Elle- da da i mi cemo preko reda, tata mu je svasta obecao pa mu se neda vise biti unutra Rekla doktorica da izdrzimo do 23. kad nam je pregled i nakon toga mozemo ici roditi tako da nam je jos malo ostalo. On se skroz smirio zadnja dva dana, tu i tamo kad udari bude skroz nisko i to je to, mozda ga 3-4 puta sad osjetim kroz dan. Kako ti podnosis ove zadnje dane?
ej Kika..evo kod nas sve ok ove zadnje dane...ja sam se počela malo češće ustajati i šetuckati okolo da ne odem na porod baš iz kreveta... pošto sad već 2 i pol mjeseca ležim..
..sad me jedino brine ta Bartholinijeva žlijezda koja se možda upalila, pa ću vidjeti što će mi sutra na pregledu reći za to..
'
Evo cure ne treba vam ginekolog😂😂
this HTML class. Value is http://www.bebac.com
E jbg nece. Ugl clanak da same mozete znat koliko ste otvorene po nekoj crti na guzici😨
Pozz drage,
Ne stignem pisati radi puno stvari... MIA RASTE, 13 dana imamo.. Ja se oporavljam od kompl. Carskog i sve ide nabolje... Nisam stigla nista procitati...
Cestitke svima koje su rodile... A vama trudnjacama sto manje muka i veseli docek beba...
Pusa
Vecer damice, ja konacno digla malo noge u zrak danas pa da vas procitam koliko cu stic.
Ujutro bila na poreznoj pa "malo" produzila do soping centra i dosla doma u 4 popodne
Ovo je prvi put nakon dugo vremena da sam dosla doma bez ijedne stvari za bebu. Sebe sam konacno malo nagradila i pustila 80 e u womens secretu, ali cu stat u te cipkice tamo krajem 8 mjeseca hahaha😂😂😂
Onda sam dosla doma iii sjela za masinu, nekog zeca sam sivala cijelo popodne se zaje... s njim. 😜
Sutra lezim cijeli dan, mm otputovao do nedjelje tako da samujem i odmaram!
Vjeverice u Ri idem 27. na zadnji pregled ali ne znam dal cu i koliko ostajat jer moram sredit do 3.7. porodiljni, ali se nadam mozda jedan dan zaletit okupat na krk ili crikvenicu 😜
ja sam isto kao planirala do 17.7 bit u ri ali odustala jer me strah da ne krene prije pa cu si samo sranje napravit!
Sobica ceka dostavu namjestaja, danas je pofarban pa se nadam da ce ubrzo put ljubljane 😊
Robica- ja svaki dan gledam pa mi jedan dan veliko jedan dan malo itd... uglavnom imam hm i benetton 56 brojeve pa joj je bolje da stane u sve bar prvih mjesec dana. Iako mi je dr rekla na zadnjem uz da je mrsavica ali dugacka. Bas me zanima kakve ce joj mjere biti u pon!?
Dobila sam i od jedne cure cijelu kutijetinu robice, toga je toliko unutra a sve 50 56, nisam ju pitala nego mi sama donesla pa cu kao vratit kad odrabi, samo ta robica je toliko unistena da ja ne znam sto bi sad s njom, sve je razvuceno i flekavo, ne znam dal sam od cca 100 komada nasla 5 normalnih 😕
sad mi samo problem jer ne znam di cu s tim!?!
Bocice- ja sam uzela i tt i aventove pa cemo vidjet koje ce odgovarat bolje i to sam uzela staklene jer su bolje za mlijeko, kasnije cu kupit plasticne kad krene na cajeve itd.
dudice imam tt i neku medicinsku ne znam kako se zove a neda mi se kopat po kutiji. Vidjela sam da i curaprox ima kao neke dude al mislim da su te za kasnije kad zubi pocnu nicat.
Netko je pitao za kolica mi smo uzeli stokke trailz, kakva su vidjet cemo uskoro 😜
I tako, ostalo nisam zapamtila al sam roman uspjela napisat
Bok curke! Tek kad vidim tu listu, skuzim da sam druga na njoj, termin u srijedu ili petak, tko ce vise znati😂
Samo da znate u Petrovoj nema nikog, ni trudnica ni sestra skoro, bas ne bi voljela rodit ovaj tjedan znog toga, ali inace..laznjaci i dalje me hvataju, samo se ponadam da nece proci i da su pravi, kad ono, prode sve. Meni ginek.vec dva tjedna moze opipat glavicu, ja sam prst otvorena, a pregled tek slj.tjedan, jer ovaj naravno zena je na godisnjem..🤔
Sto se tice robice, ja imam najm. 56, jer smo dragi i ja visoki i rodeni dugi tako da ne occekujem malu bebu, prije 2 tjedna imala 3,5kg😄
A sto se tice iscjedka i mokrog na gacicama, ja to imam cijelo vrijeme zadnjih par tjedana, i bas osjecam kako curi. 😄
Curama na moru, blago vam se!!!! Sto bi dala da samo mogu sjedit i pit kavu kraj mora, nista drugo! I tako bi otislaaa, ali se ne usudim i dragi mi neda😂
Citam vas svaku vecer tako da znate da imate jos jednog "big brothera" na temi😂😂😂
Vecer cureee..hvala na savjetima za bocicu, znaci da pogledam tt..od svega se stvarno nadam da cu dojit pa da mi nece trebat nijedna al eto s obzirom da cu imat samo mamu za pomoc iza poroda bolje da spremim sve sto mogu..netko je pitao za kolica, ja sam kupila peg perego book plus, zasad mi se cine ok..stabilna a opet nisu preteska..s obzirom da cu ih nosit na 3.kat bez lifta meni je to bilo presudno..
Sanjarka daa ja sam tu vasa, hehe pitala sam za rodiliste, torbu i to..ma ne zamjeram apsolutno nista, imala si i previse stvari za mislit ovih dana a ne na moje upite..torbu sam danas spakovala, vise manje..imam jos kupit vodu i nesto za gricnit..stan sam vise manje oribala, leda rasturaju..
Crazy dobila i ja mirovanje prije neka tri tjedna,sad smo vec debelo u terminu pa nam je receno da mozemo nastavit s aktivnostima.. toplo ti savjetujem da odmaras sto mozes vise..zbog bebaca je bolje da je u bazencicu sto duze, to znas i sama..
Elle ma bit ce to sve ok, ta zlijezda nebi trebala ometati bebaca..posavjetuj se s gin da glava bude mirna..
moj trbuh je sad vec jako nisko, to cak skuzim i sama..osluskujem sve moguce znakove, junior rastura na sve strane, mozda ima unutra pjena party..kontrola u cetvrtak pa da vidimo sta ce nam reci..po uzv termin je bio danas a po zm 02.07. moj dalmos lipo lezi, bucka se i neda mu se vanka
idemo spavat, nadam se bez nocnih piskenja i laznih kontrakcija
laku noc cureee
Curke, jutro.
Ne mogu spavati, vruće mi je.
Već nekih tjedan dana me jako svrbi koža na rukama i imam neke fleke koje me užasno iritiraju. Ne znam jel od sapuna, klorirane vode ili nečeg trećeg.
Pojavljuju mi se maleni mjehurici i stalno svrbi. Crveno je. Ima koja s tim iskustva? Sestra mi donijela dvije kreme za probu s ljekarne ali ništa ne pomazu
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji