Danas opet obavila mali shopping, ovaj put za kuću. Planirali smo ovaj tj.malo na more, ali smo zaključili da nam je važnije da se preselimo i napokon sve pripremimo za bebu od mora. I malo smo kratki s lovom jer na komplikacijama ne dobivam punu plaću pa se to odmah osjeti.
Stalno razmisljam o onom curenju vode. Cesto imam mokro na gaćicama. Jos ako su neke u boji vidi se mrlja. Mislim da je to iscjedak, sto se nekad vidi bijelo, a nekad samo mokro.
Kika zasto rodit prije zbog prvog spontanog? A po ovom dole si u 36 tjednu pa ti svejedno vise. Sto prije to bolje😀 dok jos nije jako vruce
Lucy mozda pisas u gace ko ja😂 ja bar mislim da mi to urin pobjegne mada ja to ne osjetim i jos iscjedak. Valjda da je plodna bi vidjela pregledu😞😞😞
Pa meni to nije nitko reko da se moze zbog toga.al valjda ovisi sta je bilo ..ili..ne znam sad sam zbunjena😱
Bellaru i Aurelija iskreno ne znam ona je to meni kroz pricu rekla kad sam isla na prvi pregled nakon spontanog, a koji je razlog tome nemam pojma jer inace nije od rijeci osim ako ja ne pitam, posto je sa bebom bilo sve u redu kroz trudnocu nisam se zamarala s tim.
Ajde pitaj pa javi sto on/ona kaze bas me zanima sad jel to istina. Ipak su svi doktori drugaciji i svak drugacije tumaci
Ja mislim da to nema veze 😕 osim ako nisi imala pobacaj u vecim mjesecima zbog ranog otvaranja pa si sad i dole sivana. Sad me zivo zanima sta ce rec lik sutra
kika, pa i ti si znači među nama koje smo možda za ubacivanje,ili bolje reći,izbacivanje prije reda...
..al dobro.je, na sigurnom terenu ste sad već praktički...
lucy,lezi na leđa,malo.podigni noge, onako u koljenima, uzmi jednu pamučnu krpu ili staru majicu, stavi dolje i.nakašlji se malo jače par puta...ako ti nema.niš mokro, sve je ok.. to je ono što možeš sama doma da se umiriš..
..ovo za spontani znam da uglavnom svi dr.uvijek imaju na umu u sljedećim trudnoćama kao.neki faktor za mogući prijevremeni porod, isto kao i prethodni carski... meni čak to piše i u onom tiskanom dijelu trudničke knjižice..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji