Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    20. Lipanj 2016. 15:16

U vjeverice ja i ti u natjecanju na njuskalu.
    Da bellaru as jaje. Kombi kratak pojas 😱 i mazda
    Auto prilagode samo isofixu 😞

vjeverica8
    20. Lipanj 2016. 15:23

Abies ja još imam fore pa prvu prepuštam tebi 
    Bellaru hahaha. Za mene si i dalje lijepa ruskinja 

Abies
    20. Lipanj 2016. 15:49

Ma koja ulovi.... jos ce neka treca ulovit bazu

kika832013
    20. Lipanj 2016. 15:52

Dobar dan curke,
    evo da vam se malo javim iako nisam nista popamtila sto ste pisale  
    Prvo da cestitam novim mamicama, bebe su vam prekrasne i tako medene 
    Ne sluzi me bas najbolje mozak u trudnoci kao sto se moze vidjeti haha vise niceg se ne mogu sjetiti 
    Moj nalaz ureaplazme je hvala Bogu uredan  Cijelu trudnocu nisam imala nikakvih problema i sad ove pripreme za porodaj me ubijaju. Jucer su me tako laznjaci prali cili dan da sam cak razmisljala da odem u bolnicu jer je moja doktorica na godisnjem do 22. I dalje imam ciscenje crijeva, a danas me i mucnina drzi cijeli dan, pa mi je vruce, pa mi nos curka ko da me neka prehlada uvatila... Svasta mi se izredalo  Za maloga je sve spremno i sad samo cekamo kad ce on reci da mu je dosta hehe 
    Eto necu se vise jadati pa vam svima saljem jedan veliki pozz 

bellaru
    20. Lipanj 2016. 16:00

Nije mi jasno kako mogu tako kratak pojas napravit. Koliko ima debelih ljudi , kako se ti zavezu?? 
    Al to sve fali jako malo da zakopcas.kazu za peg perego jaje da je kao najsigurnija as za male bebe. 
    Vjeverice ah hvala nek sam ti lijepa😁😁😁😁❤ 
    Vjeverice gdje ces ti roditi?

CrazyPuppet
    20. Lipanj 2016. 16:06

Ola cure, evo mene s pregleda. Dobila sam MIROVANJE!!! jer sam prst otvorena i kaze dr. da je napipala glavicu... pa sad... a mali mi jos cijeli ovaj tjedan doma, a muz bolestan. Uzv nije gledala jer je mali razmak između pregleda pa će idući put, mali se rita puno pa se ne brinem. Još će mi trebat bodi 50... valjda ću izdrzat do punih 38tt, sad sam usla u 35-ti. HB sve je manje vise spremno, samo ću pobrisat komodu i kindac pa ubacit stvari unutra, vec je sve oprano i spremno, ubacit stvari u torbu i nadat se najboljem...

bellaru
    20. Lipanj 2016. 16:11

Crazy napipala glavicu??  Ne kuzim se u to al kako napipa glavicu?😨😱

CrazyPuppet
    20. Lipanj 2016. 16:16

Bellaru, cerviks je dakle otvoren, bebina glavica je dolje a između je samo opna vodenjaka... ne znam jesam li objasnila, hehe

Aurelija
    20. Lipanj 2016. 16:17

Babycoming, nisam jos probala ni jednu kremu, ali ja sam za ovu iz ljekarne prije, jgl i sl sadrže cink oksid, talk i jos neke stvari koje je bolje ne koristiti na svakodnevnoj bazi. Iz ljekarne najčešće sadrži samo lanolin, vazelin, (Bademovo ulje, ovisno o LJ) i vodu.

Ko je pitao za peg perego kolica, ja gledala gt3- rabljena, vise se ne proizvode. Super robusna i sve, jedino me smetalo sto se sportski dio tesko vadi i ne okrece u oba smjera. To su ona s 3 kotača, ne znam koji model je nasljednik. Mi uzeli maxi cosi mura 3, ako te zanima sta o njima, pitaj! 

Vjeverica, abies, i ja kupujem isofix bazu, al svaki proizvođač ima drugu, ne vjerujem da sve trebamo istu! 

Aurelija
    20. Lipanj 2016. 16:23

Crazy, ajoj! Doslo na naplatu ovo skakanje non stop... Jel ti ikak možeš svom mužu objasnit da trebaš LEŽAT sljedećih mjesec dana?? To znači eventualno ručak skuhat, a ostalo MORA on!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.