Deedee vec smo pomislili da si na toboganu... Pilates lopta i skaci 😂
Ja ko sto sam i pretpostavila, mozda sve zajedno odspavala pola sata... I k tome me jos i laznjaci stipaju cijelu noc... I sad me glad ulovila... Aaaaa za poludit!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
A joooj brunaaa sad ces preko dana spavat. Ti predvidjas ko baba vanga pa si predosjetila potres.
Deedee a mi vec mislile....
Ma zasto bi imala problema sa psom i bebom? To ti govore sigurno ljudi koji nemaju psa. Ja imam argentinsku dogu i ne brinem se ni najmanje . Moja je sestra rodila prosle godine i kad je mali bio star svega tjedan dva dosla kod nas. Moj pas ga je malo ponjuskao i to je to. I sad su si oni prijatelji. Mali rikava od smijeha kad god pas prodje pored njega. Naravno necu ostavit bebu samog sa psom. Ako ti pas nije neki divlji i neposlusni stvarno se nemas sta brinut.
A ja kupila novih gaca i po noci su me tako nekako stezale a nisu bas tako uske. Pa sam isla dva puta na wc i tako me bolilooo ( inace imam jako bolne menge) ko da imam mengu da sam u jednom trenu pomislila mozda sam dobila mengu😨 cure jesu to kontrakcije ili?? Valjda to imam po noci pa kad spavam ne osjetim.
Bellaru nema spavanja 😜😳😆 drjemuckam po 15 min, al nije to spavanje jer cujem sve sto se dogada oko mene... Bit ce bolje 😂😝😁 haha da baba vanga... Onda bi znala kad cu konacno drzat moj mali smotuljak...i nebi bila ovako nervozna 😁😂 al nis od toga...😆😕
Sretno Nessah na toboganu 😘😊
Jutro cure!
Nessah nam je vec na toboganu? Kad je njoj sluzbeni termin? Sretno Nessah!
Bruna ti si seizmogram hehehe ;-)
Cure sa psima, ako su normalni uravnotezeni psi, nebi trebalo biti problema. Dapace, navodno bebe s kucnim ljubimcima budu manje sklone alergijama, a tu je i pozitivni emotivni i psiholoski efekt koji pruzaju psi. Uglavnom se psi prema bebi ponasaju prijateljski i zaštitnički.
Ja sam u problemu cim sam na nogama duze od 5min... jucer kad sam legla spavat malo su me boljela križa nadam se da nisu laznjaci vec krenuli... iako realno oni mogu trajati tjednima...
A nisam se ni ja naspavala bome... do sad sam bila s malim u sobi (jer smo ga sad premjestili u odvojenu sobu, pa za svaki slucaj) i sad mama tamo spava a ja se vratila u bracni... međutim muz ima devijaciju septuma i jos uvijek je prehlađen pa ga hrče ajmeeee ovo jos nisam dozivila ahahahaha užas
Kako ste mi vi danas?
Jutroooooo 😘
Ajme stiglo pravo ljeto od ranog jutra je sparno i vruceeee 😰
Abies nadam se da ce danas bit mirniji dan. Virtualni hug 😘
Crazy uživaj u maminom drustvu i pomoci ❤
Elle si jos u komadu? 😊
Bruna zanimljiva noc kod tebe 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam nocas zamalo otisla na hitnu, ali pdoblem nije bio beban nego zeludac.
Probudi me jaka bol u zeludcu, skroz gore visoko, odmah ispo grudi. Trbuh tvrd, napet, koza sve pece koliko je nategnuta. Pokusavam se dic iz kreveta, okrenut ono boli sve cise. Kao da me netko para nozem. Pomaknem se u krevetu i osjetim zrak u zeludcu i crijevima. Kao da sam nogometna lopta. Imam potrebu za vjetrovima, podrigivanjem, samo da to istjeram jer boli uzasno.
