Vjeverice znat cu u sri. Valjda ovaj tjedan.
Aaa koliko sam ja puta prosla katolicki kalendar i onda kazem muzu evo kako zeznut dijete. Zazmiri i upri prstom u jedno ime. I ispadne mu Kajo(?!?!?!)
U katolickom stvarno ima svakakviiihhh imenaa😨 jugoslav, jaroslav..itd.
A tako i ja ko tvoj muz sta ako sam propustila neko dobro pa i dalje istrazujem makar smo se odlucili😁
Peri, peglaj, spremaj da nebi prije reda! Od vrucine se sve za kolovoz porodimo krajem sedmog😱
Bellaru stvarno ima svakakvih imena tamo Čula sam da sunčanje ubrzava porod - ajmo svi trbusi na sunce!!
Moja seka ima peg perego i prosljedjuje ih meni i odlicna su. Lako se sklapaju sta je najbitnije. Nisu jako teska. I lijepa su.👍👍 a i slove za jedna od kvalitetnijih.
Vjeverice treba se sunce prvo pojavit da bi se suncali😡 a od kojeg tjedna je kao sigurno rodit? Kad se kao ulazi u termin? Kako to ide
Ja imam starija peg perego. Okretna, kisobran stanu u auto samo me gnjavi pojas - kratak pa se borim s vezanjem. Uzela onu bazu al promasaj za moj auto. Jedino da je isofix bi pomoglo.
Eto ako koja treba bazu nek mi javi.
Isto i za pola paketa chicco ulozaka.
Kupala guzu i noge. Jucer i danas. Morala jer mala kaka ko grlica 🐦 Patronazna nije bila. Sad ide moja (prosli tj zamjena).
Kako fora sina me bilo frka i nisam ga valjda 1 mj pod pipom oprala. Sad mi grif ostao 😃 primim da mi lezi na trbuhu u ruci i pupak ne namocim, a guza cista.
Elle - ja s malim dobila avent pa uzela u nasljedstvo sad (jedino sisaci novi). Sad si me navukla da razmislim o TT flasici.
Pupak moj sad i t je bio vani. Eto napokon se jucer vratio. Sad mi lakse. Mislim da je Zabica pisala o pupku.
Dobar dan ljetnice
Ja imam Graco kolica i super su mi,prakticna su za sklopiti ali ih mi ne sklapamo jer stanu u auto😊
Ja cijeli dan lezim 😩 mm je bio na marendi doma i usput da me vidi😍 u kojoj sam fazi raspadanja😂.Djecica su mi sreca dobra pa mi je to veliko olaksanje.
Jedva cekam pocetak kolovoza,pa da sitno odbrojavam do poroda.Ako bude ovako vrijeme kao do sada mi sto smo u kolovozu cemo da prezivimo uspjesno😉😊
Abies imaš isofix bazu ili?
Bellaru (kad pišem tvoj nick zamišljam lijepu ruskinju ) od 37 tt se računa da si u terminu pa tako ću se i ja intenzivnije sunčati
Hmm, ja sam u potrazi za isofix bazom, svako toliko pogledam na njuškalu ali slabo se nudi... Nije da mi je nužna ali ako uleti neka s dobrom cijenom kupit ću ju...
Mare i ja cijeli dan lezim😥 muz me probao natjerat da bar idem cucka prosetat al nedam se😀sto se tice vremena, rijeci ti se pozlatile al nekako ne vjerujem. Pitanje je dana kad ce uprzit.
Vjeverice 😂😂😂😂 bella je pas a ja sam ruža pa mi ta kombinacija uvijek prodje kad se negdje registriram. A joj 37. To je jos mj i pol. Kao daleko a brzo ce doci i to. Sad mi se cini ko da je cijela vijecnost do termina.
Ne znam dal pricate o jaje sjedalici il? Ovo od sestre se u mom autu veze normalno i naprijed i nazad sa pojasom al mi recimo u kombiju pojas prekratak. Valjda ovisi od auta do auta😞
Sortiraj odgovore
Najstariji