Jutro zene!
Ja sanjala da moj ginic mjenja pedijatra i da sam dosla u ambulantu a gore hrpa djecurlije koja se dere, ginic se dere na njih jer mu nedaju da ih preslusa, sjedim do 15 h ispred i ne dodjem na red😱😱😱😱 probudila sam se sva jadna.
Miska ti si u pokretu sve u 16. Nek si ti sebe nagradila. Svaka trudnica se treba nagradit. Tako sam i ja sebi kupila neki fensi smensi torbu prije par mj😁 pa kad me nitko drugi nece nagradit😀😀
Deedee ti si isto u niskom startu. Daj ne zezaj da u petrovoj nema nikoga?? Onda mi bolje da rodim krajem 8 kad je termin. Da nebi ja dosla pa se sama poradjala tamo😨
Babycoming a mislis da bi ti netko maznuo kolica da ih ostavljas dole u haustoru? Ma ja isto kupila flasice i jednu kanticu hrane. Sta ja znam sta se moze desit pa da mi muz u 3 uj ide trazit dezurne ljekarne za flasice i hranu a beba doma vristi jadna. Lako poklonim sve to nekome ako nece trebat.
Zabica meni to zvuci ko alergija. Ja sam inace alergicna na pse i macke al slaba alergija al mi je najgore kad dodje moj pas pa mi sa kratkim dlakama naprijed na njusci prodje po rukama ili licu meni ti izadju ko ti mali mjehurici i svrbi i crveni se. Al mi se to desi i kad muz ima bradu od par dana. I ako se ne coham po tome prodje mi samo od sebe kroz neko kratko vrijeme.
Jutro cure!
Sarlina, hvala na lijepim željama za porod,..i čestitke za curku...
Miska, robicu možda možeš odnijeti u h&m ako još uvijek imaju onu neku akciju gdje skupljaju staru robu pa ti daju 15% popusta za jednu vreću robe..
Babycoming, da...nadam se i ja da neće ometati maloga da izađe,ako bude uopće išlo dolje..vidjet ćemo šta će reći doktori i i koliki je frajer uopće...
..a bome i ovaj moj partijao noćas ko i tvoj..
Zabice, baš mi je žao zbog svraba...voljela bih da imam neki savjet,ali baš nemam previše znanja o stvarima vezanima uz kožu...
..a za spavanje te razumijem...ja zaspala na kauču pa se digla oko 2h da se prebacim u krevet,ali kad sam se prebacila nisam više uspjela zaspati... nadam se da ću uspjeti nadoknaditi tamo negdje popodne...
..oko 11.30-12 mi je rečeno da najbolje dođem u polikliniku, da je manja gužva.... uglavnom,trudova nemam, a kakvo je stanje.dolje s otvaranjem,to ćemo vidjeti....ja ću lijepo i torbu sa sobom u auto za svaki slučaj ako kažu da ostanem...
'
Bellaru, mužu je rekla teta u dm-u da ako.nam ne.bude trebao Aptamil i neka bočica koje je on kupio neki dan, da možemo s računom doći vratiti, naravno,ako ništa nije otvarano...
'
Jutro cure. Evo ja u horizontali, mm je danas doma, sutra isto, a u cetvrtak mi stize mama. Hvala vam na podršci, stvarno ste me utjesile. Jedino sto danas moram porjesavat papire za bolovanje i porodiljni. Sto mi sve treba za porodiljni?
Žabice ovo tvohe zvuči isto ko sto je moja mama imala, a njoj je to bilo od detrdzenta za suđe... uglavnom nista ne radi bez rukavica. Ona je cini mi se kotistila neku otopinu u k
U kojoj je mocila ruke, pitat cu je sto tocno pa ti javim. Ali odi do dr s tim, njoj se to u nekom trenu bilo dosta zakompliciralo jer nisu mogli skuzit čime to tretirat.
Jutro curee..kako ste spavale?
kod mene jos jedna neprospavana noc, uzas..mislim da san se probudila vise puta nego zaspala, ako je to moguce..
