Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    16. Lipanj 2016. 13:37

hello cure evo mene tek sad pustilo na forum, nikako uc od ponedjeljka..ugl dugujem izvjestaj s pregleda..sve super, ostali smo na 1 prst otvorena, bebo dobio 200g od zadnjeg pregleda pa smo sad na 3500-3600..a mama na -1 od zadnjeg vaganja..vode u bazenu imamo dovoljno..danas prepone bole i pritisak u donjem dijelu trbuha..a u nogama nemir od jucer poslijepodne..aaah sve te cari blazenog stanja..idem vas citatii jer ste bome bile ful vrijedne ova dva dana

CrazyPuppet
    16. Lipanj 2016. 13:41

cure hvala na komplimentima, jedino mi nije jasno kako jeslika tako ogromna, a ja je smanjila 4x...

Bruna257
    16. Lipanj 2016. 13:50

Sanjarka adam se da ce Sofia bit spavalica na tatu,pa da se mogu naspavat uz nju 😂😍🙏🙏 jer ovo je zbilja tortura postalo...

Crazy preslatki ti trbuscic 😍 neznam di je visak....

Cure koje imaju preglede,sretno 😘💓

I meni danas koma dan, sparno,zagusljivo,a znojim se ko svinja... Jedva stojim na nogama, trbuh me tolko vuce prema naprijed i prema dolje da jedva hodam, a kad legnem, tolki mi pritisak prema prsnom kosu da jedva disem... Ufff, cari i blagodati trudnoce... 😝😝😳

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Lucy16
    16. Lipanj 2016. 14:12

Curke, hvala što brinete. Jutros prije ustajanja iz kreveta je bio normalno aktivan, a kasnije još koji put se javio. Stezanja je manje pa neću ni zvati dr. 

Ja bila vrijedna. Oprala sve prozore i promijenila zavjese na prozorima do ceste.  

Sad odmaram. Kad dragi dođe nosimo nešto stvari u svoju kuću da preselimo već jednom. Još čekamo majstora za ugradnju frižidera.

Lucy16
    16. Lipanj 2016. 14:15

Jutros shvatila da mi laptop u kvaru, inače se stalno javljam s moba pa ne znam staviti ni ovu vremensku crtu dolje ni slike.

Aurelija
    16. Lipanj 2016. 14:30

Lucy, bit će da je i on/a samo meteoropat!! Samo se neka javlja!
    Crazy, ma super buša i linija i sve! Plus 5!
    Mare, daaa i ja primjetila da je samo jos 6 lipanjskih trudnica ostalo, a tek je sredina mjeseca!!  Jao, ja ne bih još

Aurelija
    16. Lipanj 2016. 14:39

Haha, Bruna, mislim da će nas tak iznenadit taj trenutak kad krene, nećemo se ni snać!

Sanjarka88
    16. Lipanj 2016. 14:40

Bruna i Aurelija tko vas sta pita 😝 krene kad krene i nema natrag 😎
    Nemojte puno razmisljat o svemu sto vas ceka dan po dan 😘

Crazy divna si 😘 super busa 😍

Mare joj predivno bas mi je drago zbog njih ❤

Vjeverice bolje da okidas na voće nego na milke 😎 nadam se da je slabost privremeni simptom 😘

Babycoming super da je sve ok, blizuuuuu ste cilju 😘

Lucy neka bebe samo neka lupa ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    16. Lipanj 2016. 14:47

Sanjarka pokusavam ne razmisljat, ali oko mene stalno neko prica i podsjeca me na to sto me ceka...samo mi traume prije stvara.... Onda mm popi**i na to... Ja samo sebi govorim da ce boljet i pokusavam se na to pripremit... A sad kak ce dalje bit,we will see...

Aurelija sigurna sam da se necemo uopce snac... Samo neka ne traje u nedogled, da zavrsi cim prije....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.