U vjeverice ja i ti u natjecanju na njuskalu.
Da bellaru as jaje. Kombi kratak pojas 😱 i mazda
Auto prilagode samo isofixu 😞
Abies ja još imam fore pa prvu prepuštam tebi
Bellaru hahaha. Za mene si i dalje lijepa ruskinja
Dobar dan curke,
evo da vam se malo javim iako nisam nista popamtila sto ste pisale
Prvo da cestitam novim mamicama, bebe su vam prekrasne i tako medene
Ne sluzi me bas najbolje mozak u trudnoci kao sto se moze vidjeti haha vise niceg se ne mogu sjetiti
Moj nalaz ureaplazme je hvala Bogu uredan Cijelu trudnocu nisam imala nikakvih problema i sad ove pripreme za porodaj me ubijaju. Jucer su me tako laznjaci prali cili dan da sam cak razmisljala da odem u bolnicu jer je moja doktorica na godisnjem do 22. I dalje imam ciscenje crijeva, a danas me i mucnina drzi cijeli dan, pa mi je vruce, pa mi nos curka ko da me neka prehlada uvatila... Svasta mi se izredalo
Za maloga je sve spremno i sad samo cekamo kad ce on reci da mu je dosta hehe
Eto necu se vise jadati pa vam svima saljem jedan veliki pozz
Nije mi jasno kako mogu tako kratak pojas napravit. Koliko ima debelih ljudi , kako se ti zavezu??
Al to sve fali jako malo da zakopcas.kazu za peg perego jaje da je kao najsigurnija as za male bebe.
Vjeverice ah hvala nek sam ti lijepa😁😁😁😁❤
Vjeverice gdje ces ti roditi?
Ola cure, evo mene s pregleda. Dobila sam MIROVANJE!!! jer sam prst otvorena i kaze dr. da je napipala glavicu... pa sad... a mali mi jos cijeli ovaj tjedan doma, a muz bolestan. Uzv nije gledala jer je mali razmak između pregleda pa će idući put, mali se rita puno pa se ne brinem. Još će mi trebat bodi 50... valjda ću izdrzat do punih 38tt, sad sam usla u 35-ti. HB sve je manje vise spremno, samo ću pobrisat komodu i kindac pa ubacit stvari unutra, vec je sve oprano i spremno, ubacit stvari u torbu i nadat se najboljem...
Bellaru, cerviks je dakle otvoren, bebina glavica je dolje a između je samo opna vodenjaka... ne znam jesam li objasnila, hehe
Babycoming, nisam jos probala ni jednu kremu, ali ja sam za ovu iz ljekarne prije, jgl i sl sadrže cink oksid, talk i jos neke stvari koje je bolje ne koristiti na svakodnevnoj bazi. Iz ljekarne najčešće sadrži samo lanolin, vazelin, (Bademovo ulje, ovisno o LJ) i vodu.
Ko je pitao za peg perego kolica, ja gledala gt3- rabljena, vise se ne proizvode. Super robusna i sve, jedino me smetalo sto se sportski dio tesko vadi i ne okrece u oba smjera. To su ona s 3 kotača, ne znam koji model je nasljednik. Mi uzeli maxi cosi mura 3, ako te zanima sta o njima, pitaj!
Vjeverica, abies, i ja kupujem isofix bazu, al svaki proizvođač ima drugu, ne vjerujem da sve trebamo istu!
Crazy, ajoj! Doslo na naplatu ovo skakanje non stop... Jel ti ikak možeš svom mužu objasnit da trebaš LEŽAT sljedećih mjesec dana?? To znači eventualno ručak skuhat, a ostalo MORA on!!
Sortiraj odgovore
Najstariji