Bellaru ulazna vrata zgrade su sirom otvorena, u nju moze uc ko hoce a i predstavnica stanara hrani neke ulicne mace pa ih ima i po dvoristu i sad otkad je vruce po stubistu..nije mi primamljivo bas da se mace odmaraju na kolicima od juniora a niti da jedno jutro osvane bez kolica..tako da cemo do 11.mj dok tata ne dode nosit gore dole za svaku setnju..odlicna tjelovjezba za skinit kile iza poroda 😂😂
Elle nosis ti i torbu,pametno..sretno ti bilo danas, ko zna..mozda vec veceras budes spavala sa svojom bebicom kraj sebe.😍
Zabica meni ti tako bude od vode i sredstava za ciscenje..neka vrsta gljivica od vode valjda..isperem i posusim ruke dobro iza pranja i perem s rukavicama pa se povuce
ako ti je bas puno mozda bi ti pomogla neka krema za gljivice al neznam bas koliko su one dobre u trudnoci, navodno ulje cajevca je prirodna zamjena za te kremice pa mozda da probas to..
idem pit kavu i dolazit sebi uuf
Evo kaze moj ginic da ne znaci da ces ranije rodit ako si imao spontani prije. Da to nema veze.
A meni kaze da mi se sad cerviks povecao.
Elle drzimo fige da ostanes i rodis il da ides doma??
Babycoming onda bolje ne ostavljat kolica. Obicno su haustori zatvoreni i zakljucani.
hehe, bellaru.,, ma držimo fige samo da je bebo i dalje zadovoljan u svom.bazenčiću i da mu je lijepo... a sad, ako je počeo biti znatiželjan...dobro je došao i danas ako ga je volja😊 neću ga zasad još požurivati ako mu paše unutra, iako ja naravno već jesam znatiželjna 😀
'
Jutro cure
Elle sretno na pregledu
Crazy super da ti mama stize da ti pomogne,nista bez mame
Zabica probaj otici kod doktora on ce bolje znati sta je i koju kremu smijes,sad je sve zivo puno kemikalija od sapuna za ruke pa do deterdzenta za ves. Ja imam alergiju po nogama kao male flekice,samo sad u trudnoci jos jace izlazi a noge mi bijelo ko travnicki sir
,dokt kaze suha koza.
Mene su napokon malo popustila leda pa sam se uspjela naspavati,jedino sto je mali dosao u krevet i svaka 3 sata trazio da hoce mlijeko
jutro cure...
malo sam u zaostatku, tolko pišete da vas ne mogu popamtit.....:) nisam se javljala jer nisam stigla, u nedjelju mi sveki bila na ručku i frendice bile kod mene, jučer sam sa mamom imala završne pripreme po kući, pranje prozora, zavjesa,pripremila si krevetnine da mm zamijeni dok budem u bolnici... sve sam si nekako ubrzala jer me već 3 noći peru lažnjaci, ne širi se bol prema križima, al kad me ulovi bolit od naprijed, a boli ne prejako al poprilično dugo, ko malo jača menstr. bol, pa si pomažem disanjem.. bude lakše... samo neka curka ne požuri previše, bar da sljedeći tjedan dočekamo... sada smo u 38 tt (37+2 ako se ne varam)...
Jedna od vas me pitala što da radi sa zamrznutim borovnicama... štrudla od griza i borovnica suutra za praznik - ako trebas recept javi se... :) ako je pak količina bas velika, skuhaj džem - voće:šećer stavi u omjeru 1:1 u dugo ukuhavaj da ne moras stavljat želin ili želirni šećer.. ili uspi u bocu red borovnica pa red šećera i tako 2-3 puta ponovi, ubaci pola cimetovog štapića ili vanilin štapić, koje više voliš i ostavi na suncu 2-3 tj da se sve otopi i poveže pa zalij rakijom i opet ostavi još kojih mj dana na suncu, i miješaj povremeno da ti se šećer dobro otopi i eto to lakše verzije likera.... a možda i borovničevo vino da napraviš... i za to imam recept :)
dalje, bočice i dude....tt bočice, kupila one dvije u kompletu anticolic i još kupija i njihovu staklenu na koju pašu ovi anticolic nastavci... imala sestrična, mali joj super prihvatio, aventovu nije htio.... isto imam i njihovu izdajalicu..... a dudice imam 3 mam... dvije sam kupila a jednu sam dobila u onon bubamara paketu....
robica - uglavnom hm, ca, kik, nešto kretex bodića... ja sam samo par stvarčica kupila, uglavnom u hm i kik, drugo sam sve dobila... manje više sve je veličina 56, al ima nešto i 50 i 62.... al modelići si razlikuju, tako da broj nije mjerilo... imat će svega za nosit :D
neznam, jeste još nešto pisale?? :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji