hello cure evo mene tek sad pustilo na forum, nikako uc od ponedjeljka..ugl dugujem izvjestaj s pregleda..sve super, ostali smo na 1 prst otvorena, bebo dobio 200g od zadnjeg pregleda pa smo sad na 3500-3600..a mama na -1 od zadnjeg vaganja..vode u bazenu imamo dovoljno..danas prepone bole i pritisak u donjem dijelu trbuha..a u nogama nemir od jucer poslijepodne..aaah sve te cari blazenog stanja..idem vas citatii jer ste bome bile ful vrijedne ova dva dana
cure hvala na komplimentima, jedino mi nije jasno kako jeslika tako ogromna, a ja je smanjila 4x...
Sanjarka adam se da ce Sofia bit spavalica na tatu,pa da se mogu naspavat uz nju 😂😍🙏🙏 jer ovo je zbilja tortura postalo...
Crazy preslatki ti trbuscic 😍 neznam di je visak....
Cure koje imaju preglede,sretno 😘💓
I meni danas koma dan, sparno,zagusljivo,a znojim se ko svinja... Jedva stojim na nogama, trbuh me tolko vuce prema naprijed i prema dolje da jedva hodam, a kad legnem, tolki mi pritisak prema prsnom kosu da jedva disem... Ufff, cari i blagodati trudnoce... 😝😝😳
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Curke, hvala što brinete. Jutros prije ustajanja iz kreveta je bio normalno aktivan, a kasnije još koji put se javio. Stezanja je manje pa neću ni zvati dr.
Ja bila vrijedna. Oprala sve prozore i promijenila zavjese na prozorima do ceste.
Sad odmaram. Kad dragi dođe nosimo nešto stvari u svoju kuću da preselimo već jednom. Još čekamo majstora za ugradnju frižidera.
Jutros shvatila da mi laptop u kvaru, inače se stalno javljam s moba pa ne znam staviti ni ovu vremensku crtu dolje ni slike.
Lucy, bit će da je i on/a samo meteoropat!! Samo se neka javlja!
Crazy, ma super buša i linija i sve! Plus 5!
Mare, daaa i ja primjetila da je samo jos 6 lipanjskih trudnica ostalo, a tek je sredina mjeseca!! Jao, ja ne bih još
Haha, Bruna, mislim da će nas tak iznenadit taj trenutak kad krene, nećemo se ni snać!
Bruna i Aurelija tko vas sta pita 😝 krene kad krene i nema natrag 😎
Nemojte puno razmisljat o svemu sto vas ceka dan po dan 😘
Crazy divna si 😘 super busa 😍
Mare joj predivno bas mi je drago zbog njih ❤
Vjeverice bolje da okidas na voće nego na milke 😎 nadam se da je slabost privremeni simptom 😘
Babycoming super da je sve ok, blizuuuuu ste cilju 😘
Lucy neka bebe samo neka lupa ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pokusavam ne razmisljat, ali oko mene stalno neko prica i podsjeca me na to sto me ceka...samo mi traume prije stvara.... Onda mm popi**i na to... Ja samo sebi govorim da ce boljet i pokusavam se na to pripremit... A sad kak ce dalje bit,we will see...
Aurelija sigurna sam da se necemo uopce snac... Samo neka ne traje u nedogled, da zavrsi cim prije....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji