Inače slabo jedem voće i povrće, ali u trudnoći sam mogla pojesti svašta i imam želju za crvenim voćem: jagode, trešnje, brrskve, brusnica,...... I to tamanim. Uleti tu i koja milka, daleko od toga. I u 32 tj dobila sam samo 6.5 kg. Inače sam jače građe i imala sam dosta kg i prije trudnoće tako da mi ni ne treba više.
O porodu isto ne razmišljam, ali sam gledala neke snimke na yt i samo ne želim biti kao one koje su vikale da one to ne žele sada, da hoće ići kući i da to ne mogu. Pripremam se da će boljeti i molim se da bude onoliko bolno koliko ću ja moći izdržati, a ne da se onesvijestim od boli i da ne budem mogla ništa.
I tko je pisao o malaksalosti i slabosti oko podne- to mi se dogada vec par tj. Dode mi slabo da samo moram leći. Bude problem ako sam u gradu ili negdje pa sjednem i duboko dišem da se ne srušim, ali bude baš neugodno.
Oj cure meni je takva mucnina ulovila nije normalno i vrti mi se u glavi😓 ubi me ovo vrijeme nije normalno.Bar se beba javlja pa je jedna briga manje
opa...dvije stranice dok sam malo ubila oko s curkom 😴
Bruna, ajme i meni totalno isto ono što kažeš da kad stojiš trbuh na dolje i pritisak,a kad legnem pak kao da mi pritisne gore i ponekad ko da fali zraka..
..e, i sad skužila da imamo isti dan termin, a.kako to.kod tebe 36+4,.a kod mene 36+1.,,😶
Lucy, super ,ajde ..baš me veseli da ti se malo razbudio bebač pa.da ne.moraš brinuti više...
Crazy, ja bi bila happy da tako izgledam izvan trudnoće...haha😄 ma kakav višak...super ste,daj..
..btw. kako sam ja na početku ove trudnoće imala veći višak, ja sam vam dosad dobila 3kg sve skupa..
..bubamara,kažete....i online...može 👍 samo da ne bi ja na kraju u bolnicu prije nego.stigne.dostava 😀
..i sad sam zaboravila što je još pisalo...
'
I ja prijavljujem ovu tezinu, umor i malaksalost....kao da se vratilo prvo tromjesjecje...ujutro malo aktivnosti a oko podneva bi u krevet na spavanje cca 2sata...onda do navecer sve ok...i tak cjeli prosli tj.
Danas neka tezina...trbuh nekako napeti...curka aktivna, sto je ok..a ja se vucem ko crkotina...
Uh koliko ste toga napisaleee! Dok sam sve procitala vec sam i zaboravila osim ovo chicco ulosci. I ja dobila preporuku za chicco odmah nakon poroda pa sam si otisla kupit. A toliko je veliko pakovanje da trebas posebnu torbu za to😨
Dal taj ulozak ide onda u one mrezaste gace ?
Danas naoticeeem. Probudila sam se sa naotecenim rukama i nogama i zakljucila da je vrijeme da skinem vjencani prsten i pospremim inace cu ga morat pilit.
Donjeo muz komodu za presvlacenje i kinderbet i sad treba sobu reorganizirat da to sve stane a nemam pojma kako😨😨😨
Vruhnac dana mi je kad sam se otusirala i oprala kosu.
Crazy trbuh ti je ko bombon!! Koji si tj?
Joooj jao si ga nama tko ce docekat kraj kolovoza😣😣😣😣😣😣
Lucy❤👍👍👍👍 nek je sve ok sad.
Netko napisao da ga ginic nije slao na sve one pretrage. Koji k??? Skini mu sve po spisku. Nije mi to jasno. Frende ako ti se neda bit doktor , nemoj al ne zajebavaj ljude oko sebe😠
Gdje ima za kupit neke ljepe slike za stavit iznad kindaca? Prigodne za bebe jel.
I da cure koje su nedavno u petrovoj rodile..ne treba pelene nosit i ostala sranja jel? Znam da prije godinu dana moja sestra nije trebala al ne znam dali se sta promjenilo?
Elle wow 3 kg mislim da si rekoderka na temi 😎
Bellaru chicco ponesi par komada pa nek ti nose kad pofali. I da jednokratne gacice 👍
Crnatockica uh! I tebi virtualni hug ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crnatockica 😂😂😂😂😂😂 bas isto ko crkotina dobro si to napisala. Ako ce ovo vrijeme bit i dalje takvo idem se prijavit u jankomir na neki tjedni odmor sa happy phills da me sopaju
Sortiraj odgovore
Najstariji