Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    16. Lipanj 2016. 18:00

Elle nemam pojma... :D doduse
    Jos mi je termin pomaknut na 10.7. al nekako se drugacije racuna jer je to prijestupna godina... Tak mi objasnio moj gin, al sam zaboravila sad vec... Sticker sam radila tad kad mi to objasnio...😂😂😂 oprosti,senilni trudnicki mozak...😝😳😝😳

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

miska
    16. Lipanj 2016. 18:21

Dobar dan mamicama 2u1 i onima koje su vec dobile natrag svoje tijelo 😊

Prvo cestitke na svim novopristiglim andelicima, vama brz oporavak i jos brze uhodavanje u novu ulogu!

Ja se ulovila nekih radova pa nis ne stizem, ne znam sto mi to treba, umjesto da odmaram ja sam po cijele dane za masinom koja je napokon dosla s popravka i sad moram sasit sve sto sam naumila jer tko zna kad cu opet imat vremena + kupila sam starinsku stolicu za ljuljanje i sad se jos bavim restauracijom 😂😂😂 luda zena.
    Konacno sjela malo na sunce popit kavicu pa krecem u nove pobjede 
    Svekar je pri kraju s izradom namjestaja, jos mi je i malu koljevku napravio i sve ce bit tako divno da jedva cekam da namjestimo sobicu... i tako drugo nis novo kod mene 

Za sve

Lucy16
    16. Lipanj 2016. 18:25

Ipak bila kod svoje dr.jer sam ila po uputnicu za ona antitihela što se ponovno vade u 32. Tj.zbog rh faktora. Rekla je da ne moram pošto sam ja +, ali ipak idem. Doma sam, na bolovanju, mogu otić jer ne znam koji je muž faktor pa za svaki slučaj. 

Rekla za stezanje magnezij i da legnem. Plus elevit i omega 3. Sad, ja taj elevit ne pijem redovno. Cijelu trudnoću nisam popila jednu kutiju. Ne volim piti tabl.a jos kako sam imala mučnine sve me u grlu tjeralo na povraćanje, a tbl su konjske. Pa se natjeram popit svakih par dana. Znam da sam neodgovorna, ali ne ide.

bellaru
    16. Lipanj 2016. 18:30

Lucy koliko ti je rekla magnezij sumecih dnevno? A  zasto ne prepolovis elevit pa u dva puta?
    A sta je bitno koji je muz faktor ako si ti +?

bellaru
    16. Lipanj 2016. 18:41

Miska curka ce se zvat Mila?
    Ti si u gadnoj radionici. Dobro je dok mozes! Volje bi da sam ja malo kreativnija😕 pa da napravim nekakve ukrase za sobu.
    A zasto onda opet na kraju trudnoce salju na tu pretragu ako je mama +?

mare1989
    16. Lipanj 2016. 18:46

E cure hvala vam za zagrljaje 😚
    Mm mi je pravio hamburgere i kupio sladoled odma mi je lakse 😊
    Sad sam popila casu radle🍺 plus je bila hladna odma se lakse dise

Bruna257
    16. Lipanj 2016. 18:55

Curke, moze neki prijedlog za nesto slatko,cokoladno, brzo gotovo? :D muzu se jede nesto takvo,a ja nemam ideju... :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.