Popijem linex i prosetam malo po kuci i pocne to izlaziti, ali i dalje se javlja probadajuca ostra bol i preznojavam se. Uhvatila me panika. Ako idem nekud moram odmah u bolnicu jer ovi u domu zdravlja mi nista ne mogu i opet ce me poslati u bolnicu. Zao mi muza budit, radi od 6, a to je pocelo u pola 2.
Setam jos malo, rijesim se tog zraka, legem, trbuh odmah mekaniji, beba se mice, podrignem jos par puta, javi se zgaravica al ajde.
Jos i sad vjetrovi rade. Uzasno. Vecerala sam dinstanu rizu s malo graska i mrkve, par komadica domaceg speka i kobasice koje ne bih ni smjela jer mi poticu zgaravicu (pa sam i uzela svega 3-4 komadica) i saku badema. Znam da od zelenog povrca hoce nastati plinovi, ali od tako malo graska toliko zraka???
Ni prije trudnoce mi se to nije dogadalo. Inace nemam problema s tim. Ne podrigujem nikada, a ni vjetrovi me ne muce.
Danas je 33. Tj i od nocas osjecam sa jace lupa, tj.postaje neugodnije. Do sad mi nije smetalo, sve je bilo diskretno. Sad zna lupit da me iznenadi pa viknem.
Nadam se da ste imale mirnu noc unatoc sparini.
Crazy uzivaj u maminoj pomoci, ja neznam sto bi bez nje, stvarno mi uskace za sto god trebam.. Al meni lakse jer je kar ispod nas, pa ju mogu zvat za svaku sitnicu...😊 haha, jesi vidjela kak osjetim potrese 😂😝 ima slovenska stranica koja automatski baca podatke o potresima, pa mi od tu info kolka bila jacina...(arso potresi)
Sanjarka da da, vesela i zanimljiva noc-ne ponovila se 😥😓😥
Lucy ja se sinoc prenajela vocne salate tako da i mene muce vjetrovi danas, a i bilo je puno lubenice i dinje pa sam staalno na wc... Bude proslo 😁😂
Lucy uh "veselo" kod tebe 😰 iskustva nemam no ne ponovilo se!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Crazy super da ti je mama stigla,sad odmaraj koliko god mozes.Je li ti mali u vrticu ili doma?
Sanjarka i ovdje je nekako sparno ja sam vec crknuta sva a nisam ni ustala kako treba
Lucy meni je tako nedavno bilo mislila sam da cu umrijet od bolova,jela sam grah pa je valjda on naskodio
Bruna probaj odspavat da nadoknadis burnu noc.Jos malo i ti ces svoju princezu drzat
Ojla
Ja jučer spakirala torbe, komoda složena, uhvatilo me neko užasno pospremanje: na autu oprala prozore, sredila kuhinju...mama mi veli da nisam normalna Noge mi naotečene, namakanje ne pomaže. Alergija na rukama se znatno povlači kaj mi je drago. Sparina i kod nas divlja. Od ranog jutra.
Danas mi konačno stigao paket od NIVEE, 2 mini šampona, mini kremica i naljepnica za auto.
Kaj se tiče psa, moj retriver je baš maza...mislim da će se Hana i on dobro slagati
Sanjarka- sluz i napaljenost..moguće, ja toliko želim već taj seks da ga po noći sanjam...haha..probaj s NANom...
Abies, ja trebam 6 tjedana nakon poroda na kontrolu k svojoj ginićki.
Elle, mene lažnjaci peru i kad stojim. Onda malo mirujem i duboko dišem i prođu. Još samo malo.. :)
vjeverice, uživaj na odmoru
Bruna, ta tvoja nesanica..ne bih ti bila u koži..
bellaru, kontrakcije ili lažnjaci su ti to...meni već neka 3-4 tjedna traju...pa prođu..
Lucy, kakvo je stanje kod tebe? Jel popustilo? beba sad paradira i ludi unutra jer ima malo mjesta pa svaki udarac osjetimo.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji