspavvat a da nije na rukama o jeaaa! To nam je preko dana sf samo navecer bez frke zaspe sam u kreveticu.

Mene svašta nesto čeka sljedece dane, rijesit prijavu juniora + sve ostalo sta ide uz to.
    Otic izvadit krv kompletnu + crp pa s nalazima u ginekologa. Napisali su mi kontrola za 7 dana. No malo cu to oduzit. Krvarenje prestalo al cekam da vidim hoce li opet krenit 
    Btw neki dan imala sluzi prozirne dole kao da mi je ovulacija ma jel to moguce? Ili sam toliko napaljena da hodam okolo vlazna lol 😂😂😂
    Moram nazvat rodiliste da vidim nalaze brisa kojeg su mi napravili kod kiretaze da vidim jel klavocin pogođen taman jucer zadnju popila. 7 dana tbl + isto toliko dana venski omg sto su me nafilali.

Kleopatra ad imala kutiju bebimila pa ne valja ima tvrdu stolicu od njega, pa imala duplu kutiju topfer bio rekla patronazna jucer da minjam jer je dobio samo 200g od porodajne.. Jučer uzela hipp ma uzas nadam se da ce bit ok jer nije dobro minjat to

Babycoming divim se svim zenama pomoraca imate moj naklon 

Miska svaka cast kapa dole! Predivno! 😍
    Bocice i dude samo prokuhala 👍

Crazy a pazim i dalje na tu rukicu maksimalno. Patronozna rekla da ne treba kontrola u fizijatra pedica u rodilistu da treba, vidit cu sad na kontroli u ped s mjesec dana sta ona misli. A ja i dalje vidim tu kvrgu na lijevom ramenu koju mi je pokazala u rodilistu 😕

Elle nestrpljivo cekamo tvog malca 😊
    Junioru je u porodu slomio lijevu kljucnu kost.

Crnatockica hvala ti ❤ imas ljubac od nas dvoje 😘

Deedee o boli! Zaboravi sve pragove boli koje imas 😂 

Tpol uzivas ti na moru ☀ 

Vidim na veliko se sve pripremate jooos malo 😎

Sunshine 2 kratke setnje zasad sa kolicima prezadovoljna 👍

Evo ga place nista od mog plana 😝

Ps. HRVATSKA!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    22. Lipanj 2016. 11:57

Uf Sanjarka baš imas ti posla s tim krvarenjem. Nadam se da su nalazi ok ;-) a ovulacija,  a moguce hehe... meni prvi menzes bio 7mj nakon poroda, al to uz dojenje... 
    A za kost ja bi to ipak provjerila jel zaraslo kako spada... mis mali ♡ 
    Mare bas si vrijedna, i ja bih sad tako da ne moram lezat. Zoom zoom zoom ;-) mi isto imamo kolica od prvog juniora, cam fluido, zadovoljna sam. Uzela sam samo novi set kotaca jer smo ove zraubali...

Abies
    22. Lipanj 2016. 11:57

Pozdrav! Ja lezim i vise ne funkcioniram. Slomi me novorodence. Sin je bio puuuno bolja beba. 
    Pitanje za rodilje...onaj pregled nakon 6-8tjedana. Kod svog gin ili u bolnici?? (Sv duh konkretno)
    Vinogradska su me bas tamo trazili, a sad nisam ni pitala ih? Nit pise na otpusnom

Sanjarka88
    22. Lipanj 2016. 12:22

Crazy brzo ces ti svog malisu rodit pa ces opet bacit u petu brzinu 😘

Abies opaka nam imenjakinja ha? 😰
    Neznam kako to kod vas funkcionira no kod nas je kontrola uvijek u svog ginica ja bi rekla 

E da junior je ipak uspio zaspat u kolicima 😅

mare1989
    22. Lipanj 2016. 12:42

Crazy moras sad lezat,dosta si ti radila i cistila apartmane,selidba u novi stan,pa briga oko bolesnog stina.Ja radim ko luda a mm galami da jesam li normalna,hocu li da rodim prije vremena

Abies malena mora nadoknadit sto je brat bio dobra beba😊.Ja sam nakon poroda isla kod svog ginekologa,probaj nazvati pa pitaj.

Sanjarka nek je i tvoj junior zaspao da malo odmoris.Dobro dode odmor koliko god da traje.

Sanjarka88
    22. Lipanj 2016. 14:39

Je Mare u pravu si. Evo bas lipo spava samo se probudio za jest i nastavio. 
    A odmaram i ja bogme. Danas je praznik nema sredivanja samo odmooor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.