Mare ja sam ok. Pokusavam drzat lagan ritam da se ne preforsiram ipak je proslo malo od poroda a jos manje od kiretaze i primanja krvi.
No generalno se stvarno osjecam dobro hb 😊
Junior je prava momcina. Jedino slabo s kilazom ide bar tako patronozna kaze pa evo jedna briga vise...
Crnatockica i ti se blizis terminu tako da logicno da su tegobe sve vece. Super prirast na kilazi. 👍😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mame i trudnice zaboravila sam pitati koju ad planirate koristiti? Ja mislim da cu uzeti kutiju aptamila za pocetak
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sanjarka da mm na brodu, taman otisa kad mi je najvise triba..😔
drago mi je da ste i ti i junior ok..odmaraj koliko mozes i puno se mazite ❤
Crnatockica sve pohvale za kg, bravo!
Mare znojenje uzas, gadim se sama sebi..ma znam i ja da je normalno u trudnoci al mi se cini da sam staaaalno mokra..a i za voce, mmm samo da je hladno i socno, prolazi sve..
Kleopatra isto kao Aurelija-planiram dojiti, ako nebude islo, onda cu razmisljat, bocice su u pripremi... Ili Bebimil ili Nan... Probat,ovisi isto koje beba prihvati...
Aurelija da ja pitala-ja sam varivo od pilecih iznutrica,mladog krumpira i graska i baby mrkvice... Moji to vole paaa...😋
Voce... Ja cijelu t mogu samo na vocu zivjet... Hb pa sada i malina vec imam doma...😋 jabuke, lubenica, breskve, marelice, tresnje, visnje, borovnice... Sto god,bitno da je voce,socno, hladno i ukusno 😁😋🍎🍒🍉🍓🍑🍌🍈🍐 sve trosim 😁😂😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
I ja planiram dojiti, ali svejedno razmisljam i od ad-u, da se ipak nade koja kutija 😊
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Dobar dan, vidim nikakvih promjena, uljenile ste se vi i vase lipanjske bebice
Ajde rijesimo tu listu pa da predemo konacno u taj srpanj!
Mene je neki dan ulovila takva panika, taman bila reportaza o rodilistima u slo, naravno ljubljansko najvise i sad sve snimali i pokazivali a meni samo suze na oci i ono lampica nad glavom kako cu i ja uskoro bit tamo, mm se poceo smijat da koji mi je vrag sad, cijelu trudnocu nisam imala takvih ispada. Al eto, jedan mi je valjda opravdan, al vise nije sala to 😓😓😓
Sanjarka odmaram danas skroz, jutros sam samo sortirala neke materijale za sivat dalje i skuhala rucak, i onda sam se isla suncat na balkon i izgorila 😂😂😂
Sutra opet imam ophodnju po salterima pa danas skupljam energiju 😝
Ja sam uzela kutiju ad od topflera, to je kao bio proizvod, a sad hoce trebat ili ne vidjet cemo.
Bocice i dude ste samo prokuhavale u vodi ili? Ja to moram ovaj tjedan obavit i torbu spakirat pa da sam na miru.
Evo vam mali sneak peek na moje sivalske uratke, ima svega po malo, al ta kombinacija boja ce bit u sobici + bijeli namjestaj
Miska predivnoooo, kombinacija boja bas po mom gustu..divotaa ❤❤
za bocicu i dudu sam mislila i ja samo prokuhati, mislim da ce to bit dovoljno..
Kleopatra, pričekaj da vidiš kak će bit u bolnici i što će eventualno tamo bebi dat, pa uzmi isto da imas za svaki slucaj. Tak barem ja planiram...
Miska, prekrasno!!!! Jedva čekam vidit ostatak! Meni je isto menta+roza bila u užem izboru! Di to skrivaš od dragog?
Miska ovo je prekrasno 😍❤
stvarno svaka cast na ovakvom prekrasnom trudu i talentu
Sortiraj odgovore
Najstariji