Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    20. Lipanj 2016. 16:23

Ahaaa znaci ima nesto jos izmedju ruke koja pipa i glave bebe 🙈🙈🙈 hvala😁

Kika glavno da si spremna. U niskom startu😀

mare1989
    20. Lipanj 2016. 16:23

Crazy ajme meni,ne znam kako je glavicu napipala.Da li imas nekoga da ti pomogne oko maloga?Brz oporavak tvom mm
    Mozda ce ti ovo pomoci ja sam u 2 trudnoci bila otvorena 3prsta u 30tj trudnoce i izgurali smo do 39tjedna.

mare1989
    20. Lipanj 2016. 16:25

Dok ja napisem Crazy objasnila😊

CrazyPuppet
    20. Lipanj 2016. 16:37

Thanx cure, ma naravno da je to moje hopsanje doslo na naplatu, ali jednostavno nisam imal izbora, u situaciji sam da nikog ne mos ni za obicnu kavu dobit, a kamo li da ti netko nes uskoci. Svekrva je stara i bolesna, mama mi je na drugom kraju države, sestra isto, dolaze u obzir jos dvi osobe od koje jedna ima svoje malo dijete koje je cesto bolesno,a druga mamu punu metastaza... a muzu nikako utuvit neke stvari u glavu... pa ti miruj... idem vidit jel.mi mama moze uzet godisnji

mare1989
    20. Lipanj 2016. 16:46

Crazy da sam blize vjeruj mi da bi ti dosla pomoci pa koliko god bi mogla.
    Saljem ti makar virtualni zagrljaj 😘

bellaru
    20. Lipanj 2016. 16:46

Crazy  a joooj😞😞😞 ti nedokazani muski... nije ti lako. 
    Drzi seeee i nedaj se.

Sanjarka88
    20. Lipanj 2016. 16:58

Babycoming ooo Solin ti si ovdje nasa 😉
    Nesto si me bila pitala za rodilište?pa zaboravih zbog svih onih komplikacija
    Ja uzela bocice avent cisto jer sam dobila avent izdajalicu. Inace su mi tt favorit 
    Dudu imamo nuk i mam obe hoce.

Vjeverice onda trbuh vani i sunčanjeeeee 😉 fige da se dogovorite oko imena. Vidim pripreme su u toku niceeee

Kika pripremas se ti na veliko vidim ja 😉 mogao bi frajer pozurit. Kako god i kad god sretnoooo 😘

Crazy eto na!  Jel tm sad shvaca da nije vise šala??? Nadam se da ti mama stize, bit ce to ok ❤

Elle nadam se da to nesto nije nista ozbiljno i da ce se povuc samo od sebe 😘

Junior spava, seka sreduje sobu ja cekam mm radi rucka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Elle827
    20. Lipanj 2016. 17:18

uf, nakupilo mi se 3 str.dok sam zaćorila malo s curkom..
    ...nisam.nažalost baš puno zapamtila..
    ..netko mi može mahati s prozora?, tako.nešto...😁super..nadam se da će biti možda kakva šetnjica kad dođe vrijeme za to...
    ..Abies,,,a eto, mojoj bolje sjela ta od tt...pa ne škodi probat eventualno...inače, dudicu je pak htjela od aventa, a meni su te također super jer imaju onaj poklopac neki.. izdajalica ručna mi je isto ova od aventa bila najbolja...malo možda bolno u početku,dok se ne nauči namjestiti kako.treba,ali poslije ide.. najgore prvih dana dok su bradavice natečene..ali ja sam prvo ručno,kad je trebalo...a kasnije tek uz pomoć izdajalice...a kad je mala uhvatila ritam,poslije nam.nije više skoro. ni trebalo jer sam ju peljala svuda sa sobom, marama za dojenje u torbi i mi spakirane što se klope tiče 😊

..kolica mi imamo Cam Combi Family 3u1 od curke i to će brat sad naslijediti... kolica su ok, velika košara, nije problem za sklopit, stala čak i u mali prtljažnik od twinga...jedini bed kotači koji nakon određenog vremena.korištenja počnu malo škripati,al se može podmazati pa bude opet ok neko vrijeme..

...Crazy...mužu prekopirat što je doktor rekao i neka lijepo podmetne leđa...mojem je ovaj jedan u bolnici reko da smijem peglati....al samo bankovnu karticu 😄 ..i da neka nauči kuhat...al sva sreća , meni je sveki na raspolaganju bila...i mama kad bi se vratila s posla...a muž na.terenu u Kini..sad je.tu... i.kad nije na poslu,stvarno sve napravi što treba ...😘😘
    ..nadam se da ce ti mama moći doći malo ...

bellaru..hehe...i meni je zvučalo kao.nešto što ima veze s lijepom.ruskinjom 😊

'

kika832013
    20. Lipanj 2016. 17:32

Bellaru- da da full smo u niskom startu sve mi se cini, ali u cetvrtak je pregled pa cemo vidjeti sto se dogada  da nebi ja sa pregleda pravac radaona 
    Sanjarka- o daa, a ja sam to i ocekivala jer mi je doktorica jednom prilikom rekla da cu vjerovatno ranije roditi zbog prvog spontanog. Hvala ti 
    Crazy- miruj i zaposli muza koliko god mozes  tako ja svoga jer i ja moram mirovati, srecom pa mu nista nije problem napraviti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.