Vecer cure
Kako ste danas?
Mene leda ulovila kako sam cistila sobu nakon farbanja😡,al ipak sam otisla sa mm i djecicom u setnju da potrose malo energiju,ja sam se gegala dok su oni jurili.😊 sad sam legla i pomjerit se ne mogu😓
Pozdrav cure vidim bas se naprene u pisanju! Pa sad sta sam zapamtila zapamtila :)
Bellaru nadam se da ce sve bit ok s tvojim psom, mi imamo micu pa ju jako volimo, a dok sam mala bila imala sam Psa
Ejic super da so napokon na porodiljnom, i ja sam pa bas mi pase to jer imam jos dosta stvari za bebu nabavit, trbuhic ti super
Lunale prekrasna tvoja aria bas velika bebica i izgleda tako smireno
Mare moras malkoc usporit stigned jos sve sredit!
Bruna drzi se sad ce jos malo tvoja Sofija
Crazy eto nista dok tebe ne stisne ccc poznata mi situacija
Ja sam kupila par bodica u 50broj al iz hm oni mi se isto cine vecima, a najvise robe imam u 56 i sad cu kupit jos u 62 da se nade
Ja sam se malo iskupala na moru , voda je osvjezavajuca ali taman. Jedino sto me opet boli trbuh al nekako mislim da bas raste na očigled 😀 Pa da me boli jer se sve rasteze.
💕💕💕
Jutro cure!
Mi evo jutro zapoceli urlanjem i valjanjem po podu, a ni noć nije bila bajna, probudio se oko 2:30 i urlao i ritao sat vremena, tako da mu moram provjerit usta da nije neki novi zubić u pitanju.
Meni je danas trbuh malo "težak" i tvrd, jos bih mogla spavat.
Mm je buban ali je otisao na posao, pa sam mu tekla da u tom slucaju za mene vise nije bolestan... pa je rekao da će do dr... bas me zanima hoce li stvarno...
Danas imam pregled (bar mislim) ali moram prvo po trudnicku u transfuziju, pa da znam kad uopce imam pregled :-) danas bi mogao i prvi ctg past :-)
Mare nemoj se u mene ugledat s poslovima, ja sam ipak Crazy ;-) i tm ti je za pet, bas on to fino sve spremi za svoju trudnu ženu.
TPol bravo za bućkanje ;-)
Mene jucer samo pljusak smocio :-)
Jutro cure
Crazy a ja bi da sve zavrsim i da poslije uzivam
Ja nisam cijelu noc spavala zbog leda,bas me rasturaju,najgore sto u jednom trenutku od bola noga se oduzme,sreca kuca je sredena,rucak imam,pa onda mogu lezat i nesto malo oko djece.
Jutro zenske
Sugavo jutro i sugava kisa.
Citam vec duze vrijeme kako vas ovi malci u trbusima ubijaju od udaraca da remete sa itd i mislim si ja tako cvrsto spavam da me nista ne moze probudit i pohvalim se jos kako samo jednom po noci idem na wc al sinooooc me izmasakriraooo. Mislim da mi je razmjestio sve organe unutra😨😨 tri put isla na wc.
Elle i meni govore da sam samo trbuh dobila al ne vjerujem im nikom😂
Tpol zavidim ti na kupanjuuu😰
Crazy tebi je stvarno veselo!! A kad se kao ide na taj prvi ctg? Kako to ide sad pri kraju trudnoce?
Mare moras na masazuuu. Il kupit neki dobar nadmadrac mozda pomogne.
Hello ljetnice, da vas pozdravim..redovno vas citam prije spavanja..mene je opasno uhvatilo ciscenje, generalka svugdi po kuci, balkoni..a onda navecer leda bole uzasno
Bellaru nadam se da ce pasic bit ok, imam ga i ja pa znam kakve emocije izazivaju, on je u nas ravnopravni clan obitelji
Mare zao mi zbog leda, odmaraj danas ako mozes..
Tpol bravo za buckanje, meni je more ispred nosa pa nikako otic..izgledala bi ko nasukana sredozemna medvjedica na plazi..a i morala bih si novi kupaci kupit, ovako zivim u nadi da cu stati u stari kad rodim 😂
sto se tice robice, u mene je sve 56 i 62 i to vise 62..nekako mi je 50 djelovalo presitno a i racunam da mi je lakse malo zavrnut rukavice il nesto ako 56 bude veliko..vise manje je sve dugi rukav ali tanki pamucni materijal..i par bodica 62 kratkih rukava..lako cemo kupiti jos ako zatreba
Lucy16, i ja sam ti imala uvučen pupak prije T, a sad ne samo da se poravnao s rbuhom, nego je i ispupčen. Užasno mi to izgleda, ali će doći sve u normalu.
Lunale, Aria je prekrasna curica, tako mio i nježan pogled. Prava slatkica
Mene opet love lažnjaci, hormoni divljaju (HB da nema muža doma pa da ne vidi koliko sam cmizdrava). u srijedu on sastavlja komodu, a ja perem oblekicu Jedva čekam.
Jučer sam htjela na piće, nešto me vuklo da izađem van, a muž mi veli: Kam bi ti? Trebaš mirovati.
Kod nas jako zahladilo, kiša je padala sad dva dana i konačno se malo smirila.
Kako je stanje kod vas?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala vam na lijepim zeljama da pesica bude dobro. Nadam se da ce sve dobro proc jer ne znam kako cu prezivit inace taj kraj trudnoce. Kad mi je prvi pas uginuo sam dva tjedna bila u kreveti u plakala. Suprug nije znao sta ce vise samnom😨 luda baba.
Zabica moja mama meni cijelu trudnocu govori da gdje cu takva trudna😁
I kod nas zahladilo. A i pase mi. Tabani ko da mi gore. Inace spavam i po ljeti sa carapama al sad bjezim od carapa ko od vraga.
Sad kad uprzi gotove smo! I najavili kao jako vruce ljeto. Tako da nam je najbolje da sve malo ubrzamo😀😀
Jutro cure!
T-pol, super da si se uspjela malo okupati...
Mare, suosjećam zbog leđa, mene su isto prije znala uhvatiti jako kad bi spavala, al sad na neku foru više ne..čudno,,, uglavnom, želim ti da tebi isto tako.misteriozno prestane kao i.meni😊
Crazy, javi kako je prošao pregled...
...meni sutra pregled, reko.moj ginić da odem ovaj put na polikliniku da me oni malo.pogledaju sad pred porod..
..inače, meni od neki dan nešto dolje s lijeve strane kao malo natečeno od ispod kože i malo mi.smeta, pa sam jučer blesača,.išla gledat s ogledalom da vidim šta je.to,al ništa se.ne vidi,samo se.osjeti na.dodir.,.pa sam pokušala stisnuti jer sam mislila da je možda neka urasla dlaka pa da izbacim to...ali samo sam.si još više iziritirala taj dio na kraju ...
..prije sam.isto.to znala osjetiti,al.kad sam rekla.giniću,on nije uspio ništa vidjeti ni.osjetiti i rekao.je da je vjerojatno ona neka.bartolinijeva žlijezda, da nije niš strašno ..doduše, prije sam.to.osjetila samo ako bi dotaknula i nije me ništa boljelo i znalo se povući samo.od sebe,a sad me smeta na dodir i osjetim cijelo vrijeme,,,i.to i prije nego sam.išla prčkati po tome jučer,.,,nadam se da će ovi sutra na.pregledu u poliklinici uspjet vidjeti što bi to bilo...
....jel netko ovdje imao nešto.slično?
'
Sortiraj odgovore
Najstariji