Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    22. Lipanj 2016. 02:22

Pozdrav cure! Ja sam legla ranije pa se sad probudila hehe dosta spavanja hehe

Miska super stvarcice! Jesi slova isto radila i kako? Ovaj mint materijal jel to flanel ili? Bas mi treba takav za dekicu. Nikako da odem do velike trgovine s materijalima 😀

Sanjarka  ma brzo ce dobit kilazu Petar 
    Babycoming - mi imamo isti problem s kolicima al odlucili smo ih ostavljat u autu samo gornji dio uzmem u stan samnom, a posle kad je bebea veca uzmem samo bebu. 
    Ele znaci sad samo polako iscekivanje 
    Crazy sad kad si sve sredila s paprima mirovanje 👍🏻👍🏻 I super da ti mama dode 

Cure koje ste blizu more bučnite se obavezno bas je dobro, mi jos sutra i onda povratak! Danas sam se bas isunčala , al neko je spomenuo da to potice trudove , nadam se da ne 😬😬😬

Aurelija
    22. Lipanj 2016. 05:19

Deedee, zove se Contraction timer.

Ja gladnaaa, zujim vec sat vremena 

CrazyPuppet
    22. Lipanj 2016. 06:15

Ooo dobro jutro, pa ima vas budnih. Mene mali probudio u 5, kao bubaaaa (komarac) pa onda je gladan pa mu daj kakao i keks, pa sam ga probala namamit nazad u krevet, ali mos mislit. Sad gledamo crtiće... 
    Tpol super za kupanac, ja mislim da sad ne smijem nikako, poslije poroda opet ne, pa valjda cu tamo krajem ljeta moci malo. 
    I ja sam gladna, sad cu morat pazit koliko jedem, obzirom da samo lezim. Bebolino mi razvlaci trbuh na najjace, pogotovo mu je drago mlatit me po rebrima. Bas je aktivan cijelo vrijeme, bas me to veseli. 
    Aurelija ja isto imam taj neki ali u sklopu kompletne Pregnancy aplikacije. I cijela app je super, a taj timer je odlican kad pocne sibanje trudova. Svakako preporucam...

bellaru
    22. Lipanj 2016. 08:36

Oh koliko ste pisale😱😱 zapamtila nista nisam
    Ja sam uzela adaptirano za svaki sucaj novalac anti colic. Mene strah da ne dobije grceve pa sam uzela odma i kapi koje mislim odma davat. 
    Miska predivno ti je ovo. Stvarno predivno. Ja bi sad tako nesto😀
    Deedee a tko te vodi u petrovoj? Bas me zanima kakva ce te danas tamo tisina zadesit. 
    Elle znaci malac se neda. Lijepo mu je gdje je sad.

I nista vise nisam zapamtila😧
    Al sam htjela nesto pitat i to sam zaboravila😣

Sunshine1
    22. Lipanj 2016. 09:27

Vidim da se opet pise o kolicima. Tko je pisao da je isto kupio Graco evo, sanjarka? Si zadovoljna? Pretpostavljam da su isprobana,mi nikako van pa nikako. Iako je do danas bilo prehladno da je vodim van.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    22. Lipanj 2016. 09:48

Jutro ljetnice

Sunshine ja imam Graco i super su mi,vec 5god ih imam
    Crazy kako si ti? moj mali je isto uranio jutros ali sam uspjela nagovorit da jos spava.

Ja sam jutros od 8h u pokretu,sredila kucu brisanje poda,prasine,pa sredila tersu,pa stepenice i ispred kuce,a vani vec sunce ucicilo,sreca pa mi je u kuci lijepo i hladno.Ja sam nocas u 2.30 ustala i jela dinju i lubenicu i bas mi je godilo cak je beba u trbuhu se veselila hehe...

Bruna257
    22. Lipanj 2016. 09:58

Jutro ljetnice!

Evo mi obavili shopping, poharacila sve voce sto su u trgovini imali 😂😝 i nagovorila dragog da spremi vocnu salatu za popodne 😊😊😊 samo za mene bez alkohola 😕😬 obavili kavicu, on je sada u vrtu malo oko povrca, a ja uzivam u svjezem zraku i svom cvijecu...

Mishka ovo ti je sve predivno 😍😍😍😍 meni sestra radi slova za curku, kod nas prevladava rozo-siva kombinacija.... 

Neznam sto ste dalje pisale, pa idem dalje odmarat 😂😁😁😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sunshine1
    22. Lipanj 2016. 10:21

Mare znaci graco izdrzala dva bebolinca i spremna za trece....super! Nije ti preuski sportski dio? Bas izgleda usko....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.