aha, pitale i za kolica, mi smo uzeli nova Bebetto Murano 3u1... za sada smo prezadovoljni njima-muz to provozao i pregledao, strojar po struci pa sve proučio... :P lagana za upravljanje, lagana za sklopiti, sve perivo i sve se skida, od prirodnih materijala, u košari je madrac od kokosovih vlakana... 6 amortizera, zračnice u kotačima... ma nisam ni popamtila... ugl meni su i praktična i lijepa... malo jesu veća za složiti u auto, al nam nije to problem...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Žabice, odi do dermatologa, ona je dobila neku mast za to. I nemoj češkat da ne otvoris te plikove, da nebi doslo do infekcije.
Elle spremas se ti na tobogan? ;-)
Mare super za leđa i spavanje... al klinci nedaju mira hehe
Babycoming ovaj tvoj plan da ces nosit kolica do 3. Kata mi zvuci dosta ambiciozno. Racunaj da su ti kolica s kosarom oko 9,5kg+beba koja za mj-dva ima 5kg.... rađe bi pokrenula inicijativu da se porta zakljucava, a predstavnica nek si mačketine hrani u svom prostoru. Jos ajde da bebu u kosari nosiš gore a konstrukciju svezi lokotom i ostavi dolje. A tebi nakon poroda treba jos neko vrijeme dok se maternica ne vrati do.kraja na.mjesto, pa da nemas problema za 30g sa ispadanjem maternice i slicnim stvarima.
Jutroo, ja potegnula do sad, po noći sam isto malo bančila ko dosta vas!
Crazy, za porodiljni samo doznaka jer si ostalo odnijela već kod otvaranja bolovanja.
Elle, nekak imam osjećaj da bi te mogli danas ostavit kad već zadnji put nisu. Sretno!!
Bruna, i ti se spremaš?
Dobro jutro
Bellaru- a dobro mozda je to ono svaki doktor na svoj nacin to tumaci, kako je Elle rekla da njoj pise na trudnickoj kao moguci faktor preuranjenog poroda. No nema veze mi smo dosli do 37. tjedna i super to bi i ti mogla brzo ko Elle
neka neka ja se veselim kad procitam da bi netko mogao brzo roditi.
Crazy- bas mi je drago da ti stize mama pomoci ja se jedino na muza mogu osloniti.
Eto to bi bilo to, vise nista nisam zapamtila.
Mi super spavamo iako zadnje dvi noci sanjam da sam rodila cijelu noc su me laznjaci drzali i jos uvijek ali me nisu sprijecili da se naspavam
mali je miran samo se malo tati javio jutros i to je to od njega.
Pozdrav cure
Crazy jel da da sam poprilicno ambiciozno to ja isplanirala? kao bit cu poletna odma iza poroda 😂
mos mislit..vec sam pitala zasto se ulaz ne zakljucava al nisam dobila konkretan odgovor, to je kao mala zgrada pa su svi poznati a mi smo dosli zadnji i jos k tome podstanari..s obzirom da nam je parking ispred zgrade mislim da je najbezbolnije da konstrukciju ostavim u autu jer i tako prodem kraj njega cim izadem..da bar imam nekog zgodnog susida pa da mi pomogne nego ni to 😅😅 snac cemo se vec nekako, teorija je jedno a praksa drugo pa bumo vidili..
Kika samo ti sanjaj, mozda se snovi uskoro i ispune i odes ti na tobogan hehe
Bruna i ti cekas i osluskujes, brzo cemo i mi doc na red
hej curke,
evo idem se ja polako ubaciti pod tuš i strpati ove zadnje stvari u torbu..deo i to...
..pa se javim ili kasnije od doma ili sutra iz bolnice ☺
..nemam baš nikakav jasan osjećaj da smo danas na redu, ali ni onaj suprotan, da nismo...
'
babycoming da da, osluskujem :) bojim se da ću fulat ono pravo pa prekasno krenut.... ma neznam... zbunjena sam skroz... samo znam da me ova moja malecka sada uglavnom ispod pupka udara.... i to žestoko, navečer me čak dolje zna probadat onak fest, ko da si zenska raskrčuje put prema vani :D
elle sretno i obavezno se javi... :)
Elle sretno.
Babycomming - bolje ova verzija s autom. Ili na zadnje kotace stepenicu po stepenicu.
Dalje ne pamtim. Jucer imali goste, klinci rasturili sve igracke. Vecinu pospremila. Lego jbg fale kockice, valjda su na dnu kutije. Bude to mali popodne. Ionako su bas te igracke na dnu potrebne. Nered vise ni ne vidim.🙈
Ajmo prijave na pravi ljetni tobogan!!! Do sad se slepale samo proljetne bebe, ajmo jednu ljetnu da opravdamo temu!!!😃🎢🌅
Sortiraj odgovore
Najstariji