Bruna ako mislis torta onda sa coolinarice topla torta. Brzo gotovo jako fino i jede se sa sladoledom od vanilije! A ako nesto jos brze, tegla nutelle i zlica😀
Bruna,.meni.pada na.pamet Medin Crnac bez jaja...na coolonarici recept.... inače...samo ubaciš sastojke u posudu i smiksaš pa staviš peći na 20min...ili treba nešto još brže?
'
Ee da, palacinke otpadaju,prekjucer ih on radio.. 😁😂
Neznam cemu traze tu pretragu, ja sam pitala dal ja moram to ic radit(mm i ja smo oboje A+) pa su mi odmah rekli da nije potrebno...
Lucy ja sam imala kontrakcije od 18tt, pila sam 2x2mg nirmabela dnevno i 1x375mg magnezija(mg direkt od dietpharma mi bio najbolji).... Elevit i slicno nisam pila uopce jer mi mucno bilo od njih a nisam mogla povratit, pa sam umjesto toga do negdje 25tt pila folnu kiselinu(Folacin)... Kad te ulovi kontrakcija,legni na bok i odmori.... 😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala curke,budem potrazila 😁😘 mislila sam puding pa ga stavit na brzinu ohladit i uz to neki biskvitic smiksat na brzinu... Pricao mi o muffinima, ali ti koji su njemu fini, meni traju jer se jaja i secer izricito moraju miksat rukom a nije mi to bas laka opcija 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Da moze i crnac bez jaja! Valjda je to ovo sta je ella rekla. Samo se mora hladit. Ova topla torta se jede topla zato i ide odlicno sa sladoledom👍
A ja imam dvije kuke za objesit gdje mi je bilo ogledalo koje sam skinula i sad bi neku sliku stavila. Ili ta slova kad bi znala napraviti. Probat cu po netu malo naci.
A gdje ces rodit?
Eto i meni opet napisala da.to vadim pa cu i ja ocito opet ic al mi se neda ic cekat u petrovu cijeli dan pa cu do breyera kad idem psa cjepit. Dvije muhe jednim udarcem😀
Elle a mislim kao necu puno pa se onda ulovim da sam sjedila po 3-4 sata, onda se cudim kako me leda bole 😛
Ako si rh+ ne zamaraj se tim faktorima!
Jesam li ja negdje procitala da si ti iz Ri? Neka nova cura je ali ne znam dal sam dobro zapamtila 😛
Miska svaka cast sto sve to uspijes sasiti i napraviti.
Ja imam puno ideja ali volje nigdje pa je to losa kombinacija😊 a i pored dvoje djece sad slabo sta stizem.
Lucy je li ti doktorica sta govorila za bebine pokrete.
Moja je evo malo aktivna mozda se napila od radle😂😁 pa sad unutra pjeva💃
Ej cure! I mene je satrala danas ova juzina, a i dosli su nam radnici za postavit klimu pa nikako da zavrse. Jedva cekam da odu da mogu lec!!!
Sta se tice ovog vadenja za jrvnu grupu, bitno je kad je majka Rh - (kao ja pa se mora cesto pratit...bila sam do sad dva puta, kontrola mi je opet u 34.tjednu)
Vidila sam da se neko zali na svog ginekologa jer ne salje na nikakve pretrage. Ja bi ga prominila onda jer sve te pretrage postoje s nekim razlogom pa mi nije jasno sta taj izvodi!?!
Jel koga boli oko pupka? I kad npr. sidnem na kauc i krenem se dignit me zategne u zdjelici, zasto to? Uff
Sortiraj odgovore
Najstariji