Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    19. Lipanj 2016. 16:35

Sanjarka, prosla kriza!
    Lunale, medena je mala Aria, kako samo slatko spava! Zeznutno je to s plodnom vodom, tak mogu za svaki iscjedak ili kapljicu znoja trčat na hitnu?!

CrazyPuppet
    19. Lipanj 2016. 17:11

Lunale, čestitam jos jednom, Aria je premedena ♡♡♡
    Imala si visoko puknuce vodenjaka, zato je samo malo curkalo. Al vjerujem da su dr. dobru procjenu napravili za cr. Al dobro, nije trebao bit grub. 
    Abies odvalila sam na ovo tvoje parenje cica hehhehe,  najjača si. I meni su c&a i h&m najbolji bodići. I istina ovo da su h&m malo dulji. Moj je rođen s 54cm, tako da nam nikakvih 50 nije dolazilo u obzir, i tih 56 je za 20 dana bilo malo. Nisam znala da se ove tabanice daju zamijeniti... super! Kad platis cipele 300-400kn onda ti ih žao bacit za 6mj.
    Uf mi danas šiznuli, derem se na mm da nek se pokrene, da makne malog iz kuhinje da ja operem suđe, a ovaj neće...u tom trenu mene uhvati takav grč pri dnu trbuha, tako da se mm konacno usro i digo dupe otpratio me u krevet i poigrao sa sinom. Jos su mi donjeli i cedevite i voćne salate. Izgleda mene mora stvarno pocepat da me se pocne dozivljavat...

Abies
    19. Lipanj 2016. 17:22

Crazy meni je taj Valek bio ugodan sok. Ono reklama hrv proizvod, mislim si da i skupi ko vrag. Bezveze odem (u Ilici su) vidjet. Slapice 150kn do br 26, sad oko 200kn, a cipele 350-400kn. I imaju ulozak. I rade ulozak po hzzo. A u svoje, tabanice mijenjaju besplatno. I jos boks kozu rastezu pa imas pola broja vecu cipelu ni to ne naplate. Po lijepoj nasoj i sloveniju mislim odlaze povremeno uzimaju mjeru.

CrazyPuppet
    19. Lipanj 2016. 17:28

Abies bas cu vidit kad budem u zg. Mislim da u zd tog nema. Thanx ;-)

deeka
    19. Lipanj 2016. 17:38

Splicanke di je Chicco u Splitu?
    Jel jos u Mercatora (Konzum) ili?

Lucy16
    19. Lipanj 2016. 17:50

Ja danas u pokretu s odmorima izmedu poslova jer ne bih mogla izdrzati drugacije.

Pupak me nesto peče i svrbi. Jako se rasirio, inače sam imala udubljen dosta, sad je skroz ravan, a one osjetljive i tanke koze okolo za kovanicu od 25 kn ako ste ju imale prilike vidjeti. Sam centar pupka, ona tocka bas u sredini je plava. Valjda sam se jako rasirila. 

Danas sjela pred tv, a uz tv je vitrina sa staklom i vidim sebe u tom staklu kao gorila sam.. Trbuh ispao, grudi gore se preklopile, majica u ramenima se podigla,..... I sad kad se sjetim da izgledam tako, sram me sjedit pred ljudima.

Lucy16
    19. Lipanj 2016. 18:11

Lunale, čestitke!! Malena je preslatka.

Znam za to visoko puknuce vodenjaka, ali zar je toliko opasno ako iscuri malo vode?? Negdje sam procitala kad pukne vodenjak i kad ono bas pljusne voda van da moze biti tako jos 24 sata??

Sunshine1
    19. Lipanj 2016. 19:39

Ja danas popodne dobila najcudniji kompliment od mm da nije mislio da cu bit tako dobra u ovome. Prvo sam ga napala da koji k misli s tim,kaj sam ja neki debil!!! Pa kaze da nije mislio da ce se od zene stroja razvit tako divna majka.  hahaha ja oplakala... Eto cure da znatr da i zene robokopi nakon poroda postaju brizne mame!

url=https://lilypie.com]

ejic
    19. Lipanj 2016. 21:11

Lunale, Aria ti je predivna 😍😍😍sad vec i ja jedva cekam upoznati naseg malog slatkisa 😍😍

Lucy, nama je sad u utorak na trudnickon tecaju dr pricala o tom puknucu vodenjaka. Nije toliko opasno sto iscuri to malo plodne vode vec sto kroz tu rupicu na vodenjaku mogu uci sve bakterije do bebe. Zato i postoji odredeno razdoblje od puknuca vodenjaka kad beba mora izaci jer bi bio preveliki rizik da bakterije udu u plodnu vodu i tamo se par dana razmnozavaju a beba izmedu ostalog i guta tu vodu. Nama je dr rekla da kod svake i najmanje sumnje puknuca vodenjaka ili dodemo u bolnicu na tu kontrolu jel to plodna voda ili samo mokraca ili odemo kod svog dr opce medicine jer i oni mogu to provjeriti. Ali rade imaju vise provjera nego da dodemo sa sumnjom da nam 2 dana curi plodna voda.

bellaru
    19. Lipanj 2016. 21:15

Aurelija pa to i ja si mislim. Stalno mi ko mokre gace em pobjegne malo em se znojis. Kako znas sta je a sta nije😨

Lucy ko gorila😂😂 nasmijala sam se. Ma to ti se samo cini..i ja sebi izgledam ko hypo a mi zene znamo pretjerivat 
     Sunshine  nek si ga odma napala😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.