Uh svega pomalo ispisale
Miska ti skrivas spol bebe od tm?! Uuu nije ti lako. Svaka cast. Ja bi pukla vec.
Kolaci kod mene punica radila zetu za rodjendan i biser od mm se zakacio s njom. Kolac jos nije okusio ni pogledao.
A da vam velim u t bi mlatila po slatkom sad bas i ne ide. Samo vodu locem. Pa ne mogu reci super vise za mene.
Evo i recept torte/kolaca. Biskvit ili piskote nalomiti na komade. Voce ono u konzervi ili obicno. Od one vode napraviti puding (ako je svjeze klasican puding) i slag. Slaze se u veliku zdjelu npr za salatu ref biskvita red voca zalit pudigom i red slaga, pa opet red red red... vocno lagano brzo
Zvala konzum da prijavim bebu i vec vidim pelene - e pa to ne vrijedi za drugu bebu. Smrc
Krvne grupe.... Bruna a+ beba ce biti 0+ ili a+. Jedna je pisala muz i ona 0+ beba ce biti 0+. Cudno da bruna ne ponavljas iat. Naime iako je ista krv grupa moze doci do antitijela. I svaka darovana krv ide u obradu...nije bas das krv i pristekaju kome treba, ima tu malo fizike.
Bas sam pitala dal moram ponoviti krvnu grupu jer je muz A+ i svi redom mi rekli da ne moram.... Moji roditelji su isto oboje bili A+ pa smo i sestra i ja ispale A+ ... Neznam, pitat cu jos 27. kad sam opet na kontroli...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Miska ti si u ozbiljnom poslu i pripremama, neka neka uzivaj pa nam uskoro stize i Mila ❤
I svaka cast sta spol uspijes sakrit oooo ja nebi toliko izdrzala 😰
Crnatockica zvuci dobro i jednostavnoooo 👍 obvezno probam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uf al ste se raspisale...
Hvala na komplimentima, inace van trudnoce imam bar 15kg viška, al ajd ovako s boka se ne vidi kolko je guzica široka hahaha
Bruna cokoladni lava kolac... ima na coolinariki recepata... u pola sata se sklepa
Mali nakon buđenja kurio 40, pa smo opet bili vadit krv i urin, i sad opet cekaj jutro kad dr. radi... nakon cepica se spusti, ali eto sad opet raste... nemam pojma više... ne smrca ne kaslje... mene dolje ful steže svako malo... otvara me sve ovo ziher...
Danas tezak dan svima, a ludog li vremena i nasih hormona... drzite se
Miska super si kreativka, vrijednice...
Abies sto govna u konzumu nedaju pelene za drugu bebu? Napravi si novu karticu tipa na muza... ili prijavi bebu na neciju... neš ti mudraca, sto je druga beba manje vrijedna?!?
Crazy koje cepice koristis? tako je nedavno moj mali nikako temp nije htjela dole ja sam mu i sirup i cepic stavljala,na kraju sam otisla po Nurofen cepice i tad mu tek pocela spadat kad sam mu njih stavljala
Neofen 125, ma skine on njemu ali opet nakon 6h raste... i opet na 40... sad nam je treci dan... a vidjet cemo sutra...
miska, lijepo ime si izabrala..pretpostavljam da je muž prepustio odluku u potpunosti, s obzirom da.ne želi znati spol 😀
..a gdje sam bila...eto nekako sam izbjegavala forume jer sam u prošloj trudnoći kad bi nešto googlala uvijek nekako naletila na neke rasprave zbog kojih me samo strah hvatao pa se,naravno,nisam onda ni uključivala nego sam.skužila da mi je.bolje izbjegavati ih da zadržim svoj mir...ne znam.više ni kako sam uopće odlučila ići čitati ovaj topic..valjda mi je.djelovao dovoljno pozitivno prema naslovu..😊
..Abies, ja sam. bila rekla da smo muž i ja 0+...pa sam znala da beba ne može biti ništa drugo nego isto kao i mi...to sa križanjem grupa sam bila zapamtila s biologije, ali nisam znala da se može dogoditi da se promijeni rh..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji